9 da vereceğim kan 2 testte de akşam 9 da verdin inşallah iyidir her şeySonucunuz ne oldu bende merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 da vereceğim kan 2 testte de akşam 9 da verdin inşallah iyidir her şeySonucunuz ne oldu bende merak ettim
İnşallah ıstedıgınız gıbı olur9 da vereceğim kan 2 testte de akşam 9 da verdin inşallah iyidir her şey
İnşallahİnşallah ıstedıgınız gıbı olur
Haber bekliyorum9 da vereceğim kan 2 testte de akşam 9 da verdin inşallah iyidir her şey
110.86 çıktı çok şükür bu sefer 2 buçuk kat yükselmiş çok korkmuştumHaber bekliyorum
Çok şükür bebek hem tutunurken hemde betayı salgilamak bence zor iş oda bocalamış olabilir ben böyle düşünüyorum110.86 çıktı çok şükür bu sefer 2 buçuk kat yükselmiş çok korkmuştum
Maşallah çok iyi ilerliyor Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canımÇok şükür bebek hem tutunurken hemde betayı salgilamak bence zor iş oda bocalamış olabilir ben böyle düşünüyorum
20 kasım carsamba 100 (24 saat sonra)
21 kasım persembe 160
23 kasım cumartesi 387,4
Benimde son durum bu
İyi akşamlar canım 752 çıktı bugunVallahi billahi sorma gerçekten öyle oluyor ya bu çok insanlara yorum yapıyorum bugün de hiç uyumadığım için buraya sardım bayağı saatlerdir aslında çok aktif kullanmıyorum ama böyle uyumadığım zamanlarda yorumlar yapıyorum sonra günlerce bazen girmiyorum bazen giriyorum hiç belli olmuyor sağım solum bazen gecenin dördünde aklıma geliyor dur dıyorum bakım Herkesin farklı derdi var ya gerçekten herkes bir umut arıyor ışık arıyor çözüm arıyor iyi ki de böyle bir yer var en azından bilgi paylaşımı yapabiliyoruz umut oluyoruz tabi önemli olan yalandan yere olmak değil ben mesela gebelik testinde yorum yapmaktan korkarım varmış demek çünkü ona umut oluyor sonra çıkmıyor Üzüntü oluyor ben de bunu burada bayağı yaşadığım için o yüzden kendinden bilerek çok dikkatli olarak yorum yapmaya çalışıyorum ama bu tarz konularda yapabiliyorum çünkü zaten net olan konular her zaman benim için daha iyi umut verip verip sonradan birini üzmek güzel bir şey değil tabii isteyerek olmuyor ama yine de umut vererek konuştuğumuz için o yüzden bazen korkuyorum yorum yapmayı ama yaptığım zamanda da konunun peşinden ayrılmıyorum şimdi senin peşindeyim bekliyorum
Hiç takılma. Gayet sağlıklı maşallahTüp olduğu için yapıp atmam gerekiyormuş hemşire hattına sonucu ona göre gün vereceklermiş kese için hemşireye takıldım ben iki katı beklerdik ama düşük çıkmış dedi diye inşallah sağlıkla ilerler seninde canım
Bugun 752 çıktı ilaçlara devam edin yarın arayacagım yazmsHiç takılma. Gayet sağlıklı maşallah
Bazen hemşireler doktorlar çok fazla abartıyor. Sağlıklı bir gebeliği bile strese sokup tehlikeye atıyorlar. 4 haftalık gebesin ve deperin gayet güzel. Bebeğin seninle annesi kendini üzme :)Bugun 752 çıktı ilaçlara devam edin yarın arayacagım yazms
Merhaba kızlar biraz sinirim bozuldu
İnşallah ya bu tavırlar cidden sinirimi bozdu 800 çıkması lazımdı 752 sonuçta azımsanacak bi değer değil kiBazen hemşireler doktorlar çok fazla abartıyor. Sağlıklı bir gebeliği bile strese sokup tehlikeye atıyorlar. 4 haftalık gebesin ve deperin gayet güzel. Bebeğin seninle annesi kendini üzme :)
Sakın takılma. Yani bebek yeni yeni gelişiyordur. 2 günde bir dediklerinde bu kadar küçük bir rakama bakılmaması gerekiyor. Şimdi değerin bir anda çıkmaya başlayacak katlanarak. Sen takılma Değere Allahını izni ile kesenin gör bebeğini büyüt annesi:) çok şanslısın maşallah.İnşallah ya bu tavırlar cidden sinirimi bozdu 800 çıkması lazımdı 752 sonuçta azımsanacak bi değer değil ki
İnşallah canım rabbim isteyen herkesin kucagına aldırsın bebişini tez vakitteSakın takılma. Yani bebek yeni yeni gelişiyordur. 2 günde bir dediklerinde bu kadar küçük bir rakama bakılmaması gerekiyor. Şimdi değerin bir anda çıkmaya başlayacak katlanarak. Sen takılma Değere Allahını izni ile kesenin gör bebeğini büyüt annesi:) çok şanslısın maşallah.
Amin arkadaşım:) o zaman bir özel dua alayım senden :))))İnşallah canım rabbim isteyen herkesin kucagına aldırsın bebişini tez vakitte
Adın neydi canım yaz bana sanada okuyayım bugun kendimi okurkenAmin arkadaşım:) o zaman bir özel dua alayım senden :))))
İlla 2 kat artacak diye bir şey yok yüzde 60 zaten yeterli ama genel olarak 2 kata yakın artıyor. Benim de başta yüzde 60 arttı sonradan toparladı şuan 16 haftalık oldum çok şükür Eğer kimyasal gebelik vs olsa 750 değil 450 500 felan çıkardı baya fark olurdu yani hiç takılma sağlıkla gelsin inşallah bebeğinİnşallah ya bu tavırlar cidden sinirimi bozdu 800 çıkması lazımdı 752 sonuçta azımsanacak bi değer değil ki
İnşallah tek isteğim o yorumunuz için teşekkür ederimİlla 2 kat artacak diye bir şey yok yüzde 60 zaten yeterli ama genel olarak 2 kata yakın artıyor. Benim de başta yüzde 60 arttı sonradan toparladı şuan 16 haftalık oldum çok şükür Eğer kimyasal gebelik vs olsa 750 değil 450 500 felan çıkardı baya fark olurdu yani hiç takılma sağlıkla gelsin inşallah bebeğin
Ne yaptın sen canım gittin miKızlar iyi sizin doktorlar hemşireler iyi kötü bir şey demiş benimki yorum bile yapmadı ilaçları kullanın 2 gün sonra kan verin dedi geçti o kadar tedirginim ki %60 artmış diyorum evet diyo ben sanki beni tasdiklesin diye onu yazmışım aşırı moralim bozuk dünden beri