Yatak Odası Dekorasyonu Kararsızım yardım lütfeeen

• Konu Sahibi Konu Sahibi OZ83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

OZ83

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2013
4
0
6
35
Bursa
Kızlar selam,

Uzun zamandır aklımda beyaz bir yatak odası takımı almak vardı.Ancak bu modeli ilk gördüğümde çok beğendim, farklı buldum.
Almayı düşünüyorum ama renginden dolayı sonradan pişman olur muyum diye tereddütteyim.Siz ne dersiniz? Model güzel mi yoksa beyazdan vazgeçmeyim mi?

$viy.webpEki Görüntüle 824956 Eki Görüntüle 824957 $viy3.webp$viy4.webp mi?

Benim de beğendiğim beyaz takımlar oluyor ama ben beyaz takıntısını anlayamıyorum. Bizim de beğendiğimiz yatak odası takımlarından biri ve yemek odalarının ikisi bu tonlarda. Biz beğeniyoruz :)) Bizim seçtiğimiz takımları pek beğenmeyen bir arkadaşım var mesela, onun evi de benim hoşuma gitmemişti, zevklerimiz farklı demek ki... İyi-kötü deme bence, hoşunuza gittiyse alın :34:

Sıyah olan yerler desenlı değilde düz olsa daha şık durur bence,
Eğer içinize sindiyse alın bence de ,
Benım de beyaz takıntım var malesef ama farklı orjınal bırseyle karsılasırsam dusunebılırım.

model çok güzel de ben kahve mobilyanın üzerine siyahı yakıştıramadım mesela mobilya zemini beyaz olsa çok daha güzel olabilir.perdenle, halınla nevresimlerinle çok uyumlu olur mu böyle onu da düşün. bu arada dolap içi kullanışlıymış karar senin tabiki :34:

model çok güzel de ben kahve mobilyanın üzerine siyahı yakıştıramadım mesela mobilya zemini beyaz olsa çok daha güzel olabilir.perdenle, halınla nevresimlerinle çok uyumlu olur mu böyle onu da düşün. bu arada dolap içi kullanışlıymış karar senin tabiki :34:

Evet haklısın aslında hep beyaz mobilya alacağımı düşünerek nevresimlerimi ona göre seçmiştim. Rengarenk nevresim ve yatak örtüleri ile hiç hoş durmayacak bu renkler. Sizin de yorumlarınızı dikkate alarak bu takımı almaktan vazgeçtim. Aşağıdaki takım sanırım daha çok içime sindi.Siz ne dersiniz?$201241410574_karyola_sifonyer_sb.webp$Damla-Yatak-Odasi.webp

canım model güzel bende çok beğendim ama metal ayaklar bacaklar mutlaka paslanıyor bence başka modeller de bir bak

canım model güzel bende çok beğendim ama metal ayaklar bacaklar mutlaka paslanıyor bence başka modeller de bir bak

Hiç aklıma gelmemişti doğrusu, teşekkürler canım ne zor işmiş bu mobilya işi. Ama bir o kadar da heyecanlı:))

Back
X