Gelinlik Modelleri kararsızım kızlar bilenlerden fikir bekliyorum

sedna03

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2008
1.824
32
358
Diğer
kızlar umarım resimler görülür yapabilmişimdir resim eklemeyi:) sizce bu modeller nasıl çok mu demode ayy bilemedim benim çok hoşuma gitti hepsi :) ne dersiniz ?
bu arada boyum 1.56

boyu kısa bayanları eteği fazla hareketli kabarık önermiyorlar ben de 1.64 ama nişanlım 1,92 olduğu için baya araştırıyorum.. ben bunların içinden 3 ü beğendim ama daha güzel modeller var bence..

yanlis anlayamayin ama nisanliniz prens falan mi? 3. su haric ne kadar abartili modeller...kaldi ki boyunuz kisa ise olabildigince sade model secmelisiniz...

Son düzenleme:
Eklediklerinin geneline bakarak anladığım kadarıyla
sen de gelinlikte biraz gösteriş seviyorsun..:26:

3 çok sade benim için tarzım değil.
1.yi beğendim ama çok altın sarısı işlemeler o sırıttı gibi..

Bence bu tarz ayrıntılar bir gelinliği hem gösterişli, hem farklı
hem de zarif yapıyor..

http://s5.weddbook.com/t4/8/0/6/806...ss-ozel-tasarim-dantel-gelinlik-modelleri.jpg

http://www.kadin.in/wp-content/uploads/2012/11/korseli-taş-işlemeli-kabarık-gelinlik.jpg

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/392392_564240623608161_1904890397_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/420182_361766037188955_869922112_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/526652_556611587704398_1499701989_n.jpg

Ben dantel ve taş birleşimini seviyorum.
Mutluluklar..

4. yü beğendim ama yine de abartı geldi

Cevap yazan arkadaşlara teşekkürler..zaten birebir aynı örneği bulmak zor bulursamda değişiklik mutlaka olacak. 1.ve 3.arasında kaldım. 1.içinde kuyruk bölümünde ayarlama düşünüyorum sonuçta imkansız değil. Prens mi diye kendince dalga geçen arkadaşa bişey diyemiyorum evet benim için prens ve kimsenin dalga geçmesine müsade etmem.kaldı kı bu gelinlikleri ben dikmedim piyasada bunlardan ve benzerlerinden var. Küçük bir araştırma ile görebilirsiniz. Insanlarla dalga geçmek istiyorsanız ben uygun kişi değilim
Fikir istedim ve gerçekten yardımcı olan arkalaşlara teşekkürler. En azından ikiye indirdim modelleri :)

Sağol canım aslında çok abartıyi sevmem ama benim günüm farklı olsun istedim. Zaten birebir aynı model olmayacak
3 sade ve şık
2 hoş
1. ve sonuncu çok abartı canım

kesinlikle 3 numarayı seçerdim diğerleri abartı geldi.

boyu kısa bayanları eteği fazla hareketli kabarık önermiyorlar ben de 1.64 ama nişanlım 1,92 olduğu için baya araştırıyorum.. ben bunların içinden 3 ü beğendim ama daha güzel modeller var bence..

Eğer dördü arasından seçim yapacaksanız kesinlikle 3 numara derim...

Teşekkürler kızlar cepten yaziyorum biraz garip telefon. Sadece birkaç cümle yazabildim yukarıdabirebir aynı model olmayacak zaten etekler daha az kabarık olacak taşları da duruma göre bakacağım artık ama çok taşı bende sevmiyorum. Straplez giyemem buna göre düzenlenecek ana hatlar korunur ufak değişiklikler yaparım diye düşündüm.yani tarz olarak yakın istiyorum bunlara...çok abartılı sevmem ama benim günüm neticede azıcık abartı olsun ya ;-)teşekkürler

Bu arada yeni başladım bakmalara gelinliklere...nerelerden bakabilirim site bilen varsa gönderebilir mi?

Yıllar öncesine gittiğimiz de gelinliklerin elbise görünümünde olduğu da aşikar. Gelinlik dediğin kabarık olmalı fikrini kim çıkarmış onu da merak etmiyorum değil, şaka bir yana insan kendini nasıl rahat hissedecekse onu giymeli. Zevkler ve renkler tartışılmaz benim düğünüm farklı olayım sözünüze istinaden söylüyorum, farklı olmak illa bol taşlı, kabarık gelinlik giymek değildir ki? İçinize sineni, yakıştırdığınızı giymeniz önemli olan. Mesela ben sade gelinlikleri beğeniyorum, su gibi duru geliyor, daha düz etek tercih ediyorum kabarıklıktan ziyade, benim çevremde de herkes taşlı, kabarık şeyleri çok seviyor :)

Belki onlara göre elbise giyip çıkmış olacağım ama benim içime sinecek, ben mutlu olacağım.

