kararsız kaldımmmm

kalbindeki model mi aklında ki model mi diyo sorsam hangisini tercih ederdin canım bunun ikisi arasındayım tatlım...

Kalbindeki zaten aklındadır canımcım ben olsam kalbim hangisini istiyorsa onu tercih ederdim benimki daha fena mantıkmı istedigimmi diye soruyorum daha fena kalıyor insan arada

bennnnn ilk resimdeki evlilik setine bayıldım , evkkur mağazasında ya bu modeli ya da buna benzer bir takım görmüştüm annemle bayılmıştık

benim tercihim 1.den olurdu ağır , çok hoş duruyor canım fiyatı ne kadar ?

tşk ederim tatlım aldım heryerde fiyatı 510 tl canım pazartesi zam gelecek 600 e çıkması bekleniyo.376 tl ye aldım tatlım şirinevler karaca tekstil den orası uygun fiyat veriyo.

tşk ederim tatlım aldım heryerde fiyatı 510 tl canım pazartesi zam gelecek 600 e çıkması bekleniyo.376 tl ye aldım tatlım şirinevler karaca tekstil den orası uygun fiyat veriyo.

ooo çok uyguna almışsın canım güle güle mutlulukla , huzurla aşkla kullanmayı nasip etsin rabbim .

fiyatıda çok uygunmuş .

bu evlili setinde neler var canım.

Peki şirinevler mağazasında hala bu fiyata mı ?

evet tatlım teşekkür ederim amin cümlemize inş...çok araştırdım tatlım bir iki yerlere sordum soruşturdum.510 dan aşağı fiyat veren yok.cumartesi günü aldım.bugün için zam gelecek dediler.nakite 340 a bırakıyolar.şirinevler mağazasında ben 376 tl ye aldım 12 taksit+bonus a 3 ay erteleme daha ne olsun sana tavsiye ettiğim mağazada herşey uygun tatlım.taç ve özdilek satıyolar örn özdilek mağazasında pike takımı 140 tl ise orda aynı takım kutusunda 100 tl ye kapatabilirsin nakite dahada indirim oluyo.

evlilik seti toplam 15 parçadan oluşuyo tatlım

Nevresimi
Pikesi
Çarşafı
Volanlı yastık kılıfları (2 adet)
NormalYastık Kılıfı (2 adet)
Mutfak havluları (4 adet)
Yüz havluları (2 adet)
Banyo havluları (2 adet)

ben bu fiyata bedavaya aldım tatlım

bu renk çok guzel bence

tşk ederim tatlım ama ekru rengi olmak zorunda yani 1 numaranın rengi,resimde 2.numaranın rengi gri kirli gibi duruyo.o yüzden göz yanılması olarak resimde senin begendiğinin ekru rengi oldu tercihim.gözüme mağazada daha güzel göründü.canlı görmekle resimde görmek arasında dağlar kadar fark varmış.2 numaranın pikesi çok ağır duruyo.almadan 1 gün önce hakkımda hangisi hayırlısıysa onu nasip et dedim.begendiğim model en üstteydi karşılaştırma yaptım.içimden o anda hangisi geliyosa onu aldım.

tatlım ben ilk modeli beğendim kesinlikle ilki tercih etmelisin

tercih ettim tatlım saol yorumun için burda internetten begenmekle mağaza arasında çok fark var resimde çok yanıltıyo.bende 1 numara tercihimdi ama ötekinin pikesi daha ağır duruyo tatlım.bide 1.modelin pikesi çok hafif kalıyo 2.ye nazaran aldığım modelin resimle yakından uzaktan alakası yok diyebilirim.daha güzel duruyo.hakkımda hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…