Yatak Odası Dekorasyonu kararsız kaldım bazalı mı bazasız mı ?

nilpery

Hayvan avukatı <3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
703
7
118
kızlar nikahım oldum eylülde düğünüm var fakat agustos ayında kendı evimize çıkmayı planlıruz iki yatak hakkında kararsız kaldım bunu mu almalıyım yoksa beyaz olanımı mor olan bazalı ona göre kombin yapıcam digeriide bildiğiniz üzere ikeanın tasarımı onunki bazasız ? napim sizcee ?

Eklentiler

• $be.webp
    $be.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 255
  • $mor yatak.webp
    $mor yatak.webp
    11 KB · Görüntüleme: 448
öncelikle hayırlı olsun Rabbim yuvandan bi ömür boyu huzuru mutluluğu eksik etmesin benim ki bazalı canım içine herşeyi koyabiliyosun bazalı alırsan daha iyi olur bence çok kullanışlı oluyo çünkü.

öncelikle hayırlı olsun Rabbim yuvandan bi ömür boyu huzuru mutluluğu eksik etmesin benim ki bazalı canım içine herşeyi koyabiliyosun bazalı alırsan daha iyi olur bence çok kullanışlı oluyo çünkü.

çok tesekkür ederim canımm :) aynen benim fikrimde o kararsız kaldımmm bazalı daha makul gibi dagınık bir insanım zaten en azından ıvır zıvırarımı koyarım yerden tasarruf ederim <3

ben bazasız aldım daha kibar duruyor diye sonoçta 2 kişiyiz henüz yada en az3 yıl:32:

bazennnn seytan diyorr git alll ferforjeeeyii :) :) ama iştee alıveriş tutkunuyum ayakkabılarımmmm elbiselerimm vb en mantıklısı baza galibaa çok düşündümmmm

ne kadar 2 kişi olsanızda evde ıvır zıvır eksik olmazz :9::9:
bence de bazalı almalısın ve mor takım gayet şık :34::34:
*
ayrıca nikahında hayırlı olsunn :16:

ne kadar 2 kişi olsanızda evde ıvır zıvır eksik olmazz :9::9:
bence de bazalı almalısın ve mor takım gayet şık :34::34:
*
ayrıca nikahında hayırlı olsunn :16:

aynenn canım yaa kitaplarımız kıyafetlerimiz ayakkabılarımmm vs :) çok tesekkür ederimmm canım benimm tebrikin için <3

bazalı bazasız evinizdeki eşyalara bağlı olarak karar vermeniz gerekir ama o bazalı olan gerçekten çok kötü. hem mor hem kadife hem taşlı... çok kötü. ayrıca ikeanınkiyle bazalı olan iki uç :D ikisini birden nasıl beğendiniz?

bazalı bazasız evinizdeki eşyalara bağlı olarak karar vermeniz gerekir ama o bazalı olan gerçekten çok kötü. hem mor hem kadife hem taşlı... çok kötü. ayrıca ikeanınkiyle bazalı olan iki uç :D ikisini birden nasıl beğendiniz?

hayalimde hep klasic vintage bir yatak odası vardı :D chester tarzı oluşu benıcezbettiii kokuşum birdeee taşlı seyleri çok severim country tarzı ya da klasic tarz düşünüyorum o yüzden takım almıcam yapboz gibi kendım oluşturcam yatak odamı ikisinide severim gerek country gerek gerek vintage tarzı uç oldugunu sanmıorum mor yatak da vintage tarzı üzerrine doğru kombini yaparsan tabi misal dantelli bir yatak örtüsü ssserdiğin zaman bir bütünü oluşturur.

