Kararsızlık derdi bakıcı

Cocuklari bakarken kendi evine goturup ev isleirni yapmasi cok yanlis ev islerini yapacagi zamanda cocuklarla ilgilenmesi gerekirdi. Cocuklara bir kap yemek bi kek yapmakta ne var insan olan bunu yapar zaten ara sira. Ev isi yapmamasi normal ama sizde beklememissiniz zaten. Bence konusun bu durumlardan rahatsiz oldugum icin baska birini dusunuyorum diyin bakalim ne diyecek

Bu şartlarda kimseyle çalışamam,siz iyi dayanmışsınız. Yan komşum dahi olsa çok acil bir şey olmadığı sürece çalışma saatlerinde kendi evine gidemez. Bakıcının temizlik yapmasına karşıyım,tek işi çocuklar olmalı. Çocukların yemeği,çocukların çamaşırı,ütüsü vs vs..

Yüzsüzlükle son nokta!! Böyle naif insanlar hakkı olanı bile söylemeye çekinir kırılır mı üzülür mü dye ama o hem suçlu hem güçlü üste çıkar. Hem işini yapamayacak çocuklarla ilgilenmeyecek kendi evine gidip gelecek üstüne bir de bu işten para kazanacak hem de sizin haklı bir isteğiniz olunca beğenmiyorsan başka birini bul diyecek Dışarda bir işte çalışsa saati koşulları belli böyle atarlanabilecek miydi acaba? Bu olay sayesinde insanları fazla düşünmemek gerektiğini anladınız böyle bakın olaya

Aynen ders oldu bana inşaallah

Komşunuz çok uyanık yeni bakıcı bence .İnsan tanıdığı kişi olunca çekiniyor içinden geçenleri söyleyemiyordur .Ama yeni bakıcıya isteklerinizi yaptırabilirsiniz.

Ah yani bu şekilde söyleyemeyip nasıl söyleyeceğimi dert ediyorum. Olması gerekeni biliyorum ama doğru ifade etmek hem de yüz göz olmadan bitirmek istiyorum
Sen hem benim çocuğa bakıp hem kendi evine yemeye çalışıyorsun görüyorum çok yoruluyorsun bu yüzden ben başka bakıcı bulmaya karar verdim. Hem senin hem de benim açından daha iyi okur biraz bana ev işlerinde de yardımcı olacak ben ev işlerine yetmeyelim çünkü desen

Bildiğim kadarıyla yemek,temizlik bakıcıya ait olmaz zaten bunu beklememelisiniz
Eğitimine de özen istiyorsanız ona gore anlaşacaktınız başta
Sorun olarak bakicinin ikide bir ev değiştirmesini gördüm böyle devam edilmez çocuk bakıyorsa kendi evine gidip isini yapamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…