Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@Volvic: Birinci Üniversite özel, o yüzden bu kadar pahali. Ikincisi ise dönem basi 500 Euro, ben 4 bin TL dedim, cünkü iki senede ödenecek toplam miktari kast ettim. Sen nerede okuyorsun?
@cemreeylul: Evet fark cidden cok büyük. Askerlik yok cok sükür, Almanyada askerlik yerine bi sene sosyal bi kurumda calisabiliyorsun, ve erkek arkadasim bunu okumadan önce yapmis zaten. Genelde burda direk liseden sonra yaparlar askerliklerini. Maalesef sadece haftada bi kere gidilecek diye bir sey yok, yani dersler daha fazla, ama girecegim dersleri kendim secebildigim icin, haftada bi günü bos birakacak sekilde secebilme imkanim olabilir.
Evet ilk önce kendimi düsünmeliyim, zaten kendi yaptigim secimle mutlu ve barisik degilsem, iliskimdede mutlu olmam zor olmaz mi?
Ama diger yandan sevdigim kisiden ayri kalmak.... Kalp mi mantik mi, cok arada kaldim..
Sevgilisinden uzakta yasayan kisilerin deneyimlerini duymak isterim, ne gibi sorunlarla karsilasiyorsunuz veya hic sorun olmuyor mu?
ayy ben yurtdışında olduğunuzu bilmiyordum canım ondan askerlikten bahsettim
evet haftada bir olmayabilir, o biraz ekstrem bir durum zaten, sadece örnek amaçlıydı, bu bile olabiliyor manasında :)) almanyada sistem nasıl onu da bilmiyorum ama haftada 4 de bana çok fazla gözüktü. haftalık kaç saat ki? (sırf meraktan soruyorum yanlış anlama lütfen)
sizinki tam anlamıyla bir uzaklık olmayacak, telefon var internet var, sürekli olmasa bile sık sık gidip gelirsiniz, askerdekileri düşün bence içini rahatlatır, haftada bir telefonda konuşup aylarca görüşmüyorlar. hoş bir durum değil ama katlanılmayacak gibi de değil bence, sonuçta geçici bir süre. tabi karar senin, hayırlısı olsun.
Cok sükür simdiye kadar birbirimizden hic sikilmadik veya bunalmadik, hergün görüsmemize ragmen ve günümüz cogu zaman beraber gecmesine ragmen. Onunla cok iyi anlasiyorum, bu cok güzel. Bunun da degisecegini sanmiyorum, sonucta 2,5 senedir bunalmadik, bundan sonra da öyle olmaz.Benim erkek arkadaşımla aramda 4 saat var. Uzun tatillerde bir araya gelebiliyoruz, o da onun gelmesiyle. Ama birbirimizi özlüyoruz ve bu ilişkimiz için çok iyi oluyor. Bence sende ondan biraz uzaklaşmalısın. Her günü beraber geçiriyormuşsunuz bu insanı bunaltır sıkar bence. O yüzden devlet üniveersitesi diyeceğim...
@Volvic: Birinci Üniversite özel, o yüzden bu kadar pahali. Ikincisi ise dönem basi 500 Euro, ben 4 bin TL dedim, cünkü iki senede ödenecek toplam miktari kast ettim. Sen nerede okuyorsun?
tamam,o zaman söyledigin miktar gayet tutarli tabi ben sezon basi o kadar ödüyorsun sandim.
ben bavyeradayim canim senden sinif olarakta yüksegim galiba,kolay gelsin
Sende mi master yapiyorsun, yoksa benden önce basladigin icin diploma mi seninki?
Bende master yapiyorum canim:)sen nerelerdesin?bir karar verebildinmi?