- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi asiimeleqim
-
tşk ederim tatlımmm çok kararsız kaldım.sonunda 1.modeli alıcam galiba
Rabbim içinize sindirsin inşallah gönlünüzce olur biliyorum kararsızlıgın nasıl zor birşey olduğunu beni tanıyasaydınız kendi halinize şükrederdiniz
kalbindeki model mi aklında ki model mi diyo sorsam hangisini tercih ederdin canım bunun ikisi arasındayım tatlım...
Kalbindeki zaten aklındadır canımcım ben olsam kalbim hangisini istiyorsa onu tercih ederdim benimki daha fena mantıkmı istedigimmi diye soruyorum daha fena kalıyor insan arada
kalbimdeki 1.model aklımdaki 2.modellllll canımcımmmmmm
bennnnn ilk resimdeki evlilik setine bayıldım , evkkur mağazasında ya bu modeli ya da buna benzer bir takım görmüştüm annemle bayılmıştık
benim tercihim 1.den olurdu ağır , çok hoş duruyor canım fiyatı ne kadar ?
tşk ederim canım inş.allahın izniyle modeller birbirine benziyo 2.ci resim biraz karanlık çıkmış ekru rengisini bulamadım internetten pudra rengi bi bak modeli daha belirgin
Eki Görüntüle 815001
Fikrim değişmedi yine 1 numara :)tşk ederim canım inş.allahın izniyle modeller birbirine benziyo 2.ci resim biraz karanlık çıkmış ekru rengisini bulamadım internetten pudra rengi bi bak modeli daha belirgin
Eki Görüntüle 815001
tşk ederim tatlım aldım heryerde fiyatı 510 tl canım pazartesi zam gelecek 600 e çıkması bekleniyo.376 tl ye aldım tatlım şirinevler karaca tekstil den orası uygun fiyat veriyo.
ooo çok uyguna almışsın canım güle güle mutlulukla , huzurla aşkla kullanmayı nasip etsin rabbim .
fiyatıda çok uygunmuş .
bu evlili setinde neler var canım.
Peki şirinevler mağazasında hala bu fiyata mı ?
evet tatlım teşekkür ederim amin cümlemize inş...çok araştırdım tatlım bir iki yerlere sordum soruşturdum.510 dan aşağı fiyat veren yok.cumartesi günü aldım.bugün için zam gelecek dediler.nakite 340 a bırakıyolar.şirinevler mağazasında ben 376 tl ye aldım 12 taksit+bonus a 3 ay erteleme daha ne olsunsana tavsiye ettiğim mağazada herşey uygun tatlım.taç ve özdilek satıyolar örn özdilek mağazasında pike takımı 140 tl ise orda aynı takım kutusunda 100 tl ye kapatabilirsin nakite dahada indirim oluyo.
bu renk çok guzel bence
tatlım ben ilk modeli beğendim kesinlikle ilki tercih etmelisin
Fikrim değişmedi yine 1 numara :)
ilki çok hoşmuş.
merhabalar buarada forumda yeniyim..umarım aranıza alırsınız beni
hoşgeldin aramıza tatlımmmmmmerhaba bende çok eski sayılmam eylül ayında geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?