- 2 Haziran 2009
- 2.122
- 502
Ah ah:))bende sürekli açık kullanıyorum saçımı resimlerdende görüldüğü gibi :) haklısın erkekler bazen eşlerinden öyle değişiklikler isteyebiliyor.şanslısın eşin bunu dile getirmiş.tabi sende gönüllüysen yap derim öyle bir değişiklik :)
ben kestirecemde boy ve modelde halen karar vermiş değilim :)
Ah ah:))
Bekarken bende öyleydım saçlar hep acık bakımlı
Şimdi iki çocuk saçı yapsam kıyafet kalıyor kıyafetı yapsam saç
Banyoya gırsem önünde kuyruk oluyo anne sunu istiyoz bunu istiyoz çık artık dıye
Esım evet söyler hep söyle kestır böyle topla dıye
Ama işte guzel olacam dıye pasaklı görünmek istemiyorum
Balerın saç fena kurtarıcı:))
Her kıyafete her duruma uyuyor
At kuyruğu yapınca saçımın ucu enseme gelecekmıs ne daha uzun ne daha kısa olacakmısne demeli allah bağışlasın bende çok severim çocukları :)
haklısın ama birazda kendini ve eşini düşün :) gönlünden ne geliyorsa onu yap.bugünler geri gelmeyecek.banada ablam birden kısaltma yavaş yavaş alışa alışa kısalt diyor.senin eşinin fikri ne yönde :)
kestirme o güzelim saçlarınıı yakışmış sana ayoll..
sakın kestirme bence farklı şeyler yap ya da çok az kestir kısa kestirme bence çok güzel duruyorlar. sonra üzülürsün
At kuyruğu yapınca saçımın ucu enseme gelecekmıs ne daha uzun ne daha kısa olacakmıs
At kuyruğu yapınca saçım koltuk altımı bıraz gecıyor uzun baya
Yıkaması kremlemesı boyaması hep zahmet
Bırde semt değiltirdik diğer semtteki kuaförümde kapatmıs başka yere gıtmıs
İstediğim gibi kesecek yer de bulamadım
Yarın dişçiden sonra gıdıp kestireyım diyorum sonrada ya istediğim gibi olmazsa diyorum
Çok haklı bırden kestirme yavas yavas kısalt
Bırde kısa saç daha uzun gösteriyor
Aslında vaktın varmıs herturlu saçla guzel görünürsün bakım yapınca
Ben bu karasızlıkla rapunzel gıbı olurum
Bır gun çıktım evden dedım kı kestırecem evdekılere dedım kı guzel olmasamda yakısmıs dıyeceksınız
Sonra ucunu zor aldırdım oda bın tane dıl doktu kuaför
düşündüğün bir model var mı? omuzlarda bir kesim sana yakışacaktır.bende bir süre önce uzun saçlarımı çok kısa kestirdim.ve hiç pişman olmadım.şimdi tekrar uzatıyorum.şu bir gerçek ki her bayanın hayatında bir defada olsa bu cesareti göstermesi gerekiyor bence.
teşekkür ederim güzel yorumun için.bob kesim derken nasıl bir kesim olabilir mesela.ve çok kısa kestirebilirmiyim bilmiyorum :)
canım ne yaptın kestirdin mi saçlarını.benim sana önerdiğim saç tam olarak senin resimlerini koyduğun tarz çok güzel sana yakışacaktır.
yine diyorum bence kestirme :) sonra çok özleyebilirsin. kestirmeden de bilemiyo insan tabi bu duyguyu.
radikal bir değişiklik yerine 5-10 cm kestirebilir ve uçlarına hafif ışıltılar deneyebilirsin canım
umarım yorum yapmakta geç kalmamışımdır. kararın sana mutluluk getirsin dilerim ki :)
arkadaşlar karar verdim yarın kestiriyorum saçlarımıinşallah pişman olmam yarına kadar yorum yazacak arkadaşlar varsa fırsat buldukça buraya giriş yapacam.farklı fikirleri olan varsa yazabilir :) fikir veren yorum yazan yazmayan herkese şimdiden teşekkür ederim.