Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen herleyi biliyorsun daha bize ne soruyorsun lararını vermıssın vermemıs degılBayağı bir fark var aslında ama benim tarzım bu, dediğim gibi çevrem, etrafımdaki insanların da yadırgayacağı bir tarz değil. Nişanlımla katıldığımız düğünlerde de (yakın çevresinden insanların düğünleri) bu şekilde ya da bundan daha bile sade gelinler gördüm. Moda sektörünü de yakından takip ediyorum işim gereği, ben dünya trendlerini bilen biri olarak aşırı silik bir tarafını göremiyorum seçtiğim modellerin. Hani klasik türk kültürüne göre fazlasade gelebilir ama bana ve çevreme hitap ediyor. :) Zevk meselesi diyelim...
Görümceniz varsa aman dikkat sizi sollayabilir
Bende sade şık asil duran gelinlikleri severim ama hiç bir albenisi yok bu gelınlıklerın hiç bir göz alıcılıgı yıne de sız bılırsınız uzun boyluysan v yakalı boyle gelınlıklerı sevıyorsan ne gelınlıkler var bu kadar ınsan begenmedıyse demek bişe var düğünde de kımse begenmeyecektır bu gelınlıgı gıyersen sende kendını begenmıceksındr bence her ıddasına varım birde boyun uzunsa boyundan baglılara bak cok sexı duruyorlar bir de omulatın genısse
Ben de çok kararsızım gene siz evlenmeye karar vermişsiniz.5 sene de anca karar vermiştim sonra nişanlanıp ayrıldım.Şimdi de yeni biri var karar verebilirsem evlencem daha gelinliğe geçemedim ben
Çiçekli olan müthiş ama 5500-6500 verilir mi bilmem. Yarı fiyatından da ucuza aynısı dikilir bence.