- 23 Ağustos 2012
- 50.020
- En iyi cevaplar
- 1
- 232.382
- 898
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Sancaktepe yerine çekmeköy derim.selamlar,
Taşınmayı düşünüyorum anadolu yakasına sancaktepe ve çekmeköye baktım, tuzla pendik merkeze çok uzak, böyle site içi özellikli sakin olsun istiyorum. buralarda oturup tavsiye verecek olanlar varmı?
Oralarda iyidir ama kiralar?ümraniyede çakmak metro site mahallesi vs nasıldır, bu yaka avm ye 5-6 dk olan yerlere baktım
yaşanabilir mi sizce, orayı beğendim ben aslında, kardak balığa çok yakın bir yerde buldum, butik site kiralar 4.5 - 5 demişlerdi. ama kalabalık trafik yokuş diyende oldu.Oralarda iyidir ama kiralar?
Evlenmeden önce tepeüstünde oturuyordum o civarlara hakimim ben begenirim tepeüstü çakmak ümraniye yaşanılabilir
şuan neredesinizOralarda iyidir ama kiralar?
Evlenmeden önce tepeüstünde oturuyordum o civarlara hakimim ben begenirim tepeüstü çakmak ümraniye yaşanılabilir
E tabi oralarda birçok sokakta yokuş var çakmak iski,site civarı yokuşludur.yaşanabilir mi sizce, orayı beğendim ben aslında, kardak balığa çok yakın bir yerde buldum, butik site kiralar 4.5 - 5 demişlerdi. ama kalabalık trafik yokuş diyende oldu.
Ataşehirdeyim evlendim buraya geldim.şuan neredesiniz
Kirada mısınız kendi eviniz mi kiraysa ne kadarAtaşehirdeyim evlendim buraya geldim.
Lise hayatım cocuklugum ümraniye tepeüstünde geçti benim ben ümraniye yi ataşehirden daha cok seviyorum.
Bizim kendi evimiz.Kirada mısınız kendi eviniz mi kiraysa ne kadar
trendiste yakın mısınız golf klubünün oraya, oralarda aşırı pahalı baktımBizim kendi evimiz.
Ama etrafımda kirada oturan ev arayan var oradan biliyorum bir çok semt Ataşehir olarak geçiyor kırsal yerleri daha lüks yerleride var kırsal yerlerde bide 2500 3 bin kiralar belki dahada fazla isteyen vardır
çocuğunuz var mı o taraflar bana hep pahalı gelmiştir nedense ama bir bakacağımAnadolu yakasi koşuyolunda oturuyorum. Bu semte bir bakin derim. Uskudar ve kadikoye yakin. Bir de parkı yeşilliği çok olan bir semt. Çocuk düşünüyorsanıZ veya varsa yetiştirmesi kolay.
Benim evimin üst kısmında kalıyo trendisttrendiste yakın mısınız golf klubünün oraya, oralarda aşırı pahalı baktım
Ben de aynı yerdeyim, Pendik'te hatta Kurtköy'de merkeze uzak yerler daha nezih zatenKurtkoy -pendikte oturuyorum. Fiyalar merkeze gore daha iyi. İnsan profili guzel. Yollar genis kalabalik degil. Sanat / spor imkanlari ulasilabilir. Merkezden uzak ama ben cok memnunum.
zemini sağlam evleri güzel kullanıslı genelde site şeklinde nezih bir semt kurtköy çamlık mahallesi.Pendiğe 20 dk.da minibüsle otobusle ulasip istediğiniz herseyi bulursunuz.selamlar,
Taşınmayı düşünüyorum anadolu yakasına sancaktepe ve çekmeköye baktım, tuzla pendik merkeze çok uzak, böyle site içi özellikli sakin olsun istiyorum. buralarda oturup tavsiye verecek olanlar varmı?
Ataşehir çok pahalı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?