- 25 Aralık 2020
- 4.991
- 18.397
- 41
- Konu Sahibi gumusservii
yani bunlar sizi kırabilir belki ama bakınÇok teşekkür ederim. Onlar kendi aralarında konuşup sorunlarını -güya- aşmışlar. Şimdi ben evde huzursuz olan kişiyim. Evlenecegim için annem kırgınlık olmasın, güzel güzel ayrıl bu evden diyor ama normal davranamıyorum, dediğiniz gibi içimden gelmiyor tiksiniyorum.
Çok güzel bir baba-kız ilişkimiz vardı, hayatımda gördüğüm en örnek erkekti gözümde. Şu an büyük hayal kırıklığı oldu bu durum ve benim içimde büyük korkular oluşturdu, bir psikologa gitmeyi düşünüyorum hatta.
Acayip mutsuzum evde ya size anlatamam. Bir an önce evimi kurup gitmek istiyorum artık ama içimde yine bu korkuların yarattığı tedirginlik de var. İşin içinden çıkamıyorum işte böyle...
20 sene kayınvalide, kayınlar vs birlik oturmuşlar daha 2 senedir kendi düzenimiz var diyorsunuz
babam 40lı yaşlarda diyorsunuz demek adam askere filan gitmeden evlenmiş
yani kusura bakmazsanız:
bi düşünün tüm 20-40 arası babanızın ve anneniniz, kardeşlerinizin olduğu evde yorgan altında se çıkarmadan seks yaparak geçmiş.
o da eşiniz ne kadar yaparsa.
bunun korkunçluğunu idrak edemiyor musunuz?
yani babanızı ne sanıyordunuz? eyüp peygamber mi?
böyle bir seks hayatından gelen çoğu erkek, eğer hala cinsel olarak aktifse, elinden geleni ardına koymuyor.
çok mu iyi, hiç değil, ama böyle.
ha annenizin suçu ne?
bir suçu yok ama o da "kocamdır başımda olsun, bunca sene çalıştı bana baktı, artık evim düzenim var, 2 o.. yüzünden bozulmasın" diyor.
der.
çok mu iyi. değil. ama böyle. böyle olmasa o kadın 20 sene kayınvalide ile de oturmazdı zaten....