Saç Rengi ve Saç Boyama kararsızım karamel mi bakır mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kokoshatun

Ziyaretçi
kıslarrr bir türlü karar veremedim ne yapayım karamele mi boyayayım yoksa bakıra mı yardımcı olun lütfennnnn kendi resmimide koyuyomm istediğim bakır bu
karamelde bu olabilir kararsızım karamelin tonunda

Son düzenleyen: Moderatör:
bence ikiside güzel olur çünkü beyaz tenlisin ve kaşların açık renk. yani böyle uydurma saç gibi durmaz. ama bence bakırın rengi daha hoş.

tşk ederim cnma.s.

tşkk ederim

once karamel yap begenmezsen bakıra geçmen çok kolay olur ama bakırı begenmezsen bakırdan karamele geçmen çok zor olur

bencede karamel yap canım.bakır çok güzel ama çok çok abuk akıyo ve garip bi renk oluyo ayrıca her renkle giydiklerine çok yakışmıyo dolabını yeniden düzenlemen gerekir.oysa karamel daha çok uyar herşeye

ben 1 seneden fazla zamandır bakır kulanıyorum herkes cok begeniyor ama cok sıkıldım bende bal köpügü karamel karısımı yaptırmak istiyorum. benimde senin ten rengine benziyor. bence bakır yakısır.

ay ilk baştak kızın saç rengi çok hoş bence o renk yapmalısın canım,Dikkat ettiysen üstteki kızın ten rengi açık çağlaya göre yani

süsLüüü,sana bakır yakışır tatLımmm Şeniz

bakır renk çok güzelmişşşş....

Of ya.. benneyaptımki Bende saç rengimi değiştirmek istiyorum...Şu an ki saçım konuyu açan arkadaşın ki gibi, bende beyaz tenliyim.
O bakır rengi çok güzelmiş ama cesaret edemiyorum, şu benim koyduğum resimdeki saç rengi ne oluyor tam olarak :uhm:

hepinize çok teşekkür ederim kıslarr bakır benimde çok hoşuma gidiyo ama karamelde istiyorum küllümangonunda dediği gibi bakırdan zor dönerim ama karamelinde şu süpermiş dediğim bi tonunu bulamadım o yüzden bakır yapıcam galiba

çağlanın saçları harika bayılıyorum bu fotodaki rengine ama nasıl elde edilir ki o renk CADIARZU

bence bakır daha güzel..

once bakır yapppp sonra gıder karamele boyarsınnnn sonra sıkılırsanda bal kopugune donersın...........yakısır kuzum ten rengıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…