• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsız kaldım..fikrinize ihtiyacım var..

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.105
85.729
798
merhaba ben 17 yaşındayım..1,5 yıl önce sigortada sabit tel takılmıştı dişlerime..hiç memnun kalmadım. zaten yarıda kaldı tedavim. şimdi özel diş hekimine gittik. fakat dişlerimin sabit telden dolayı çok yıpranmış olduğunu söyledi. bu yüzden hareketli aparey takarak tedavi edeceğini söyledi. fakat ben kararsız kaldım. 1,5 yıl veya daha az bi zamanda düzelebileceğini söyledi ama kafam çok karıştı ya düzelmezse? fikrinize ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ederim.. senağlama

merhaba ben 17 yaşındayım..1,5 yıl önce sigortada sabit tel takılmıştı dişlerime..hiç memnun kalmadım. zaten yarıda kaldı tedavim. şimdi özel diş hekimine gittik. fakat dişlerimin sabit telden dolayı çok yıpranmış olduğunu söyledi. bu yüzden hareketli aparey takarak tedavi edeceğini söyledi. fakat ben kararsız kaldım. 1,5 yıl veya daha az bi zamanda düzelebileceğini söyledi ama kafam çok karıştı ya düzelmezse? fikrinize ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ederim.. senağlama
eğer düzenli olarak yapılacak hareketli apereyleri kullanırsanız,dişlerinizin istediğiniz düzgün dizilime geldiğini göreceksiniz.biran evvel tedavizinize başlayın.yalnız gittiğiniz doktorun ortodonti uzmanı olmasına dikkat edin

Back