• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kararsızlık sizce ne almalıyım??

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
381
141
103
arkadaşlar araba almayı düşünüyorum. önce 45 bin dedim arabalara baktıkça 60 bine kadar çıktım. alsında toyota yarisi beğeniyorum ama herkes alma diyor. polo yada golf istemiyorum parasına göre güzel gelmiyor.

beetle bulmuş kuzenim sizce nasıl kullanan var mı aranızda? yoksa seat leon filan mı baksam ne tavsiye edersiniz??

Seat ibiza bak bence canım alabileceğiniz en güzel iyi arabalardan biri.yarısı tavsiye etmiyorlar

evet yarisi herkes alma diyor. tamam ibiza ya da bakayım. leon da güzel.

Benim bütçe yetmedi düşük model aldım.ama senin kadar bütçe olsaydı kesin seat derdim.golf te çok hoş ama çıkan haberler sanırım wolksvageni etkiledi.Leonda güzel bence.şimdiden hayırlı olsun:KK73:

Ayy beetle çok tatlı :) ne alırsanız alın güle güle kullanın inşallah :) darısı başıma :)

teşekkür ederim canımm inşallah sen daha güzellerini alırsın. beetle bende çok beğeniyorum ama satarken piyasası pek yok gibi bakalım kararsız ben ne yapıcam

Benim bütçe yetmedi düşük model aldım.ama senin kadar bütçe olsaydı kesin seat derdim.golf te çok hoş ama çıkan haberler sanırım wolksvageni etkiledi.Leonda güzel bence.şimdiden hayırlı olsun:KK73:

haberler hiiç etkilememiş gibi hala çok pahalı vw ler. leon daha mantıklı geliyor bana da. sen ne almıştın canım ? bende başta 40 bin dedim sonra çıktım ama hala daha o kadar verilir mi diye de düşünüyorum

Allah herkese böyle dert versin. Amin :)

Ne alırsanız alın. Kazasız belasız kullanın inşallah.. ;)

otomatik mi alçaksın

seat ve Volkswagen motor donanım vs aynı zaten

bettle bence hoş değil fiyat da gereksiz pahalı

seat ın ikinci el satışında fiyatı daha çok düşüyor Ww ikinci elde de prim yapıyor

buna da dikkat et derim ben

bir de şahsen leon büyük araba dönmek park etmek daha sıkıntılı diğerlerinden fark olarak bu var

otomatik mi alçaksın

seat ve Volkswagen motor donanım vs aynı zaten

bettle bence hoş değil fiyat da gereksiz pahalı

seat ın ikinci el satışında fiyatı daha çok düşüyor Ww ikinci elde de prim yapıyor

buna da dikkat et derim ben

bir de şahsen leon büyük araba dönmek park etmek daha sıkıntılı diğerlerinden fark olarak bu var

evet leon büyük. ama vw lerde çok pahalı ya satarken iyi ama ben zaten 2. el alıcam. ve polo yu da beeniyorum bir türlü. bilemedim ki kafam çok karışık ya :/

beetle güzel onuda satarken sıkıntılıymış

Ww polo aldım 10 gün önce 2015 model ..b sınıfı bütün araçları bayilerinde inceledim sayılır en çok polo sindi içime insaallah pişman olmam tavsiye üzerine ve internetteki araba forumlari ndaki tavsiyeleri de dikkate alarak karar verdim

Yaris pratik ve kullanımı çok keyifli tam bir bayan arabasidir. Leon u bilmem ama Skoda ikinci elde sorun yasarsiniz gibi geliyor. Bir de servislerini araştırın derim.

Ww polo aldım 10 gün önce 2015 model ..b sınıfı bütün araçları bayilerinde inceledim sayılır en çok polo sindi içime insaallah pişman olmam tavsiye üzerine ve internetteki araba forumlari ndaki tavsiyeleri de dikkate alarak karar verdim
ne kadara aldnız

gayet iyi almışsınız. herkes vw diyo polo diyo bende bi ara kesindim. ama açıkçası çok beğenmiyorum ve herkeste var o yüzden biraz caydım polo dan. çok zor ya karar vermek

Yaris pratik ve kullanımı çok keyifli tam bir bayan arabasidir. Leon u bilmem ama Skoda ikinci elde sorun yasarsiniz gibi geliyor. Bir de servislerini araştırın derim.

skoda fabia bulmuş kuzenim ama benimde pek içime sinmedi. leon daha güzel gibi.

Ben de hep Avrupa araba kullanıyordum. Ön yargılıymışım. Şimdi Toyota kullanıyorum hiç bu kadar memnun olmadım.

Back