Karar veremiyorum

Bademfindik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
568
390
34
Merhaba kızlar.

Üniversite sınavına girdim sonuçlar bi kaç gün önce açıklandı. Sırada tercih var. Istediğim bölüm olmadi. Bi sene daha kaybetmek istemiyorum zaten 2. Girisimdi.

Sizce sağlık yönetimi bölümü mü daha iyi halkla ilişkiler bölümü mü? Hangisinin önü daha açık. Fikir verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

hangi uni?

İlla bir seçim yapacağım dersen Sağlık Yönetimi. Fakat 1 sene daha bekleyip gerçekten istediğin bölümde okumak daha mantıklı.

Eğer Boğaziçi veya Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünü kazanmadıysan boşuna geleceğini yakma canım.
Sağlıkcıya her zaman ihtiyaç var.

İkisini de çok bilmem ama sağlık yönetimi Türkiye şartlarında daha mantıklı duruyor. Sağlık alanında iş hiçbir zaman bitmez. Ama halkla ilişkiler mezunlarında iş arayan çok var.

yardımınız için teşekkür ederm :)

cok iyi fikir bunu düşüneceğim teşekkürler :)

İkisini de çok bilmem ama sağlık yönetimi Türkiye şartlarında daha mantıklı duruyor. Sağlık alanında iş hiçbir zaman bitmez. Ama halkla ilişkiler mezunlarında iş arayan çok var.
su aklıma takılıyo bu idareci gibi bir sey sanırım. hani hemsire ebe gibi bir sey değil

su aklıma takılıyo bu idareci gibi bir sey sanırım. hani hemsire ebe gibi bir sey değil

Google dan baktım da şimdi, en iyisi bir daha hazırlanmayı düşün. Mezuniyet sonucunda işsiz kalan, lise mezunu olsaydım da aynı pozisyona alınırdım diyenler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…