hayalimde hep klasic vintage bir yatak odası vardı :D chester tarzı oluşu benıcezbettiii kokuşum birdeee taşlı seyleri çok severim country tarzı ya da klasic tarz düşünüyorum o yüzden takım almıcam yapboz gibi kendım oluşturcam yatak odamı ikisinide severim gerek country gerek gerek vintage tarzı uç oldugunu sanmıorum mor yatak da vintage tarzı üzerrine doğru kombini yaparsan tabi misal dantelli bir yatak örtüsü ssserdiğin zaman bir bütünü oluşturur.

işte işin içine taş girince o vintagedan çıkıyor bence :) aynı şekilde kadife olması da... ben hiç bir vintage veya country dekor resminde kadife çiğ mor ya da bu tarz taşlı şeyler görmedim. country istiyorsan yatağın o taşlarından ve kumaşından vazgeç. mesela aşağıda eklediğim resimde kadife kumaş var ama renkleri o kadar soft ki sırıtmıyor. mesela resimde mor var bi tane. bordoya kaçıyor. onun rengi de ağır ama sırıtmıyor. senin eklediğin mor çok çiğ olduğu için istediğin tarzla pek uyuşmuyor.
$yatakbasligi-modanotlari (1)d.webp
şu linkte güzel başlıklar var
VİNTAGE GUETTA TOGO YATAK BAŞLIĞI - 250 Çeşit Ürün

işte işin içine taş girince o vintagedan çıkıyor bence :) aynı şekilde kadife olması da... ben hiç bir vintage veya country dekor resminde kadife çiğ mor ya da bu tarz taşlı şeyler görmedim. country istiyorsan yatağın o taşlarından ve kumaşından vazgeç. mesela aşağıda eklediğim resimde kadife kumaş var ama renkleri o kadar soft ki sırıtmıyor. mesela resimde mor var bi tane. bordoya kaçıyor. onun rengi de ağır ama sırıtmıyor. senin eklediğin mor çok çiğ olduğu için istediğin tarzla pek uyuşmuyor.
Eki Görüntüle 757924
şu linkte güzel başlıklar var
VİNTAGE GUETTA TOGO YATAK BAŞLIĞI - 250 Çeşit Ürün

canım tesekkür ederim önerilerin için fakat bu tarz benim hoşuma gidiyor vintage demek pembe ahşap demek değil zaten vintage eski demek zaten benim begendiğim tarz eski nostaljik insanların kullandıgı tarz ben mor severimmm morla pembeyi kombinlemek kolaydır veya siyahı ama önerin için tekrar tesekkür ederim odamı sekillendirmeye başladıgım zamanda resim koyucam bakalım o zaman sevdirebileckemiyim sana mor u :D

canım benim bazalı alırsan kullanmadığın eşyaları saklama şansın olur.benim yatağım ve oturma grubum bazalı değil herşeyimi mecburen gardobuma sığdırmak zorunda kalıyorum.şimdiki aklım olsa hepsini bazalı alırdım.şimdiki evler malum kutu gibi fazlalıklarını koymaya yer bulamazsın sonra.

canım benim bazalı alırsan kullanmadığın eşyaları saklama şansın olur.benim yatağım ve oturma grubum bazalı değil herşeyimi mecburen gardobuma sığdırmak zorunda kalıyorum.şimdiki aklım olsa hepsini bazalı alırdım.şimdiki evler malum kutu gibi fazlalıklarını koymaya yer bulamazsın sonra.

aynenn canımmm bütün çoğunluk bazalıdan yanaaa o yüzden baza olcak büyük ihtimal :)

evim kendi evim evde ilave dolap yüklük yapacak yerim var yaptırırım diyorsan bazasız al. ama tam tersiyse baza bir evin can damarı :)

evim kendi evim evde ilave dolap yüklük yapacak yerim var yaptırırım diyorsan bazasız al. ama tam tersiyse baza bir evin can damarı :)

aynennn tam tersi kuzum kiracıyım :D o yüzden bazaaa ne alırsamm bazalı alcam sizin gazlarınızlaa :D pufumdann sehpama hep gizli bölmelimi saklama yeri var mı o tür özelliklere bakıorum :)

Back
X