Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kararsızım nolur bakınnnnn:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

canım benim çok güzel ama bu oturma odası olmaz salona olur :uhm:

ay inşşşş deiştiririm ya sorun yaratmaz mobilyacı
canım benim çok güzel ama bu oturma odası olmaz salona olur :uhm:

aynen cnmmm zaten salonumda bu tarz bşy iki salon var gibi olcak evde umarım deiştirebilrim

çok yastıklı da sakın alma sinir olursun ben pişpmanım benim oturma odam bu
çok istedim ama bozulmasın diye oturmuyorum orda

buda misafir odam bunların da yastıkları kayıyor deli olurum

bu takımı almaktan vazgeçtim..çok agır bi takım die vazgeçtim..bide yaztıklı modelleri çok begeniyorumm..
serayahsen cnm çok güzel koltuk takımlarınnn yastıkardan herkes şikayetçi ama güzel duruyorrrrr...onca baktımm hep yastıklı olanları begeniyorummm..bunu aldıkkk aynısı rengi falandaaaa umarım yastıkları pişman etmes benide:)

bayıldım ya muhteşem tam oturma odası için işte vallahi harika diğerinden çok güzel bu

kırmızı olan takımı beğendim diğer grili takım odayı güzel göstermez güle güle kullanın hayırlı uğurlu olsun:)))

yastıkları 2 tane uzun olarak yaptırabilirseniz öyle yaptırın daha kullanışlı olur :))))

sgl ıtır cnm:)bakalımmm böyle aldıkkk bi süre kullanırım yastıkları deli ederse iki büyük şeklinde yaptırım mantıklı:)

güle güle kullan cnm çok hoş bence de yastıları iki tane olacak şekilde yaptırabilirsin..bence çok güzel bir karar ..evet yastıklı modeller zor..benim de yastıklı ve kayıyor yamuluyor bir de çocuk olunca hepsini yere yığıp üstüne hopluyor..benimkiler hiç yerinde durmuyor..

nasıl içine siniyorsa öyle al şimdi böyle böyle kalsın bir kaç ay içinde rahat edemezsen başka yastık yaptırırsın aldığın yere yada şöyle olabilir şimdiden iki uzun olacak şekilde yaptırabilirsin sıkıldıkça model değiştirirsin ben fazladan dört yastık yaptırmıştım renkleri farklı olan her çeşit kullanılabiliyo o zaman

canım ilk aldığın da çok hoşmuş ama oturma odası için çok şatafatlıymış değiştirmen iyi olmuş ben çok beğendim yeni mobilyanı..iyi günlerde huzur içinde oturun inşallah:Saruboceq:

arkadaşlar yorumlar için çok teşekür ediyorum tamamaen farklı bi model aldıkkk iki kere koltuk takımını değiştirdim:)sütlü kahve oturma yeri yan kolar beyaz deri aldık..beyaz tv ünitesi ile beyaz orta sehpa ile tamamladıkk...kullanışlı olsun diye yastıklı olanlardan almadık..aklımda hala kırmızı kaldı ama çok soguttular beni:)sanırım antremi,mutfagımı yada misafir odasını kırmızı yapcammm ama karar veremedik hala:)

kırmızılı güzeldi bence. Ama eminim aldığınızda güzeldir.Bende salon için oturma grubu bakıyorum. Kararsızım ne zor şeymiş yaa :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…