Kararan altın nasıl parlatılır?

Altıninda zamanla rengi değişebilir. Eğer tasli bir yüzükse kirleniyor biz karardı zannediyoruz. Ben yuzuklerimi bir cezveye koyup üzerine bir çay kaşığı tursil atıp su koyup kaynatiyorum. Sonuç mükemmel oluyor. Deneyin ve yorumunuzu bekliycem.

Merhaba arkadaşlar,
Gerdanımda renk değişimi var sizce neden olmuş olabilir veya bu tarz bir sorunla karşılaşanız varsa fikrinizi alabilir miyim?
Not: Gerdanlık 14 ayar ve sadece düğünde taktım genelde hep kutusunda durdu, ayrıca evimizde yoğun derecede olmasada rutubet mevcut.

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    73,7 KB · Görüntüleme: 133
Canum bence hic ugrasma. Carsiya ciktiginizda bi kuyumcuya gidin iki dk da tertemiz cikarsin versin. Evde ne yaparsak yapalim onlarinki kadar parlamiyor artik neyle yapıyorlarsa.

Merhaba arkadaşlar,
Gerdanımda renk değişimi var sizce neden olmuş olabilir veya bu tarz bir sorunla karşılaşanız varsa fikrinizi alabilir miyim?
Not: Gerdanlık 14 ayar ve sadece düğünde taktım genelde hep kutusunda durdu, ayrıca evimizde yoğun derecede olmasada rutubet mevcut.
Bizim yüzük teki karartı geçmişti, belki oksitlenmiş olabilir ama kuyumcuya götürün

Back
X