Bi belirtiniz yoksa test yapmıyoruz demelerinin sebebi var aslında herkes zannediyor ki ne haliniz varsa görün diye bırakıyorlar gibi bulaş aşamasında testler pozitif çıkmıyor belirti vermeden test yapılsada pozitif olmuyor kısaca o yüzden temaslıları karantinaya alıyorlar belirti verene kadar test yapmıyorlar yapılsa da negatif olacağı için. Artı çocuklarda çok bi belirti olmuyor kronik bi hastalığı yoksa fark etmiyor bile belli bi yaşın altına da ilaç vermiyorlar. Karantinanızı neye göre uzattılar anlamadım ama bence şükredin sağlıklısımız kimseye bişey olmadı evinizde karantinadasınız
Eşim pozitif geldi ben test yaptırdım negatif ama bütün herşeyi yaşadım eşim pozitif olduğu ben negatif olduğum için kendi isteğiyle ayrı bi evde yanlız karantinaya girdi bayramda da karantinadaydık negatif aonuç olmasına rağmen ben ve çocuklarda karantinaya girdik bi 1,5 bi 5 yaş iki çocukla 16 gün ev karantinası artı hastaydım yerimden kalkamıyordum ateşim vardı çocuklar yemek bekliyor ilgi bekliyor tam kabus. Sonrasında eşim sağlık çalışanı hastaneye gidemediği günler yerine nerdeyse üst üste gitti 1,5 aydır eşimi iki günde bir 2 saat anca görüyorum ondan başka kimseyi de görmüyorum evde kapalıyız kimseyle görüşmüyoruz duvarlarla konuşacak duruma geldim bence her zaman beterin beteri vardır buna da şükür çocuğunuzdan ayrı olabilirdiniz siz hastanede o evde olabilirdi yada eşiniz hastanede olabilirdi psikolojinizi bozmayın geçmiş olsun tez vakitte bide geçirilecek birşeydi ve siz zararsız geçirdiniz bu yönden bakın