Karantinada bebek düşüncesi :(

Virüsü bence bahane ediyorsunuz. Çocuk sizin isteyip istemediğinizi kendinize sormalısiniz
Aslında doğru zaman mı onu kestiremiyorum insan yeni bir işe girdim 10 aydır devam ediyorum kariyer hedefim vardı tökezlenir mi doğum şu surecte nasıl olur ilkkez çocuk yapma planı yokken çocuk sahibi olmak dogru mu gibi gibi.

Ben evimizi alalım hemen hamile kalıcam derdim eşime evimizi aldık hiç unutmam 1nisanda evimize taşındık mayıstada hamile olduğumu anladım (henüz 1.5 haftalıktım hamileliğimde)bence artık tam vakti eviniz arabanız ve ekonomik yönden de durumunuz iyise kesinlikle düşünmelisiniz çünkü ha deyince olmuyor belki birkaç ay denemek zorunda kalıcaksınız bunuda düşünmelisiniz

İşe girişimin altıncı ayında sürpriz hamile oluşumu öğrenmiştiiim ay ne ağladım yememiş içmemiş çocuk yapmış dicekler diye, şimdi o hallerime gülüyorum çok şükür sağlıkla doğdu. Eğer hamileyseniz doğru zamandır inşallah öyle düşünün, ve booool bol uyuyun ahh ah uyku ne güzel nimetmiş

İşte tam bundan endişe duyuyorum oh bize işe girerken planlamıyorum dedi ki gerçekten planlarında yoktu hala var mı bilmiyorum ama iş yerindekilerin bakış açısı ne olur bilmiyorum garip şeyler hissediyorum hamile miyim? Ne hissetmeliyim eşimde hiç telkin edecek biride değil yapısı aşırı aman milleti mi düşünüyorsun sen ne kadar detaycısın der durur

Yaa ne bileyim kendimizde daha kucuk hissediyorum herkes mi böyle hisseder ilk gebe kalırken bilmiyorum. İlk bi ne yaptık ya uf oldum sonra buraya yazınca ferahladım

Hayat bu her zaman her şeyi plana uyduramıyorsun, ağlaya ağlaya söylemiştim müdürüme o da dedi ki ben de bişey oldu sandım sen kendin inandıktan istedikten sonra geri kalan herkesin dediği fasafiso. Sen yeter ki hazır hisset

Kurumsal bir yerde çalışıyorum nefret ediyorum yoneticimdem bulunduğum şirkette gebe olmak çok onemli dokunulmazlık sağlanıyor resmen o sebeple gururla söylerim onun o sapsal suratını görmek isterim, ama arkadaşlarım kötü düşünsün istemem

Ben çok tedirgin oldum hastaneye gidip 3 defa kan verdim. Bu süreçte hastaneye gitmek bende çok büyük stres yarattı. Olur mu olmaz mı derken kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim. Korona mevzusunu kafanıza takmıyorsanız sizin için rahat olur. Ben kan verirken bile tedirgin oldum mikrop kapacağım diye.

Ben korona konusunda çok tedirginim bu dönemde zorlu bir süreçte gitmek istemem hastaneyede ne kadar süreceği ne olacagıda belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…