• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karantina ve buluşma sorunu

Malakmalakmalqk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
79
-28
1
Hanımlar sevgilim başka şehirde benden ve dün hafta sonu yasağı başladı ve ne zaman görüşürüz allah bilir artık moralim çok bozuldu gerçi dün buluştuk ama bunun 9 Iznı var işyerinden cuma günü de bu cuma çalışmayacak ve ben ona cuma gel buluşalım hafta sonu yasak var diyemem direk onun teklif etmesi lazım . Zaten sabahtan aksama evde oyun oynar bilgisayarda günü boş ama buluşalım demem lazım bakalım gelecek mi. Sizce ben ona buluşalımi nasıl söylerim azini arar gibi?böyle akıl verin nolur.

İyi misiniz siz haftasonu ful.yasak nasıl buluşacaksınız ?

Cuma günü öğlen için diyorum?
Kaç saat uzaklıkta sevgiliniz kendi aracıyla mı gelecek ? Sevgilinizi de zor durumda bırakmayacak şekilde ayarlama yapın.bence. biliyorsunuz ki hafta içi de akşamları yasak var.. Bir de açık açık sorun sevgiliniz sonuçta çekinmenize gerek yok. Yasaklar var ama buluşabilecek miyiz cuma günü ? deyin

Kaç saat uzaklıkta sevgiliniz kendi aracıyla mı gelecek ? Sevgilinizi de zor durumda bırakmayacak şekilde ayarlama yapın.bence. biliyorsunuz ki hafta içi de akşamları yasak var.. Bir de açık açık sorun sevgiliniz sonuçta çekinmenize gerek yok. Yasaklar var ama buluşabilecek miyiz cuma günü ? deyin
Işte Ben direk cuma buluşalım mı diyemem. Sanki ağzını arıyor gibi nasıl sorarım bunu. Kendi aracıyla gelecek evet 2 saat uzaklıkta bu arada. Azini arar gibi nasıl sorarim

Işte Ben direk cuma buluşalım mı diyemem. Sanki ağzını arıyor gibi nasıl sorarım bunu. Kendi aracıyla gelecek evet 2 saat uzaklıkta bu arada. Azini arar gibi nasıl sorarim
Buluşmak için plan yapmıştık ama yasaklar var malum ne yapsak ki gelebilecek misin ? diye direk sorun.. Bu erkekler dolaylı yollardan anlamıyorlar canın sıkılır sonra..

Aynen öyle diyim kimbilir ne zaman kalkar yasak canım sıkıldı:/
Bunaldım inanın ki .. Herkes bunaldı.. sevgilisi olanlar, ailesi uzakta olanlar, çocuğu evde sıkılanlar, evlenmek için gün sayarken nikahı ertelenenler.. 😒😒😒 Biranönce bitse gitse şu virüs rahatlasak.. üzmeyin kendinizi sabah erkenden gelirse kahvaltı yaparsınız güzel güzel vakit geçirirsiniz uzunca ..

Bunaldım inanın ki .. Herkes bunaldı.. sevgilisi olanlar, ailesi uzakta olanlar, çocuğu evde sıkılanlar, evlenmek için gün sayarken nikahı ertelenenler.. 😒😒😒 Biranönce bitse gitse şu virüs rahatlasak.. üzmeyin kendinizi sabah erkenden gelirse kahvaltı yaparsınız güzel güzel vakit geçirirsiniz uzunca ..
Biz nişanı yapamadık ya valla dertliyim

Ya yasaklar gelmeden önce yapsaydınız keşke.. Eşimin arkadaşının bu ay düğünü vardı onlar da mayısa ertelendi 😒 Ne zor bir süreç..
Annesi babası yaşlı abisi bekleyin onlarda gelsin dedi ukala abisi . Bekledik de noldu yasak geldi yoksa biz hemen yapacaktiķ.yazarken ağlıcam artık çok sinirliyim moralim bozuk şimdi daha kötü oldu. Bize kalsa iş bitmişti. Hafta ici yapsak bunu ona söyleďım ama olur canım dedi ama abisi herşeye karışıyor napcam bilmiyorum

Niye diyemiyorsun ki buluşalım diye, söyle işte cuma böyle böyle yapalim diye. Sevgiline onu da diyemeyeceksen ne diyorsun ki?

Annesi babası yaşlı abisi bekleyin onlarda gelsin dedi ukala abisi . Bekledik de noldu yasak geldi yoksa biz hemen yapacaktiķ.yazarken ağlıcam artık çok sinirliyim moralim bozuk şimdi daha kötü oldu. Bize kalsa iş bitmişti. Hafta ici yapsak bunu ona söyleďım ama olur canım dedi ama abisi herşeye karışıyor napcam bilmiyorum
Annesi babası yaşlışsa onları düşünmüş olabilirb sonuçta yaşlılarda ALLAH korusun çoviti atlatamama durumu var. Herşeyde bir hayır cardr kötü düşünme. Bak insanların düğünleri aylar sonraya ertelendi ki evleri bile dizilmiş yerleştirilmiş.

Annesi babası yaşlışsa onları düşünmüş olabilirb sonuçta yaşlılarda ALLAH korusun çoviti atlatamama durumu var. Herşeyde bir hayır cardr kötü düşünme. Bak insanların düğünleri aylar sonraya ertelendi ki evleri bile dizilmiş yerleştirilmiş.
Ağlıyorum artık aradı keyifsiz konuştum telefonu kapattım çünkü bekledikçe hevesim kaçıyor hayal kurmuyorum artık

Ağlıyorum artık aradı keyifsiz konuştum telefonu kapattım çünkü bekledikçe hevesim kaçıyor hayal kurmuyorum artık
Aa olur mu öyle şey.. Bekledikçe o günün gelmesini hevesle beklemen gerekir asıl. Hevesin kçması çok yersiz...ne yapalım. Herkes bu dönemde hayatında birçokşeyi ertelemek zorunda kalıyor.. Kötü niye düşünüyorsun. Lütfen yapma böyle.. Buluşabileceğiniz günleri iyi değerlendirin.. böyle mutsuz olmayın.

Back
X