kararmak istemiyorum: (

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.490
125
merhaba hanımlar...
malum yaz geldi...
benim cildim yağlı ve kararmaya çok müsait :KK59:
geçen ailece pikniğe gittik eve bi geldimki kapkara olmuşum :KK50:
bide ben kapalıyım,eşarbın örttüğü yerler bembeyaz,güneş gören yerler kapkara olmuş,öyle komik haldeydiki :84:
yüzüm beşiktaşa dönmüş :KK53:
eczaneye gittim güneş kremi aldım.seba med diye bi ürün.çok faydasını gördüm.hiç karartmadı hatta piknikten kalma karartıyıda biraz giderdi...
ama hala hafif bi esmerlik kaldı yüzümde :18:
bunu nasıl geçirebilirim?
nasıl eski beyazlığına kavuşabilir cildim?
tüm önerilerinizi,deneyimlerini bekliyorum hanımlar :80:
not:arap kızı demeyin :KK59: o bende var,o kalıcı bi beyazlık yapmıyor,geçici gibi sanki :26:

yoğurdun içine biraz limon sık yüzüne sür 2-3 günde bir :) güneşede çıkma 3-4 gün geçer zaten :)

onu deneyeyim bide şu dometes maskesini deneyeyim :KK53:
inşallah eskiye döner :87:

döner canım merak etme ama domates maskesine hiç bulaşma bence çok kaşındırıyo yüzü bide pütür pütür yaptı beni

hadi ya... :26:
yapmayım bari onu :96:
yoğurt limon etkisini gösteir değilmi :18:
bi an önce kurtulmak istiyorum bu durumdan :84:

valla ben esmer tenliyim ama yoğrt limon yaptığım zaman açılıyo yüzüm :) sende hayda hayda eki eder bazen yoğurduun içine sadece kabonat atıyorum oda etkili ama kesinlikle açar zaten beyaz tenliysende...

küçükken çok karaydım sonradan beyazladım...tam manasıyla bembeyazda değilim ama esmerde değilim.
ama güneşe çıktığım an kararıyorum :KK4:
güneş kremi faydalı oldu ama önceden kalan az bi karartı var,onuda oğurtla halledeceğim artık :KK1:
bugün yapayım bari :KK34:

sebamed in 45 faktörlük kremini ben de aldım ama çok yağlı

Benim cildim de yağlı

Değiştimeyi düşünüyorum

Bende çok beyazım diye kararmak istiyorum.
Dünyada herşey tersinee :)

daha ne istiyorsun AGK yaaa :KK9:
keşke bende süt beyaz olsam :KK31:

Ciddimisin yaa keşke tenleri değişme şansımız olsa hemmenn veririm.
Denize giderim hemen kıpkırmızı olurum,insanlar bu hiç güneş görmemiş gözüyle bakarlar bön bönn,ayağımda ten çorap varken bile çorap giymedinmi sen diyenler....

Hala istiyormusun beyaz olmayı :KK1:

Ciddimisin yaa keşke tenleri değişme şansımız olsa hemmenn veririm.
Denize giderim hemen kıpkırmızı olurum,insanlar bu hiç güneş görmemiş gözüyle bakarlar bön bönn,ayağımda ten çorap varken bile çorap giymedinmi sen diyenler....

Hala istiyormusun beyaz olmayı :KK1:

çok istiyorum hemde... :KK59:
şu forumda bi derdim var bide şu cilt renkleri bölümü uğrak yerim oldu valla :97:
nasıl beyazlarım diye didiklemediğim konu kalmadı :KK25:
ne güzel bembeyazsın kıymetini bil canım :89:

şu forumda bi derdim var bide şu cilt renkleri bölümü uğrak yerim oldu valla :97:

bencede bencedee kiymetinii bilsiinnn onun yerindee olmaii ne kadar isterdmmmmmm ahh ahhhhhhhhhhhhhhhh :KK43: :)

aynen bende beyazım ama nasıl daha çok beyazlarım diye didik didik ettim bütün konuları domates maskesini denedim elime kalan tek şey kaşınan yüzüm oldu:KK1::KK1: güneşe çıkmaya korkar oldum

aynen bende beyazım ama nasıl daha çok beyazlarım diye didik didik ettim bütün konuları domates maskesini denedim elime kalan tek şey kaşınan yüzüm oldu:KK1::KK1: güneşe çıkmaya korkar oldum

domates maskesini bende deneyeyim diyordum :KK30:
denemeyeyim o zaman :KK58:

ya ciddimisiniz siz :)
Geçen yıl tatilim zehir oldu bana.
Beyazım diye denize giremedim utandım.
Bronz tenli bayanları gördükçe daha bir utandım.
Eşimede zehir ettim tatili hatta.ten rekleri ne güzel bayanların benim beyaz diye sanki beni beğenmez gibi düşündüm.Hep surat yaptım istemeden oda denize giremedi doğru dürüst.Ne fenaymışım ya:KK1:

ya ciddimisiniz siz :)
Geçen yıl tatilim zehir oldu bana.
Beyazım diye denize giremedim utandım.
Bronz tenli bayanları gördükçe daha bir utandım.
Eşimede zehir ettim tatili hatta.ten rekleri ne güzel bayanların benim beyaz diye sanki beni beğenmez gibi düşündüm.Hep surat yaptım istemeden oda denize giremedi doğru dürüst.Ne fenaymışım ya:KK1:

inanmıyorum yaaa :KK9:
beyazım diye tatil zehir olurmu hiç :KK1:
ben güneşkoruyucumu sürmeden dışarı adımımı atmıyorum,dün kremimi bulamadım,annem tutturdu yürüyüşe gidelim diye,sırf bu yüzden gitmedim :90:

Son düzenleme:
X