Canım olmazsa evlen. Evde çalışırsın. Evde çalışıp atanan bir sürü arkadaşım var benim... Ben de çalışmadan olmaz diyordum ama çok da güzel oluyormuş. İşi bıraktım. Seneye hazırlanacağım sınava. Evlilikte ev geçimi illa karşılıklı sağlanacak diye bişey yok ki... Tek maaşla da pek ala geçinilebiliyor yani.
Ne ilginç çocukmuş... Kayın babam yaptı düğünümüzü. Eşyalarımızı şimdilik idareten bişeyler aldık. Doğudayız... Tayin çıkınca kayın validemler alacak... Düğünü siz yapsanız çok sıkıntı olur ödemesi falan. Ben de çok para harcardım bekarken, çalışıyordum. Eşim de çok harcardı yetiştiremezdi. Nasıl oluyorsa her şey yolunda gidiyor. Hiç bişeyden de eksik değiliz hamd olsun.öyle mi dersin şartlara bakınca aldığım maaşı kendime yettiremiyorum tabi şimdi evli de omadığım için bol keseden gidiyorum evlenince zaten yaplmaz herlde o alışverişler o kadar.nasıl olcak ya düğün nişan nasıl üstesinden geldiniz.babadan bir şeyde istemiyo yapyim düğünü dediğinde ben kendim yaparım diyo dik kafaaaaaaa
Çok özenmedim nişana düğüne. Ben kararlıyımdır aklımdaki çizgiyi eşime gösterdim ortak beğendiklerimizi gittik aldık hatta eşim şark görevindeydi sürekli yanımda değildi kv ve kp hiç yardım etmedi zaten başka şehirdelerdi ailem yardımcı oldu hallettikya bende inanıyorum o beni teşvikte eder sayısalda fln bile yardımcı olur daa oraya gelene kadar ki dönemde sıkıntı yaşamadınız mı çeyizdii nişandııııı.tamam ağustos diyo nişanı düşünmeye başladım organizasyonla anlaşcksn bohcasıydı bilmem nesiydi ayhhh : )))))
Ne ilginç çocukmuş... Kayın babam yaptı düğünümüzü. Eşyalarımızı şimdilik idareten bişeyler aldık. Doğudayız... Tayin çıkınca kayın validemler alacak... Düğünü siz yapsanız çok sıkıntı olur ödemesi falan. Ben de çok para harcardım bekarken, çalışıyordum. Eşim de çok harcardı yetiştiremezdi. Nasıl oluyorsa her şey yolunda gidiyor. Hiç bişeyden de eksik değiliz hamd olsun.
bizde uzağız hemde bayaa bir bende bir o kadar kararsızımdır şekil a : )))Çok özenmedim nişana düğüne. Ben kararlıyımdır aklımdaki çizgiyi eşime gösterdim ortak beğendiklerimizi gittik aldık hatta eşim şark görevindeydi sürekli yanımda değildi kv ve kp hiç yardım etmedi zaten başka şehirdelerdi ailem yardımcı oldu hallettik
Siz evlenmeye karar verin yeter ki. Her şey yoluna girer. Teşekkür ederim canım. İnşallah her şey sizin için de çok güzel olur.babasına öfkeli biraz yardım kabul etmicem diyo yılların birikimiyle de tek başımıza neyi nasıl yapıcaz bakalım ufak ufak hallolur umarım.sizin içinde daha güzel olur inşallah : ))
ilk üzerine yakışanı al fazla mağaza dolaşmabizde uzağız hemde bayaa bir bende bir o kadar kararsızımdır şekil a : )))
yok canım ya keşke elbiseyle faln bitse nişan hatta ondan önce babaya açılma o teferruatlaar geriyo insanı dırdırrr her kafadan bir ses çıkar biizim sülaleden : ))))ilk üzerine yakışanı al fazla mağaza dolaşma
Allah yardımcınız olsun sen kpssyi ihtimal etmeyok canım ya keşke elbiseyle faln bitse nişan hatta ondan önce babaya açılma o teferruatlaar geriyo insanı dırdırrr her kafadan bir ses çıkar biizim sülaleden : ))))
canım ben de atanmadan evlendim. 4 yıl atanamayınca evleneyim bari dedim.kızlar tarih öğretmeniyim temmuzda kpss var malumunuz.erkek arkadaşım atanamazsan ağustosta nişan yapalım evleniriz evde çalışırsın diyo.bir yanım onunla yanyana olmayı istiyo mantığım ise neyi nasıl yapacaksınız diyo.çok şükür işi falan şimdilik iyi ama ben ona destek olmazsam içim rahat etmez gibi bir yandan da ömür boyu kpssyi mi beklicez diyorum. allak bullak oldum o hayal kurarken ben gelecek kaygısıyla doluyorum ne olacak böyle ?
çok teşekkür eederim hepimizin hakkında hayrlısı olsun. bende çalışıyorm iyi kötü bakalım sanırım her şey istediğin gibi dört dörtlük olmuyo ama içim biraz olsun rahatlıyo böylee örnekleri gördükce olabilir diyorum teşekkrrleeeerrrrrrrrrrcanım ben de atanmadan evlendim. 4 yıl atanamayınca evleneyim bari dedim.eşim çalışıyordu. evlendikten 1.5 ay sonra da atandım. Evlilikte keramet vardır lafını yaşadım yani. şimdi artıları da oldu eksileri de. artıları yaşım geçmeden evlenmiş oldum en azından hayatıma bir yön verdim. eksileri 1 yıl eşimden ayrı kaldım. Maddi olarrak eşimin ailesi çok destek oldular sağ olsunlar. ama atandıktan sonra evlenseydim istediklerimi daha güzel alırdım. mesela en basitinden çok gerekli olmasa da nikah şekeri yaptırmadım. çünkü fuzuli bir paraydı ve benim fuzuli işe verecek param yoktu Ailenle oturup konuşun birlikte bir karara varın. ben bizimkilere evlenecem dedim onlar da şoka girdi Hayırlısı neyse o olsun inşallah hakkında.
erkek arkadaşın gayet iyi niyetli mantıklı konuşmuş..