sende benim gibi havuzlu yatak modellerini tercih etmişsin.başlarda biraz zor oluyo ayagını vuruyorsun.birde başları ile birleşik oldugu için yatak örtüleri fazla muntazam olmuyo.ama işte görünüşü güzel.bence aynalı model fakat siyah beyazında yatagı daha gosterişliymiş,
kesınlıkle aynalı olan cok şık.nerden bu canım ?
Bu takımlar görsel olarak çok daha şık duruyor evet biryerlerini vurma olayı var ama en kötüsü yatak örtüsü. Yatak örtüsü kendisini göstermiyor bu modellerde maalesef ama bende diğer modelleri beğenemedimsende benim gibi havuzlu yatak modellerini tercih etmişsin.başlarda biraz zor oluyo ayagını vuruyorsun.birde başları ile birleşik oldugu için yatak örtüleri fazla muntazam olmuyo.ama işte görünüşü güzel.bence aynalı model fakat siyah beyazında yatagı daha gosterişliymiş,
Bu takımlar görsel olarak çok daha şık duruyor evet biryerlerini vurma olayı var ama en kötüsü yatak örtüsü. Yatak örtüsü kendisini göstermiyor bu modellerde maalesef ama bende diğer modelleri beğenemedim
evet ama yatak ortusununde modası pek kalmadı düz sade bir örtü yeterli olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?