- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.075
- 63
- 30
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Çocuğum yok bekarım evden çalışıyorum sakin güzel özellikle bir site olsun istiyorum ama çok da kalabalık olmasın istiyorum arada bir merkeze geçerim Kadıköy’e vs arabam varAnadolu yakasını Ataşehir ve Kadıköy olarak seviyorum.
Beklentiniz ne ona göre değişir. Bazı bölgelerde mesela çok göçmenler, bazılarında çok muhafazakarlar var. Çocuğum var okula mı yakın olsun, arabam yok AVM'ye mi hepsi değiştirir.
İkisinden biri olsa Çekmeköy seçerdim gibi geliyor.
Ataşehir çok pahalı malesefAnadolu yakasını Ataşehir ve Kadıköy olarak seviyorum.
Beklentiniz ne ona göre değişir. Bazı bölgelerde mesela çok göçmenler, bazılarında çok muhafazakarlar var. Çocuğum var okula mı yakın olsun, arabam yok AVM'ye mi hepsi değiştirir.
İkisinden biri olsa Çekmeköy seçerdim gibi geliyor.
Doğru.. Daha doğrusı her yer çok pahalı artık. İki semti seçtiğinize göre işiniz bunlara yakın olsa gerek. Sakin site, azcık merkeze uzak başta iyi geliyor ama sonra insanı boğuyor biraz. Yol gözünde büyüyor falan. Umarım güzel bir yer bulursunuz.Ataşehir çok pahalı malesef
uzaktan çalışıyorum o yüzden iş yerine mesafemi çok önemsemedim kartal falan çok uç mu olur bilemedim maltepeyide seviyorum ama oralarda uçmuş malesef avrupa yakasındayım anadolu yakasına geçeceğim ataşehir vs çok pahalı ama güzel semtlerDoğru.. Daha doğrusı her yer çok pahalı artık. İki semti seçtiğinize göre işiniz bunlara yakın olsa gerek. Sakin site, azcık merkeze uzak başta iyi geliyor ama sonra insanı boğuyor biraz. Yol gözünde büyüyor falan. Umarım güzel bir yer bulursunuz.
sitede mi oturuyorsunuz, kadıköye beşiktaşa yolunuz düşerse napıyorsunuz bide ankara izmir gibi başka bir şehir mi belki sakarya vs yoksa istanbulun daha uç yerleri mi pendik, kartal, tuzla gibi 1+1 almayı düşünüyorum bu arada belirteyim.Kurtkoy -pendikte oturuyorum. Fiyalar merkeze gore daha iyi. İnsan profili guzel. Yollar genis kalabalik degil. Sanat / spor imkanlari ulasilabilir. Merkezden uzak ama ben cok memnunum.
Tuzla ve pendik heryere ulaşım açısından sancaktepe ve çekmeköydenç ok daha iyidir, kolaydır. Pendik aradapınız her imkanı bulabileceğiniz bir yer. Diğer yerler sahile ulaşım açısından da çok uzak. Hareketli ve her yer eykın yer olsun derseniz en iyi yer üsküdar derim.selamlar,
Taşınmayı düşünüyorum anadolu yakasına sancaktepe ve çekmeköye baktım, tuzla pendik merkeze çok uzak, böyle site içi özellikli sakin olsun istiyorum. buralarda oturup tavsiye verecek olanlar varmı?
üsküdarda eski evler var ve pahalı ümraniye nasıl peki?Tuzla ve pendik heryere ulaşım açısından sancaktepe ve çekmeköydenç ok daha iyidir, kolaydır. Pendik aradapınız her imkanı bulabileceğiniz bir yer. Diğer yerler sahile ulaşım açısından da çok uzak. Hareketli ve her yer eykın yer olsun derseniz en iyi yer üsküdar derim.
bana tuzla çok uzak geldi ama sahili marinayı çok beğendimTuzla ve pendik heryere ulaşım açısından sancaktepe ve çekmeköydenç ok daha iyidir, kolaydır. Pendik aradapınız her imkanı bulabileceğiniz bir yer. Diğer yerler sahile ulaşım açısından da çok uzak. Hareketli ve her yer eykın yer olsun derseniz en iyi yer üsküdar derim.
Malesef ümraniye de çok pahalılaştı. Ama ümraniye de iyi bir seçim olur.üsküdara inmek, ordan karşıya falsn geçmek çok, kokay, ve kısa sürüyor. Ümraniiyede en nezih yer tantavi mahallesidir. Kiralar 5 bin ile 7bin arası değişiyor. Üstelik çekmeköy fiyatları da aşağo değil peküsküdarda eski evler var ve pahalı ümraniye nasıl peki?
Evet sitede oturuyorum genelde site buralar. Arkadas cevrem de bu civarda o yuzden cok sık kadikoye besiktasa gitmiyorum. Ama gerekirse kendi aracimla yada otobus+marmaray kombosuyla ulasim sagliyorum. Metro da yapiliyor bakan eylulde acilacak dedi. Onu bekliyoruz hevesle. İs durumlari, aile vs il dışı durumum olmadigi icin diger illeri bilemiyorum.sitede mi oturuyorsunuz, kadıköye beşiktaşa yolunuz düşerse napıyorsunuz bide ankara izmir gibi başka bir şehir mi belki sakarya vs yoksa istanbulun daha uç yerleri mi pendik, kartal, tuzla gibi 1+1 almayı düşünüyorum bu arada belirteyim.
Evet tuzla ve pendik bence de güzel yerler. Cevizli, Maltepe, bostancı, küçükyalı oraları da düşünebilirsiniz.bana tuzla çok uzak geldi ama sahili marinayı çok beğendim
ümraniyede çakmak metro site mahallesi vs nasıldır, bu yaka avm ye 5-6 dk olan yerlere baktımMalesef ümraniye de çok pahalılaştı. Ama ümraniye de iyi bir seçim olur.üsküdara inmek, ordan karşıya falsn geçmek çok, kokay, ve kısa sürüyor. Ümraniiyede en nezih yer tantavi mahallesidir. Kiralar 5 bin ile 7bin arası değişiyor. Üstelik çekmeköy fiyatları da aşağo değil pek
pendiğe de bakmaya başlıyorum o zamanEvet sitede oturuyorum genelde site buralar. Arkadas cevrem de bu civarda o yuzden cok sık kadikoye besiktasa gitmiyorum. Ama gerekirse kendi aracimla yada otobus+marmaray kombosuyla ulasim sagliyorum. Metro da yapiliyor bakan eylulde acilacak dedi. Onu bekliyoruz hevesle. İs durumlari, aile vs il dışı durumum olmadigi icin diger illeri bilemiyorum.
Kurtköyselamlar,
Taşınmayı düşünüyorum anadolu yakasına sancaktepe ve çekmeköye baktım, tuzla pendik merkeze çok uzak, böyle site içi özellikli sakin olsun istiyorum. buralarda oturup tavsiye verecek olanlar varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?