Son düzenleme:
benim hayalimde olan 3. model gibi bi gelinlik o yüzden içlerinden en çok 3. modeli beğendim

valla aralarında en demode 3 :) yani bir bilmişlerr tül gelinlik !! ben en çok ikiyi begendim favori gelinliklerim arasında kendisi, duruşu saraylara layık bir gelinlik , 4 çok karman çorman 1 de fena değil ama aralarında en basiti 3 :) ve ayrıca herkez gibi omak istemiyorsan da 3 olmasın

3. çok sıradan en beğenmediğim o oldu :)
1. model ise aslında çok güzel bir model olmasına rağmen işlemeleri abartıya kaçmış. Rönesans dönemine ait gibi ki çok severim ben. Buna benzer bir gelinlik yaptırılabilir ama kaliteli durur mu bilemiyorum. İlla bu üçünden biri olacaksa 1.nin üzerinde değişiklikler yapılarak model kullanılabilir.
Ben en çok pronoviasın gelinliklerini beğeniyorum onlara bakabilirsin...

Bence 2 ve 4 güzel.3 demişler,3ün güzel bi tarafı yok bence.1 de eski düğünlerde çok modaydı,biz çocukken falan.
Ben de böyle abartılı,kabarık falan seviyorum.Damat adayı ister prens olsun,ister olmasın.insan zevkine göre,içine sinen bi gelinlik giymeli.

teşekkürler kızlar miss defne nin bolerolu bi gelinliği var onu beğendim biraz 2.yi andırıyor...bolero derken öyle cepken filan değil askıları birazcık geniş tutmuşlar taşları filan var...resim bulursam eklerim :)
resimlerdeki modelleri çok beğendim ama açıkçası gelinlikçilere çok güvenemedim....bu yüzden giydim ve bu dedim onu sipariş ettim...ve özellikle değişiklik çok olmayacak bir model istedim...İzmir de dikilip gelecek....aslında bazı modelleri çok beğendim ama değişiklik yapılması şarttı..yani eklemeler olacaktı...ama düşündüm benim hayalimdeki modeli gelinilikçi farklı yorumlarsa ???(malum bazısı kafasına göre gidiyor siz ne derseniz...iyisi mi bilemedim de )..onları eledim mecburen...
bence gelinlikçi ile konuşurken laf arasında dediklerine sözlerinin birbirini tutup tutmadığına bakmak lazım..bide örnekler nasıl ? duvak gibi ufak detaylar bile fikir verebiliyormuş bunu gördüm..bide bi tanesine çok kızdım...ilk denemeye gittiğimde inanılmaz güzel bi gelinlik denemiştim..sonra nişanlımla gittim ve aklımda şu vardı görünce çok beğenecek işte bu diyecek...ama hem lafları hemde gelinlikte değişiklik olduğuna emin olmama rağmen değişiklik yok demesi canımı sıktı düşündüm herşeye rağmen sipariş versem -ya da o zaman verseydim- ve istediğim gibi gelmeseydi ne olacaktı?? ben şunu demiştim diyecem o yok demedin diyecek filan emin olmama ki ilk baştan öyle yapana çünkü demediğim şeyi de sanki demişim gibi nişanlımın yanında bi laf etti düşünün öyle bir olay olmadı bile... neyse ki nişanlım sakin kaldı korudu beni ama kadın sanki o bişey dememiş gibi aynı lafı tekrarladı durdu...nişanlımda çok muhatap almadı artık onu...itiraz ettim yok öyle bişey olmadı bende demedim diye ama bikaç kere söyleyince canımı sıktı yani iki kere beni yalanlayınca isterse en iyisi olsun eledim
bugün miss defne ye gittik ...sağolsunlar ilgilendiler...içime sindi..yardımlarınız için tekrar teşekkürler kızlar
prensimin yanında prenses olacağım :)

bu modelleri mhteşem yüzyıldan mı esinlendiniz? hangi devrin modelleri bunlar çok banel,
bence hiç hoş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…