Sevmiyorum demişsin ama sert yorumlarınla hatırladım seniSanırım insanlar laftan anlamıyor.
Yasak diyorlar. Olmaz diyorlar. Yapmayın diyorlar. Hatta demiyorlar yalvarıyorlar. Neden laftan anlamıyorsunuz.
Annem teyzesini kaybetti. Cenazeye kimse gidemedi.
Ben anlamıyorum insanlardan halen daha söz nişan diyorlar ya.
E biz gitseydik madem cenazeye. Cenaze bin kat daha önemli çünkü..
Konu sahiplerine sert çıkışlar yapmayı hiç sevmiyorum ama bazıları da hak ediyor hani.
Çok öfkeleniyorum. Yazarsam çok ağır olacak.
Allah herkese hak ettiğini yaşatsın.
Haklısınız teşekkürler yorum içinSizin nezninizde böyle düşünen herkese cevap vermiş olalım.
Hayat durdu, hem de tüm dünyada.
Mecburi olarak iş yeri kapanmayanlar, yada sağlık görevlisi gibi işi insan hayatı olanlar sadece hayatına devam ediyor.
Ha bir de işin ciddiyetinin farkında olmayanlar.
Onun dışında herkes için inanın hayat durdu.
Kaç tane spor salonu ve kuaför arkadaşım var, iş yerleri kapalı.
Hayatın durup durmadigini onlara soralım bir de.
Bu kadar rahat davranildikca bitmeyecek bitmeyecek, dalga dalga gelecek..
Lütfen anlayın.
Bence konunuzu kapattırın. Siz sözü erteleme fikrini onaylamış gibi gördüm. En iyisini yaparsınız arkadaşım. Sağlıkçılar çocuklarına dokunamıyorum, ailesine hasret yaşıyorken böyle bir lüksümüz olmamalı sanki. Benim de kardeşim sağlıkçı, hepimiz korkuyoruz. Taşıyıcıları unutma lütfen, kim negatif kim pozitif bilmiyoruz. Arkadaşın dediği gibi bu böyle devam ederse dalgalanmalar hep olacakHaklısınız teşekkürler yorum için
Teşekkür ederim, haklısınız. Ben aklımdan geçeni paylaştım ama hata etmişim burda paylaşmakla, yorumlar saldırgan. Yapmayacağım.Bence konunuzu kapattırın. Siz sözü erteleme fikrini onaylamış gibi gördüm. En iyisini yaparsınız arkadaşım. Sağlıkçılar çocuklarına dokunamıyorum, ailesine hasret yaşıyorken böyle bir lüksümüz olmamalı sanki. Benim de kardeşim sağlıkçı, hepimiz korkuyoruz. Taşıyıcıları unutma lütfen, kim negatif kim pozitif bilmiyoruz. Arkadaşın dediği gibi bu böyle devam ederse dalgalanmalar hep olacak