evet bizzat kendim denemiş biri olarak test ettim onaylıyorum. tavsiye olunur. domestos + diş fırçası. azıcık deli işi gibi gelebilir....a.s
por çözz çok güzel temizliyor ama zamanla fayans aralarındaki derzleri eritiyor bu yüzden en güzeli çamaşır suyu döküp bekletmek sonrada ciflemek en güzeli ise yumuşak araba fırçasıyla ovmak özellikle duvar fayanslarını rahatlıkla yıkayabiliyorsunuz araba yıkar gibi tatlicadiarzu
bende araba fırçasıyla yıkıyorum bol domestos ve sıcak su tertemiz oluyora.s.
por çözz çok güzel temizliyor ama zamanla fayans aralarındaki derzleri eritiyor bu yüzden en güzeli çamaşır suyu döküp bekletmek sonrada ciflemek en güzeli ise yumuşak araba fırçasıyla ovmak özellikle duvar fayanslarını rahatlıkla yıkayabiliyorsunuz araba yıkar gibi tatlicadiarzu
Plastik boya yada yağlı boya ile boyamayı deneyin. Özellikle plastik boyayı tavsiye ederim. Sonuca inanamayacaksınız.
Porçöz fayans aralarını eritmiyormu..delik delik olur yaa...CADIARZUCADIARZU
evet bizzat kendim denemiş biri olarak test ettim onaylıyorum. tavsiye olunur. domestos + diş fırçası. azıcık deli işi gibi gelebilir....a.s
gün aşırı mor cifle(çamaşır sulu)ciflerseniz hem tertemiz olur hemde kolay kolay yıpranıp kirlenmez.haftada bir yada 3 gün domestos döküp braz bekletip sonrada fırçalayıp durlarsanız parlaklık verir.ama inanın mor cifin üstüne tanımam.tek geçerim mor cifiii.
anway loc isimli ürünü süper...fayan araları derzleri süper yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?