• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kararsız üyeye yardım ...

my_secret

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
23
0
6
35
yeni ev kurmak kadar zor bişey var mı ??

salon takımıydı, yemek odasıydı, halısı, perdesi, mutfağı , gelinliği, düğünü, kınası .....

ayyyy çıldırmak istiyor insan...

bide tamamen ilgisizseniz daha önceleri en baştan başlıyorsunuz... mesela yatak için 3 olay var.. yatak örtüsü- pike- nevresim.. bunlar kendi aralarında alt dallara ayrılıyor.. saten- saten pamuk- dört mevsim vs vs vs vs ama size göre hala hepsi aynı şey gibiyse ve satın almadan önce ikisi arasında ne fark var diye araştırıyorsanız zaten benim gibi bu alışverişin içinde kaybolursunuz ...

şuan ki derdim halı... bakıp yardım eder misiniz ???

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=699524&p=34383771#post34383771

yeni ev kurmak kadar zor bişey var mı ??

salon takımıydı, yemek odasıydı, halısı, perdesi, mutfağı , gelinliği, düğünü, kınası .....

ayyyy çıldırmak istiyor insan...

bide tamamen ilgisizseniz daha önceleri en baştan başlıyorsunuz... mesela yatak için 3 olay var.. yatak örtüsü- pike- nevresim.. bunlar kendi aralarında alt dallara ayrılıyor.. saten- saten pamuk- dört mevsim vs vs vs vs ama size göre hala hepsi aynı şey gibiyse ve satın almadan önce ikisi arasında ne fark var diye araştırıyorsanız zaten benim gibi bu alışverişin içinde kaybolursunuz ...

şuan ki derdim halı... bakıp yardım eder misiniz ???

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=699524&p=34383771#post34383771
canım herşeyin bu kadar detayına düşünürsen, elbetteki işin içinden çıkamazsın, önce temel ihtiyaçları belirleyip ona göre başla, zaruri alman gerekenleri, nevresim takımı örneğin, bir normal günlük kullanıma pamuklu kumaş nevresim alırsın, fiyatları daha makul olur, bir de özel günler için pamuk-zaten alırsın, bu şekilde, zamanla kullana kullana zaten hangisi daha kullanışlı neye ihtiyacın var öğrenirsin.
nevresimde mesela ben yıllarca pamuk nevresim aldım, 100 tl civarında bunların fiyatı, daha ilk defa bu sene pamuk-saten aldım, onun fiyatı da 180 tl canım, biraz da bütçe meselesi tabii, bütçene göre herşeyi ayarlarsın zamanla canım, burdan da her konuda fikir alabilirsin zaten, çeyiz köşesi de var zaten, ordan da yararlanabilirsin.

Back