• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu kararsız kaldım kızlar sizce hangisi ?

malenkaya

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
628
92
323
İzmir
$modern-mobilya-yatak-025.webp$modern-mobilya-yatak-029.webp
sizce hangi yatak odası daha güzel seçemiyorum :25:

sana tavsıyem yatağı kenarlıklı olanlardan alma. bende evlenırken arkadaşlarım uyardı bız aldık ama habıre bacaklarımızı sıyırıp duruyo dedıler. onları dınledım. yatak almadım. direk baza aldım.üstune yatak koydum. ıyıkı oyle yapmışım hakketen uyku sersemı yataktan apar topar ınıyorum boyle keskın kenarlı yataklı bışey alsaydım mormor gezerdım herhalde

sende benim gibi havuzlu yatak modellerini tercih etmişsin.başlarda biraz zor oluyo ayagını vuruyorsun.birde başları ile birleşik oldugu için yatak örtüleri fazla muntazam olmuyo.ama işte görünüşü güzel.bence aynalı model fakat siyah beyazında yatagı daha gosterişliymiş,
Bu takımlar görsel olarak çok daha şık duruyor evet biryerlerini vurma olayı var ama en kötüsü yatak örtüsü. Yatak örtüsü kendisini göstermiyor bu modellerde maalesef ama bende diğer modelleri beğenemedim :5:

Bu takımlar görsel olarak çok daha şık duruyor evet biryerlerini vurma olayı var ama en kötüsü yatak örtüsü. Yatak örtüsü kendisini göstermiyor bu modellerde maalesef ama bende diğer modelleri beğenemedim :5:

evet ama yatak ortusununde modası pek kalmadı düz sade bir örtü yeterli olur bence

canım iki takımda gayet şık ve güzel.
bence sen hangi tarz istediğine karar ver, aldığın eşyalar nevresm takımları vs. hangi mobilyaya daha uyacak onları düşün ya da.
çünkü ilki tamamen modernken diğeri brz daha avangard kaçıyor. ama dediğim gbi ikiside gayet hoş.

Back
X