Gelinlik Modelleri kararsızım kızlar bilenlerden fikir bekliyorum

birkaç kez baktım canım senin için, hiçbiri demek zorundayım.. kendine uygun daha şık modeller bulabilirsin ^^

3 numara hariç hiç birini pek beğenmedim:26:
Farklı bişeyler istiyosan daha güzel modeller var, hani prenses etek ve sadelik sevmiyosan bu modellerden çok daha güzellerini bulabilirsin

bu modelleri mhteşem yüzyıldan mı esinlendiniz? hangi devrin modelleri bunlar çok banel,
bence hiç hoş değil

ya anladım beğenmedin iyi hoş saygı duyarım ..zaten bende sormuştum sonradan da vazgeçtim bambaşka bir model aldım.ama bunu ifade ederken kullandığınız dil nedir ? düşüncelerinizi ifade etme üslubunuz nedir? haa çok biliyorsunuz ..hatta siz çok "banel" diyerek ne kadar sosyetik entel kültürlü olduğunuzu mu ima etmeye çalıştınız :) canım benim kullandığın kelime ile bile asıl sen ne kadar "özenti" olduğunu belli ettin..ona "banel" demezler "banal" derler....
ve bu şekilde özentilerin fikirleri benim için sıfırdır....

Son düzenleme:
canım bence en güzeli 3 numara olan

birkaç kez baktım canım senin için, hiçbiri demek zorundayım.. kendine uygun daha şık modeller bulabilirsin ^^

3 numara hariç hiç birini pek beğenmedim:26:
Farklı bişeyler istiyosan daha güzel modeller var, hani prenses etek ve sadelik sevmiyosan bu modellerden çok daha güzellerini bulabilirsin

çok sağolun kızlar çok tatlısınız :)
insanlar fikirlerini bu kadar güzel ifade etsinler saygı duyarım :) ilk baktığım gelinliklerdi kafam çok karışıktı :)))
neyse ki miss defne den buldum hoşuma gidecek bişeyler :) prenses i herkeste var herkesin gelinliği çok benziyor modeller diye elemiştim.....neyse ki şimdi bulduğum gelinlik güzel zarif sırt detayı filan çok hoş :)

teşekkürlerrrrrr

bence 3 numara ...Bana göre gelinlik sade ve şık olmalı gelinlikte taşlar özelliklede gri taşlar falan basitleştiriyo onun yerinde dantel ya da işleme tarzı bir şey daha ağır ve daha güzel duruyo ...

canım 3 numara hariç modeller çok ağır ; 3 numara da fazla sade. ama sen içine ne siniyosa kendini nasıl mutlu hissediyosan öyle yap, zaten başka almışsın da anladığım kadarıyla değil mi? güle güle giy demek düşer bize de :)

ben de bir kaç yerde denedim, sinir ediyorlar insanı, şunu istiyorum denicem diyorum, yok o sana yakışmaz yok onun kalıbı sana uygun değil deyip, saçma sapan şeyler giydiriyolar.
hatta biri anneme ters davrandı , 2 gelinlik giydim, bir tane daha denememi istedi annem, kadına rica etti, şunu da bir giydirseniz denesin kızım diye, sonuçta bir kere alıp giyiyorsun, anneme kadın hayır olmaz o gelinlik onun bedenine uygun değil demiş, üstelik randevulu gittik, hani kilolu yada kısa boylu olsam yoruma hak verebilirim ki yine de hakkı yok aslında buna , ama normal bir kilom ve boyum var ve her gelinlik istersem benim vücuduma uyar, neyse işte,bu tersliği yapan narin moda evi bu kadıköydeki aman aklınızda olsun..

teşekkürler kızlar :)

evet ya bende karşılaştım buna benzer gıcıklarla nişanlımın yanında zor durumda bıraktı almadık bizde zorla mı yani :))
giymeden bilemezsin ne olacağını senin aklında kalmaması lazım..onlar satıcı..tavsiye ederler isterse uyarsın...çok biliyolar o gelinlikçiler :)

Merhaba. Ben Sevda Türk
2003 yılından bu yana kadın terzisiyim. 6 yıldır ise Vakko Tekstil A.Ş bünyesinde gelinlik terzisi olarak çalışmaktayım. Ek olarak son 2 yıldır da evimde sizler gibi firmalara yada şahsen talepte bulunan gelin adaylarına gelinlik dikmekteyim. Esenyurt ta oturmaktayım. Dikimleriniz de bünyenize yardımcı olabilmek adına karşılıklı görüşerek size birlikte çalışmayı teklif ediyorum. Dikmiş olduğum modelleri Gelinlik Store sayfamda incelemeniz mümkündür.
İrtibat telefonum 0507 578 43 53
Konu ile ilgili geri dönüşünüzü rica eder saygılar sunarım.
İyi çalışmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…