Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar bende sihirli su kullanıyorum sıkıyorum biraz bekletiyorum sonrada araba fırcasıyla yıkıyorum sonrada arap sabunuyla yıkıyorum hem parlıyor hemde tertemiz oluyo
Hanımlar banyo fayanslarınızın kararan yerlerini nasıl kolay temizliyorsunuz, fikirlerinizi paylaşırmısınız?
Hanımlar banyo fayanslarınızın kararan yerlerini nasıl kolay temizliyorsunuz, fikirlerinizi paylaşırmısınız?
latife kız yarım sayfa yazı yazdım bir önceki msjda hala ne söyleniyon koş hemen al bir plastik beyaz boya
vallaha ben her yeri önce cifle ovuyordum sonra porçözlüyordum ama zamanla derzler çıkmaya başladı ve muhteşem bir çözüm keşfettim.BEYAZ PLASTİK BOYAYI SULU BOYA FIRÇASIYLA DEZLERİN ÜZERİNE SÜRDÜM KURU YADA ISLAK BİR BEZLE KURUMADAN ÜZERİNDEN GEÇİP FAZLA BOYAYI ALDIM SONUÇ İNANILMAZ OH BE DEDİM YA 2 AT DIR RAHATIM BEMBEYAZ HEMDE ATAN DERZLERİN YERİDE BOYAYLA DOLDU DERZLİ GİBİ DURUYOR.DUŞAKABİNİN SARARAN ETRAFINA DA SÜRDÜM ATMIYOR ŞAHANE OLDU.ÇOK İSTERSENİZ ARADA YİNE PÖRÇÖZ DÖKÜN ANINDA AYNI RENGİ ALIYOR.LÜTFEN YAPTIKTAN SONRA BANA DUA ETMEYİ DE UNUTMAYIN KIZLAR EMİ:teytey:HERKES NASIL TEMİZLEDİĞİM SORUYORCADIARZU AMA BİR KAÇ KİŞİ BİLİYOR SIRRIMI HERKESE SÖYLERMİYİM HİÇ APARTMANDA BALKONU EN BEYAZ KİŞİ BENİM KİMSELER GÖRMEDEN YAPTIM MİLLET İMRENİYOR:lepi::sm_cool: