Pazar gününe kadar bekle bi bakalım kirayı vericek mi? Kirayı verirse otur evinde vermezse al çantanı çık yurda git. Zaten az bi zaman kalmış. Ama ben olsam yurtta da rahatsam hemen yurda geçerdim sonuçta 50 dolar nerde 150 dolar nerdeee...
sorumsuzla ugraşıcagına git yurtta kal bence
50 dolar vericen 100 dolarıda harcarsın
evet yurt gerçekten çok ucuz. birde 2 aylık 50 dolar. yani ben 50 doları verdikten sonra okul kapanana kadar kalabilicem orda. fatura derdim falanda olmucak.
ama burda kalırsam ayda 125 dolar x 2= 250 dolar vericem. birde bunun faturaları var. 2 ayın toplam faturasıda 30-40 doları bulur. tabi birde boğazımı doyurucam onun masrafı olacak...
maddi açıdan yurt tabiki çok mantıklı ama. yurdun kuralları beni çok sıkıyor. mesela çocuk gibi saat 12de ışıkları kapatıp yatmamız isteniyor. biz 18-25 yaşında insanlarız çocuk gibi ne öyle yatıcaksınız 12de?
yurt kurallarıyla yaşamak beni çok boğuyor. yurttan ayrılma sebebimde bunlardı zaten. yurt kurallarıydı...
1 ay için ev değiştirilmez canım, zaten gelecek ay sonmuş, ödemede sorun çıkarsa en fazla evden atarlar sizi, sen de zaten çıkacakmışsın. Hiç stres olma boşu boşuna. Eve alıştıktan sonra yurt çok zor olur. Hem yazık kızın da gidecek yeri yokmuş. Sen şimdiden bu ayı tamamla, kıza söyle bir gün önceden halledelim diye, denkleştirsin. Kendini böyle küçük şeylerle üzme.
ben 1 senedir burdayım. ve şu 1 senede abartısız 5 kere taşındım. bi yerde en fazla 2 ay durabildim. yok ev sahibi problem çıkardı, yok başka bişeyler oldu falan. inanın artık çok sıkıldım bu olaylardan taşınamaktan. taşın düzenini yerleştir evi temizle alış oraya falan. birde taşınırken bir dünya eşyam kayboldu. hangisine yanayım bilmiyorum...
herşeyden öte eğer yurda geçersem ya yurtta yapamazsam son 1.5 ayım bana cehennem olursa diye düşünmeden edemiyorum..
bir buçuk aydan bir şey olmaz bence. zaten 2-3 ay için eve çıkman da garip.
Ben de üniversite okuyorum 19 yaşındayım. Ama ben evimdeyim ki şehir dışında olsam yüksek ihtimal yurtta kalırdım. Temizlik şu bu açısından daha avantajlı bence yurda geç . Öyle sorumsuz biriyle kalmaktansa. 1.5 ayın var idare ederim diyorsan kal ama öteki dönem mutlaka git derim yurda.
Ev arkadasini kovalayip yenisini bulman mumkun mu?
Bu sefer de kirada problem cikarsa, bence kavga cikarip evden sepetle.