Saç Kesim Şekilleri kararsızım ne yapmalıyım?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Ah ah:))
Bekarken bende öyleydım saçlar hep acık bakımlı

Şimdi iki çocuk saçı yapsam kıyafet kalıyor kıyafetı yapsam saç

Banyoya gırsem önünde kuyruk oluyo anne sunu istiyoz bunu istiyoz çık artık dıye

Esım evet söyler hep söyle kestır böyle topla dıye

Ama işte guzel olacam dıye pasaklı görünmek istemiyorum

Balerın saç fena kurtarıcı:))

Her kıyafete her duruma uyuyor

ne demeli allah bağışlasın bende çok severim çocukları :)
haklısın ama birazda kendini ve eşini düşün :) gönlünden ne geliyorsa onu yap.bugünler geri gelmeyecek.banada ablam birden kısaltma yavaş yavaş alışa alışa kısalt diyor.senin eşinin fikri ne yönde :)

sakın kestirme bence farklı şeyler yap ya da çok az kestir kısa kestirme bence çok güzel duruyorlar. sonra üzülürsün

At kuyruğu yapınca saçımın ucu enseme gelecekmıs ne daha uzun ne daha kısa olacakmıs

At kuyruğu yapınca saçım koltuk altımı bıraz gecıyor uzun baya

Yıkaması kremlemesı boyaması hep zahmet

Bırde semt değiltirdik diğer semtteki kuaförümde kapatmıs başka yere gıtmıs

İstediğim gibi kesecek yer de bulamadım

Yarın dişçiden sonra gıdıp kestireyım diyorum sonrada ya istediğim gibi olmazsa diyorum

Çok haklı bırden kestirme yavas yavas kısalt

Bırde kısa saç daha uzun gösteriyor

Aslında vaktın varmıs herturlu saçla guzel görünürsün bakım yapınca

Ben bu karasızlıkla rapunzel gıbı olurum

Bır gun çıktım evden dedım kı kestırecem evdekılere dedım kı guzel olmasamda yakısmıs dıyeceksınız

Sonra ucunu zor aldırdım oda bın tane dıl doktu kuaför

düşündüğün bir model var mı? omuzlarda bir kesim sana yakışacaktır.bende bir süre önce uzun saçlarımı çok kısa kestirdim.ve hiç pişman olmadım.şimdi tekrar uzatıyorum.şu bir gerçek ki her bayanın hayatında bir defada olsa bu cesareti göstermesi gerekiyor bence.

uzunmuş saçların :) aslında kestirmeden bende görmek isterdim saçlarını yani fikir vermek açısından :)
gerçekten uzun saç ilgi istiyor.(bende biraz rahatlamak için kısaltmak istiyorum :) ) bugüne kadar hep resimdeki gibi saçlarım ara ara uçlarını aldırıyordum.
bakalım artık.

düşündüğüm birkaç model var.ama yavaş yavaş mı kısaltmalıyım yoksa birden kısa kestirsem mi bilemedim.burdanda bir fikir edindim.omuz altında bir model kestirip kakül kestirebilirim :)
sen nasıl bir model kestirdin.çok kısa demişsin :)

arkadaşlar game of thrones dizisinde oynayan emilia clarke saç modelini çok beğendim.siz ne dersiniz bana yakışır mı? özellikle son resimde çok hoş görünüyor.

teşekkür ederim güzel yorumun için.bob kesim derken nasıl bir kesim olabilir mesela.ve çok kısa kestirebilirmiyim bilmiyorum :)

canım ne yaptın kestirdin mi saçlarını.benim sana önerdiğim saç tam olarak senin resimlerini koyduğun tarz çok güzel sana yakışacaktır.

arkadaşlar karar verdim yarın kestiriyorum saçlarımı inşallah pişman olmam yarına kadar yorum yazacak arkadaşlar varsa fırsat buldukça buraya giriş yapacam.farklı fikirleri olan varsa yazabilir :) fikir veren yorum yazan yazmayan herkese şimdiden teşekkür ederim.

yine diyorum bence kestirme :) sonra çok özleyebilirsin. kestirmeden de bilemiyo insan tabi bu duyguyu.
radikal bir değişiklik yerine 5-10 cm kestirebilir ve uçlarına hafif ışıltılar deneyebilirsin canım

umarım yorum yapmakta geç kalmamışımdır. kararın sana mutluluk getirsin dilerim ki :)

yine diyorum bence kestirme :) sonra çok özleyebilirsin. kestirmeden de bilemiyo insan tabi bu duyguyu.
radikal bir değişiklik yerine 5-10 cm kestirebilir ve uçlarına hafif ışıltılar deneyebilirsin canım
umarım yorum yapmakta geç kalmamışımdır. kararın sana mutluluk getirsin dilerim ki :)

teşekkür ediyorum dediğin gibi denemeden bilemiyor insan :) daha kestirmedim ama bugün kestirecem :) umarım dediğin gibi bu kararım bana mutluluk getirir :) yanıma ablamıda alıcam bakalım artık sonuç ne olacak :)

şimdiden sıhhatler olsun.inan bana pişman olmazsın.hayırlı olsun güle güle kullan.

kızlar saç kaynak çıtçıt için izmir de lider peruk üstüne tanımam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…