Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saydığınız iki bölümü sevecekseniz güzel önerilerde bulunulmuş. İlginizi çekmiyorsa, sevemeyeceğinizi düşünüyorsanız hiç yazmayın, bir yıl daha hazırlanın bence.
Sevgili konu sahibesi işsizlik dizboyu. O yüzden seni yanlış yönlendirmek istemem ama bu bölüm halkla ilişkilere oranla daha çok istihdamlı gibi geldi. Hastanede işe girince çalışanlardan ve hasta haklarından sorumlu oluyorsun. Bu bölüme ben gitseydim, finans/muhasebe öğrenirdim. Muhasebe kursuna giderdim. 2-3 yıl çalıştıktan sonra da MBA/finans masterı yapardım, bu şekilde yönetimde yükselebilirsin. Finansal işlerden anlamak, muhasebe bilmek yani para işlerinden anlamak yönetimde söz sahibi olmak için şart. Finanstan anlayan sağlık yöneticisi olursan alanındaki insanların çok çok önüne geçersin, yönetimde de yükselirsin. Bunu da yazayım kulağında olsun dedim:)