Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kararsızım nolur bakınnnnn:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
merhaba hanımlar..kısmetse yaza düğün varrr..evin eşyalarını aldıkk hepsi içime sindi..ama bu takıma karar veremedimmmm oturma odası için aldık bunu...tüm hepsi yatak oluyorrr benim yatılı misafirim çok olcak ondan oturma odasınının yataklı olması şart...neyse hep begendigim modeller yataklı deilllll bi bu yatak oluyo ortadaki dikdörtgen yastık yerinede iki tane büyük yastık yapcak hem bu şekil kullancam hemde çok yastıklııı....sizceeeee nsllllll ilk gördügünüzdeki izlenim ne...değiştirebilirim haftaya bidaha gitcemmm bidaha bakcam çok kararsız kaldım:)

bunu deiştirdikk sonunda..kullanım olarak kullanışlıydı ama çok agırdııı..spor bi model istiyordummm...ve hep bakıpta begendigim bu modeli aldıkk..genelde bol yastıklı koltuklar başa bela oluyomuş ama çok güzel duuuruyorrr..siyah kırmızı halıyla perdeylee aksesuarlarla çok iç açıcı bi oda olcak gibime geliyorrr amaaaa yastıklarııı rahat vermiycek onuda biliyorum..nişanlımmda dedi yastıklarııı sorun olcak die ama neyapimmmm düzeltirim artık her kalktıgımda:)sizc ensl begendinizmi:)

Son düzenleme:
bence cok güzel ve şık bir model canım

of cnm ya gerçektenmiiine zor şeymiş eşya almakkkkk..ben oturma odası için kırmızılııı bol yastıklı spor bşy istiyodum tam tersiii bşy olduuuu..herkesss perde halı aksesuarla çok güzel olur dioooo,moodasııı geçmes diooolarr...nebilim sizlere sorayım dedimm...haftaya deiştrmessem mecbur bunu alcammm

sgl cnm benim bidaha bakcamm bakalım inş ozman içime sinr:)

ayy harika,cok guzel cok sık..hiç değiştirme bence canım..markası ve fiyatı nedir acaba??

bence de çok güzel ama oturma odan böyleyse salonun nasıl merak ettim ben.. aklinialirimsmile
sade severim ben ve bu bana oturma odası için şatafatlı geldi gümüş parlak..
ama etkilemeyeyim yani, şık seviyorsan gayet güzel... opuyorumnanaktan
evinde güle güle otur inşallah cnm...

benm çok hoşuma gitti.. güle güle kullan renk olarak kırmızı hep aklında kaldıysa bunun kırmızısıda hoş olabilir ama bu daha hoş duruo bence..CADIARZU

benimde hoşuma gitti ama fazla satafatlı sankim içine sinmediyse alma bence sonuçta bi kere alıncak tekrar bakın sen belki içine daha çok sincek bişi bulursun:)

begenmenize sevindim kıslar dediginiz gibi agır bi takım..ben spor istiodum kafam çok karıştıççbide kalitelimidir diede düşünüorum..ergül mobilyadan aldıkkk 2750tl ye..begenmediyseniz söleyin kıslar hiç üzülmem valla:)

bunu otrma odası içnmi dusunuosun canmm cok satafatlı deil mii?? bende bakmıstım ergul mobilyaya we bu modeli begendıkkaydirigubbakcemile3 biz tayinci oldugumuz için cok pahalı seyler almıcaz we biz bunu salon için dusunmustukk kaydirigubbakcemile3

bide cnm begenilmicek bi takım deil bence kaliteside ii dedi bizim tanıdık hatta benm eşimin abisinnde arcelik bayisi war oda bize tawsiye ettii yani ergulun bayisi warsa gtcenz yerde alin iyi dedi yerimseniben

esper cnmm nişanlımla kavga etcez nerdeyse habire söylenip duruyorum:) bka ilk sayfaya frklı halini koydum yastıklarını deişterebiliirm böyleee.hangiisni begencen merak ettim:)

esper cnmm nişanlımla kavga etcez nerdeyse habire söylenip duruyorum:) bka ilk sayfaya frklı halini koydum yastıklarını deişterebiliirm böyleee.hangiisni begencen merak ettim:)

kız cocugun ne sucu warda ona solenion sen istemdn mi bunu kaydirigubbakcemile3 canım ben farklı halnii goremedm kii :1no2: aynı resim duruoo

cnm içine sinmediyse alma derim..illa ki yataklı olacaksa başka modellere bak..ben de sırf büyüklerin sözünü dinleyip aldım yatak odamı 5 yıl oldu ve hala sevemiyorum..değiştiremiyorum da ..bence bir takımı görünce yüreğinden işte bu demedikten sonra alma derim ben..

aynen cnm bnm..koltuk takımı kötü deillll birebir görünce resimdekinden daha güzel ama agır bi model ..benim zaten salonun agırr.bide hep hayalimde kırmızılı bi oturma odası geçiyordu spor bi takımmm...magza sahibi bi aksilik çıkarmassa deiştircemm köşe takımı alcam gibiii bakalımm:)bayan olmak zor erkeklere tabure versen otururlarrr ama bayan olunca içine sinmesini istiyosunnn:)sende en kısa zamanda içine sinen bi yatakodası alırsın cnm:)

tabiki senin içine sinmesi çok önemli..ama bencede çok şatafatlı bir takım..salon için gibi sanki..

tabiki senin içine sinmesi çok önemli..ama bencede çok şatafatlı bir takım..salon için gibi sanki..

nişanlımı ikna ettim cnm yarın gidip bu takımı aldıgımız yere vazgectik diycek inş sorun çıkarmazlarda istedigimi alırım:)

oturma odası günlük kullanılacak bir yer keşke daha spor bişey alsaydın benim misafir odam böyle çok yastıklı bide kayıyor kadife olduğu için arkaya yaslanıp oturmak bile istemiyorum bide günlükde deri zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…