• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararmış beyaz tül perdelerinizin rengini nasıl açıyorsunuz?

dombikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
22
23
3
30
Slm arkadaşlar yardiminiza ihtiyacım var.
Sorun perdelerim bi turlu rengini acamadim.
Kararmış beyaz tul perdelerinizin rengini nasıl aciyorsunuz?
acil fikirlerinizi ihtiyacım var.
şimdiden teşekkür ediyorum...

Annem yumuşatıcı gözüne toz şeker kattırıyor, normal kırıldı benim perdeler, bilmiyorum ne kadar etkisi oldu.

Önceki yıkamamda da deterjan, tül parlatıcı, çamaşır sodası, karbonat ne bulduysam karıştırmıştım.

Kosla tül diye bişey vardı iyi temizliyordu,Bi deneyin

Biraz ace yada kosla tül koy ..
Perdeleri ne kadar sık yıkatsam o kadar rengi açılıyor. .
Kirlendikçe kararıyor ..

Beyaz yomurtanın kabuğunun,tablet bulaşık deterjanının,maden suyunun etkili olduğunu duymuştum ama denemedim.Ben işin kolayına kaçıyorum.Bimden Bind Activat tül ve çamaşır beyazlatıcısı alıyorum:KK45:

Slm arkadaşlar yardiminiza ihtiyacım var.
Sorun perdelerim bi turlu rengini acamadim.
Kararmış beyaz tul perdelerinizin rengini nasıl aciyorsunuz?
acil fikirlerinizi ihtiyacım var.
şimdiden teşekkür ediyorum...
Fairy Platinum kaynar suya bas fary Platinum ile bulaşık makinesi deterjanı. Sonra makinaya at. Durulama suyuna da bulaşık makinesi parlatıcısi koy pırıl pırıl oluyor

Fairy Platinum kaynar suya bas fary Platinum ile bulaşık makinesi deterjanı. Sonra makinaya at. Durulama suyuna da bulaşık makinesi parlatıcısi koy pırıl pırıl oluyor
Hatta bulaşık makinasına da atsın değil mi:KK45:

Hatta bulaşık makinasına da atsın değil mi:KK45:
Ben deniyorum iyi geliyor perdelere. Beyaz Zebra perdeyi fary ile tenizledim ilk sonra tulllere uyguladım açık ara fark var. Halı koltuk bile siliyorum fary ile. Fary bana reklam parası vermeli bence sayemde okadar kullanan varki perdeleri görünce

BindActivat tül ,çamaşır suyu,tablet deterjan,çamaşır sodası,,aspirin,çamaşır tozu bu ürünlerin hepsini kullandım makinaya attım 3 kere rengi açılmadı sonunda, bu ürünleri legene koydum sicak su ile perdeyi citiledim rengi açıldı çok güzel oldu hepinize çok teşekkür ediyorum

BindActivat tül ,çamaşır suyu,tablet deterjan,çamaşır sodası,,aspirin,çamaşır tozu bu ürünlerin hepsini kullandım makinaya attım 3 kere rengi açılmadı sonunda, bu ürünleri legene koydum sicak su ile perdeyi citiledim rengi açıldı çok güzel oldu hepinize çok teşekkür ediyorum
Desene tülün pestilini çıkardın.Karşı koyacak güç bulamadı kendinde:KK53:

Aynen öyle canım ya baya yordu beni birçok deterjan kullandım hafta sonum perde yikamakla geçti resmen

Back