- 20 Kasım 2013
- 568
- 390
- 34
-
- Konu Sahibi Bademfindik
hangi uni?Merhaba kızlar.
Üniversite sınavına girdim sonuçlar bi kaç gün önce açıklandı. Sırada tercih var. Istediğim bölüm olmadi. Bi sene daha kaybetmek istemiyorum zaten 2. Girisimdi.
Sizce sağlık yönetimi bölümü mü daha iyi halkla ilişkiler bölümü mü? Hangisinin önü daha açık. Fikir verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba kızlar.
Üniversite sınavına girdim sonuçlar bi kaç gün önce açıklandı. Sırada tercih var. Istediğim bölüm olmadi. Bi sene daha kaybetmek istemiyorum zaten 2. Girisimdi.
Sizce sağlık yönetimi bölümü mü daha iyi halkla ilişkiler bölümü mü? Hangisinin önü daha açık. Fikir verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
konya ankara düşünüyorum gelirse onlar biraz sınırda ama bi cok yerde geliyorhangi uni?
zaten istedigim de hayalim değildi gelecek vaad ediyor diye istiyordum sınıf ögretmenliğiIstediğiniz bölüme bir sene bekleyerek ulaşabilecekseniz bekleyin.
Ömür boyu aslında istemediğiniz bir işi yapmaktan daha iyidir.
yardımınız için teşekkür ederm :)Sağlık yönetimi hastanelerde yönetici oluyorsunuz ve Yen'i yönetmelik çıktı her hastane sağlık yöneticisi mezunu işe almak zorunda dışarda binlerce halkla ilişkiler mezunu var ama sağlık yönetimi daha yeni sayılan bi bölüm
cok iyi fikir bunu düşüneceğim teşekkürler :)Ben olsam sağlık yönetimi seçerdim, iş bulma açısından daha avantajlı geldi. Halkla ilişkileri de master olarak takabilirsiniz:) Bence sağlık yönetimi + halkla ilişkiler masterı veya sağlık yönetimi + mba sizi farklı bir yerlere koyabilir, bir düşünün.
su aklıma takılıyo bu idareci gibi bir sey sanırım. hani hemsire ebe gibi bir sey değilİkisini de çok bilmem ama sağlık yönetimi Türkiye şartlarında daha mantıklı duruyor. Sağlık alanında iş hiçbir zaman bitmez. Ama halkla ilişkiler mezunlarında iş arayan çok var.
su aklıma takılıyo bu idareci gibi bir sey sanırım. hani hemsire ebe gibi bir sey değil