kararsiz kaldim

melekce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2009
362
3
96
Diğer
arkadaslar ben salonu hem oturma odasi hem salon olarak kullaniyorum..kose deri kahve koltugum var tv yi duvara astim ortadada beyaz lake sehpam var simdi masa almayi dusunuyorum malum yemekli misafir gelince zor oluyor..ama beyaz lake masa takimimi alsam yoksa masa kahverengi sandalyeleri beyazmi alsam ...

Deri kahve koltuk takımına en yugun beyaz lake yemek masası olabilir diye düşünüyorum ve beyaz aksesuarlarlada odana şıklık katabilirsin

eskitilmiş atrzda beyaz masa hoş olurdu, sehpayı ilerde değiştirirsin

bence beyaz masa güzel sandalyelerini de koltuklarına ya da minderlerine uygun kaplat ohh nmiss gibi

canım koltuklarının fotosunu da koyma imkanın var mı.benim koltuklarım da kenarları koyu bakır deri kumaşı da de altın rengi gibi karamel gibi.fotosunu koyyum da daha iyi anla.bende yemek odası almayı düşünüyorum ama nasıl bişey alabilirim hiç bilmiyorum senin konunu görünce de dikkatimi cekti.krem alsam uymaz ne renk alcam hiç bilmiyorum

senin konunu bölmüş gibi olmak istemem ama benimkilere benziyorsa koltukların sana yapılan yorumlardan bende faydalanmak isterim

baharadana rumuzlu üyenin önerdiği model çok yakışır diye düşünüyorum.

evet canim tam senin koltuklarinin kahverengisi...benim heryeri kahverengi ama..cvp veren arkadaslar resimdeki koltugun kol kisimlari gibi koltuklarim resme bakim daha net cvp verirseniz sevinirim

canım o zaman ceviz rengi en iyisi olur beyaz sırıtır bence benim rumuzun üzerine tıkla oradan açtığım konular başlığında evimin resimleri var benim salonumda ceviz rengi resimi buraya kopyalamayı beceremedim.bide doğtaşta hera antik meşe ve antrasit meşe yemek odası var bakarsan onlarda uyar.benim favorim de ben yatak odasını beğenmiştim

canım yanlış anlama ama zaten koyu kahveye beyaz lake çok alakasız oluyor bence...masanı krem tonlarında alıp,sehpanıda aynı ton bi sehpayla degiştirsen sanki daha iyi olacak...ama illa byz mı kahve masamı diyosan byz al madem.kahve kahveyi kapar çok çünkü.

Son düzenleme:

biliyorum canim kahve yle beyazin uyumsuz oldugunu..ilk mobilyalarim kremdi koltugumda dahil koltugum eskiyince kahverengi aldik kremle uyar diye ama mobilyalarimida uygun fiyata sattim simdi degisiklik olsun istiyorum o yuzden beyazi dusundum koltugumu degistirme gibi sansim

evinin resimlerine baktim cok guzel sade bir evin var canim allah huzurla oturmayi nasip etsin...biliyorum beyazla kahve uyumsuz ama bu iki rengi cok seviyorum..

Masa kahverengi olsun koltuklar beyaz olsun diyorum. Daha hoş durur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…