Karantina süresi

Bildiğim kadarıyla 14 gün geçtikten sonra test yapıyorlar. Hata bazı iş yerleri 14 gün karantina süresi geçtikten sonra iki test istiyor. İki test sonucu da negatif çıkarsa işe başlatıyor.

Sistem tikir tikir isliyor saniyorduk taki ailem hastalik
Kapana kadar. İlk gunler arayip sordular ilac getirdiler sonra ne aradilar nede iyilestinizmi diye test yaptilar. Ailem karantina sureleri bitince ozel hastanede kendileri test yaptirdilar ve negatif cikinca normal hayata donduler. İyi hissediyosaniz iyilesmissinizdir tekrar test yapmiyoruz dediler bizimkilerede ama icimiz rahat etmedi tabik

Ben de mantığını anlamadım yaşayan arkadaş var mı diye sormak istedim.

Umarım öyledir. Yarın 19.gün inşallah arayıp bilgi verirler

Sizin konunuzu okumuştum. Hikayemiz çok benziyor. Bende 14+5in son günündeyim. Umarım 3 gün uzar sizinki gibi, ilden ile bile değişiyor sanki uygulama

Bildiğim kadarıyla 14 gün geçtikten sonra test yapıyorlar. Hata bazı iş yerleri 14 gün karantina süresi geçtikten sonra iki test istiyor. İki test sonucu da negatif çıkarsa işe başlatıyor.

Test yapilmayacakmış ısrarla sordum

Ve eklemek istiyorum umarım herkes sizin gibi duyarlı olur.

Karantinaya birakin " ben hasta değilim " diye ortalıkta ölüm saçıyorlar.

14 gün karantina deniyor ama iki hafta sonra hala pozitif çıkanlar oluyor.

Sürekli kamu spotu yapılıyor ancak buradan ve başka yerlerden okuduğumuz kadarıyla Corona olana da gerekli yollar gosterilmiyor.

Teşekkür ederim öncelikle. Eğer ben gidip test yaptirmasam özelde inanın kimsenin haberi olmazdı. Çünkü hiçbir belirti göstermedim. Gayet sağlıklıyım. Ama iyi ki yaptırmışım birilerine bulaştırıp vebal almamışım diyorum şimdi

Ya arkadaslar nasıl boyle hafif atlatabildiniz. Olursak Allah korusun biz de inşallah hafif ataltiriz. Normal yazan insanlar hafif kulaktan dolmalar ağır geçirildiğini söylüyor

Semptom varsa semptomlar tamamen geçtikten sonra 14 gün, semptom yoksa + sonuç sonrası 17 gün. Evde en son kim + olduysa onun süresi boyunca uzar.

Futbolcular, futbol takımındaki diğer çalışanlar, meclis üyeleri, meclis çalışanları gibi gibi.

Yurtdışına gideceklere 2 defa yapiyor lar hatta geçen gün bir yakınım gitti

Benim eşim askeri personel. Görev öncesi herkes karantinaya alınıyor ve bir kişinin testi pozitif çıkıyor. 2 hafta geçince bakıyorlar tekrar pozitif. Sonra devam ediyor karantinaya. Şuan 1 ayı geçmiş hala pozitif hala karantina da. Süresi degişmiyor sanırım

Ay bugünkü kanayan yaram bu süre. Evimden uzakta karantinadayım 14 gün bugün doldu. Yarın özel aracımla temassız eve gidecem diye sevinirken bugün süreyi uzattıklarını söylediler. İlaç da kullanmadım. Belirtim de yok. Doğum hazırlığı yapmam lazım evimde.
Zaten bana yalvarsalar çıkmam evden marttan beri sayarım kaç kez çıktığımı. Neden uzadığını bile bilmiyorum şu an.

Şimdi aynı aorun bizde de var eşim beni annemlere bıraktı 7 ağustos gibi baska şehire geçti 5 gün sonra evimize geçti annemlerle benim aramda 8 saat uzaklık var arabayla neyse o gün grip belirtileri göstermeye başlamış 3 gün sonra hastaneye gitti tad ve koku alamama vardı test yapıldı negatif çıktı iki gün sonra özel hastaneye gitti tomografi çekildi pozitif dendi ona göre onlar devley hastanesine göndermişler özel hastanenin tomografisini kabul etmiyoruz deyip tekrar çekmişler kan tahlili falan ağir değil durumu diye ilaç verilip eve gönderilmiş şımdi eşimde testte negatif ama tomografide pozitif bizi almaya ne zaman gelecek bilemiyoruz kaç gün daha geçmesi lazım acaba hastaneden de gelmene gerek yok ağirlaşmazsan demişler

Kaç gün uzamış

Çok geçmiş olsun size de. Bilgi veren yok ki bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…