Gelinlik Modelleri karar veremiyorum

tatlım bence 2 ve 9 şahane... eğer fiziğine de uygunsa çünkü bu modeller kalın basenle olmaz yani çok büyük gösterir bence onları seç... şimdiden mutluluklar canım

3.olan gelinlik modern yani güzel bi havası var,ben en çok en sonuncusunu beğendim 11 çünkü modası geçen bir model değil ve çok harika ya gösterişli,taşlı maşlı kuyruklu:)))..ama daha sade bir şey dersen 3.kabarık olanda hoş:)

Bence dene hangini begenirsen onu al Diktirmek bana mantıksız geliyor Göründügü gibi sende durmaya bilir ben 2 hafta önce gelinlik baktım be hic düsünmedigim bir gelinlik begendim Hanna 131

aynı dertten bende muzdaribim, karar vermek ne zormuş yaa düğün temmuzda ama ben bi an önce netleşsin istiyorum, damatlık işi tamam ama ben gelinliği netleştiremiyorum kafamda, konu sahibiyle zevkimiz benziyo bende sağı solu çiçekli modeller beğeniyorum kır düğünü olucak benimki, toplamalı modeller için uygunmuyum sizce, boyum 1.64 kilom 52

Bence öncelikle ne tarz bir gelinlik modeli istediğini belirlemen gerekir.
Çünkü eklediğin modeller birbirinden farklı.

Anladığım kadarıyla zarif bir bayansın. Sana 3 numara çok yakışacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…