Bence 10 cmden fazla kestirme çok güzel saçların varEn kötü modelini değiştir yada uçlara renk attır.
Bence kısa kestirmemelisin. En azından birden kısaltma yavaş yavaş uclarından aldır hem kısaldığına alıştır kendini ve çevreni. birden kısalması seni kötü hissettirebilir.
çok güzel sacların var.uzun saçta sana yakışıyor.ama değişiklik yapma isteğini anlıyorum.bence güzel bob kesim sana yakışacaktır.tabi iyi düşün karar verirken.
Beenım de uzun saçım ben de kestırmek istiyorum ama çok kararsızım
Kıyamıyorum ama uzun süredir böyle kullanıyorum
Sankı bır değişiklik iyi gelecek
Resımdekı modeli beğeniyorum ama sıcakta nasıl olur kullanımı kolay olur mu düşünmeden edemiyorum
bu saç modeli çok güzel.. eğer çabuk uzayan saçların varsa ve pişman olmam diyorsan bence bi deneyebilirsin.. sonuçta kökü yine sende uzatabilirsinBeenım de uzun saçım ben de kestırmek istiyorum ama çok kararsızım
Kıyamıyorum ama uzun süredir böyle kullanıyorum
Sankı bır değişiklik iyi gelecek
Resımdekı modeli beğeniyorum ama sıcakta nasıl olur kullanımı kolay olur mu düşünmeden edemiyorum
bu saç modeli çok güzel.. eğer çabuk uzayan saçların varsa ve pişman olmam diyorsan bence bi deneyebilirsin.. sonuçta kökü yine sende uzatabilirsin
Biraz kisaltip kahkül yaptirabilirsin, yuzune yakisir.
Dumduz modeller oluyor, hic kat kesilmiyor, ucundan on cm aldirabilirsin bence.aa gerçekten hiç kakül düşünmemiştim :) gerçekten yakışır mı bana?
biraz kaısaltıp derken ne kadar mesala.
Dumduz modeller oluyor, hic kat kesilmiyor, ucundan on cm aldirabilirsin bence.
Kahkulu de alnin biraz genis ya yuzun kaldirir diye dusundum.
Bi kuaforune de danis ama
gueen_23 o yorumu sana yapacaktım da resmi sen paylaşmamışsın karıştı iyice yorumlar :)bu yorum bana mı yoksa happylove mı :)
Saçlarım düz ve belime kadar neredeyseaynen ya resimdeki model çok güzel ama işte bizde nasıl durur bilmiyorum.bende senelerdir uzun kullanıyorum.
bide sıcak konusu var :) of ya ne yapmalıyız.
bu arada senin saçın nasıl dalgalı düz,uzunluğu nasıl.
gueen_23 o yorumu sana yapacaktım da resmi sen paylaşmamışsın karıştı iyice yorumlar :)
Saçlarım düz ve belime kadar neredeyse
Ve sürekli balerin topuzu yapıyorum eşimde sıkılmıs kestir belki açık kullanırsın dedı
Onun için istiyorum ama kıyamıyorum işte
Kahkül kestirebilsiniz bence siz anlınız genıs güzel duracaktır
Ama bana olmuyor dar anlım