teşekkürler kızlar miss defne nin bolerolu bi gelinliği var onu beğendim biraz 2.yi andırıyor...bolero derken öyle cepken filan değil askıları birazcık geniş tutmuşlar taşları filan var...resim bulursam eklerim :)
resimlerdeki modelleri çok beğendim ama açıkçası gelinlikçilere çok güvenemedim....bu yüzden giydim ve bu dedim onu sipariş ettim...ve özellikle değişiklik çok olmayacak bir model istedim...İzmir de dikilip gelecek....aslında bazı modelleri çok beğendim ama değişiklik yapılması şarttı..yani eklemeler olacaktı...ama düşündüm benim hayalimdeki modeli gelinilikçi farklı yorumlarsa ???(malum bazısı kafasına göre gidiyor siz ne derseniz...iyisi mi bilemedim de )..onları eledim mecburen...
bence gelinlikçi ile konuşurken laf arasında dediklerine sözlerinin birbirini tutup tutmadığına bakmak lazım..bide örnekler nasıl ? duvak gibi ufak detaylar bile fikir verebiliyormuş bunu gördüm..bide bi tanesine çok kızdım...ilk denemeye gittiğimde inanılmaz güzel bi gelinlik denemiştim..sonra nişanlımla gittim ve aklımda şu vardı görünce çok beğenecek işte bu diyecek...ama hem lafları hemde gelinlikte değişiklik olduğuna emin olmama rağmen değişiklik yok demesi canımı sıktı
düşündüm herşeye rağmen sipariş versem -ya da o zaman verseydim- ve istediğim gibi gelmeseydi ne olacaktı?? ben şunu demiştim diyecem o yok demedin diyecek filan
emin olmama ki ilk baştan öyle yapana
çünkü demediğim şeyi de sanki demişim gibi nişanlımın yanında bi laf etti
düşünün öyle bir olay olmadı bile... neyse ki nişanlım sakin kaldı korudu beni ama kadın sanki o bişey dememiş gibi aynı lafı tekrarladı durdu...nişanlımda çok muhatap almadı artık onu...itiraz ettim yok öyle bişey olmadı bende demedim diye ama bikaç kere söyleyince canımı sıktı
yani iki kere beni yalanlayınca isterse en iyisi olsun eledim
bugün miss defne ye gittik ...sağolsunlar ilgilendiler...içime sindi..yardımlarınız için tekrar teşekkürler kızlar
prensimin yanında prenses olacağım :)