öyle cnmm vallahiiii tüm odalar için mobilya aldıkk evlenecegim ev düzüyoruz delirdim resmennn sen şanslısın bi odayı yapcan sadece:)kırmızılı güzeldi bence. Ama eminim aldığınızda güzeldir.Bende salon için oturma grubu bakıyorum. Kararsızım ne zor şeymiş yaa :gitme:
teşekürlr cnmm bnm:)güle gülee oıtur canımcımm hayırlı olsunn
öyle cnmm vallahiiii tüm odalar için mobilya aldıkk evlenecegim ev düzüyoruz delirdim resmennn sen şanslısın bi odayı yapcan sadece:)
bütün evi düzüyoruz biz de. Yemek odası takımını beğendiğim. Ama Salon koltuklarında kararsız kaldım. Yatak odası ve oturma odasına dolap çizdim. Marangoz yapacak ondan yırttık da. İşte diğerleri biraz kasıyor. Salonda mutfak var amerikan mutfak. Salon küçülüypr haliyle ondan küçük koltuk almamız lazım.İşte çok karışık :1no2:
öyle cnmm vallahiiii tüm odalar için mobilya aldıkk evlenecegim ev düzüyoruz delirdim resmennn sen şanslısın bi odayı yapcan sadece:)
bütün evi düzüyoruz biz de. Yemek odası takımını beğendiğim. Ama Salon koltuklarında kararsız kaldım. Yatak odası ve oturma odasına dolap çizdim. Marangoz yapacak ondan yırttık da. İşte diğerleri biraz kasıyor. Salonda mutfak var amerikan mutfak. Salon küçülüypr haliyle ondan küçük koltuk almamız lazım.İşte çok karışık :1no2:
off zor valla cnmmm ya güzel ama çok zor karar veremedim bende bitürlü alırken bisürü koltuk begeniyodumm sonunda aldım kafam rahatladı valla:)büyükkk sıkıntıydı:)hayırlıı olsun cnm bnm:)