Karamellim Meme Estetiği Ameliyatı

Canım,doktorların söylediği şeyler bunlar.Sen 300-325cc lik bir protez gördünmü? Aslında bir avucu dolduran büyüklükte bir protez bu.Yani büyük bir protez değil zaten.Sonuçta koltukaltı kesin ne kadar büyüklükte açılacak yada açılan o kesiden sonra protezinin cebi için gidecek o tünel ne kadar büyük kesilip yol yapılacakki o protez zorlanıpta o cebe gitsin?? Mantıken düşünine kadar büyük protez o kadar çok büyük kesi,proteze giden o yolun büyük kesilmesi..O kadar çok ağrı,kol hareketlerinde kısıklılık..Mantıken..
Canlı koltukaltı kesisi ile yapılan bir ameliyat videosu izledinmi bilmiyorum.O protezi o tünelden geçirmek ve o cebe ulaştırılmak için nasıl ugraşılıyor.O yüzdende genelde sonradan sişirilen protez tercih ediliyorki daha kolay olsun ve kesi,dikiş daha az olsun..
Mesela ben hiç duymadım 400 cc gibi bir boyutun koltukaltı kesisi ile yapıldıgını,hemde silikon jel protez ile.Sanırım koltukaltı lenf bezleri tamamen hasara uğrar..
Doktorunun bu zamana kadar uyguladıgı ameliyatlarda en büyük kullandıgı protez büyüklügü nedir acaba? sordunmu?
Nekadar büyüklükte kullandığını bilmşyorum ama bana yanlış bilgi vermiş olamaz değil mi? Yazdıklarını anlıyorum ve kafam karışıyor:)
Doktorun verdiği bilgiye göre normal protez kullanacak ve koltuk altı kesisi ile yapacak.Ve her gittiğimde altını çizerek söylüyor bu ameliyatı herkes yapamadığı için olmaz diyorlar diye. Peki ben tekrar soracağım bunu ameliyata girmeden kafam karıştı çünkü

Nekadar büyüklükte kullandığını bilmşyorum ama bana yanlış bilgi vermiş olamaz değil mi? Yazdıklarını anlıyorum ve kafam karışıyor:)
Doktorun verdiği bilgiye göre normal protez kullanacak ve koltuk altı kesisi ile yapacak.Ve her gittiğimde altını çizerek söylüyor bu ameliyatı herkes yapamadığı için olmaz diyorlar diye. Peki ben tekrar soracağım bunu ameliyata girmeden kafam karıştı çünkü

Hayır,tabiki yanlış bilgi vermiş olamaz.Ben sadece netten bu kesi ile ilgili yazılan olumlu ve olumsuz yorumları derleyip yazıyorum..
Protezin koheziv jel olacaksa iyi.320 cc gibi bir boyut seni tatmin edecekse buda güzel.. Ee.. izinde görünmeyen bir yerde olacak,Buda istediğin birşey..Doktorunda herzaman yanında olacağım demiş :34: Bence herşey tamamdır..Kafa karışacak hiçbirşey yok bence :34:
Evet,koltukaltı kesisini herkes yapamaz ve yapmaz..Kimi komplikasyonlarından dolayı tercih etmez,kimi o kesi ile ilgili deneyim almamıştır o yüzden yapmaz..Bu yüzdende bazen her doktor kendi yöntemini hastasına över diğer yöntemleri kötüler belki.. Her yöntemi yapabilen doktorda farklı şekilde hastaya yaklaşır..Böyledir yani hastanın kafası bazen allak bullak olur :31:
Bence şu andan itibaren yapacağın şey hep olumlu düşünmek,herşey çok güzel olacak doktorum çok iyi bir doktor demek.Allaha dua etmek,herşeyin hayırlısını istemek..Benim için hayırsızsa,mutsuz olacaksam bana nasip etme bu ameliyatı,bir şekilde iptal olsun de.. Yüce Allah'a sığın,o herşeyi bilir..

Hayır,tabiki yanlış bilgi vermiş olamaz.Ben sadece netten bu kesi ile ilgili yazılan olumlu ve olumsuz yorumları derleyip yazıyorum..
Protezin koheziv jel olacaksa iyi.320 cc gibi bir boyut seni tatmin edecekse buda güzel.. Ee.. izinde görünmeyen bir yerde olacak,Buda istediğin birşey..Doktorunda herzaman yanında olacağım demiş :34: Bence herşey tamamdır..Kafa karışacak hiçbirşey yok bence :34:
Evet,koltukaltı kesisini herkes yapamaz ve yapmaz..Kimi komplikasyonlarından dolayı tercih etmez,kimi o kesi ile ilgili deneyim almamıştır o yüzden yapmaz..Bu yüzdende bazen her doktor kendi yöntemini hastasına över diğer yöntemleri kötüler belki.. Her yöntemi yapabilen doktorda farklı şekilde hastaya yaklaşır..Böyledir yani hastanın kafası bazen allak bullak olur :31:
Bence şu andan itibaren yapacağın şey hep olumlu düşünmek,herşey çok güzel olacak doktorum çok iyi bir doktor demek.Allaha dua etmek,herşeyin hayırlısını istemek..Benim için hayırsızsa,mutsuz olacaksam bana nasip etme bu ameliyatı,bir şekilde iptal olsun de.. Yüce Allah'a sığın,o herşeyi bilir..
Gün boyu seni düşündüm be arkadaşım:)) Valla telefonun olsa elli kere aramıştım kafam karıştı diye, nete baksam yetermiş:) Tamam canım sağol artık doktoruma TESLİM oluyorum ve inşallah hayırlı olur bu ameliyat benim için.
Bu arada ameliyatım akşam 5 de olacak. Ameliyattan çıkıp kendime geldiğim zaman yine paylaşırım. Hiç heyecanlı değilim bu arad:) Bugün ameliyata hazırlık yaptım.Hamama gittim bi güzel kese,köpüklü masaj ve kahve masajı yaptırdım:) şu an çok rahatım bir de doktorum çok güven verdi bana. Yaprak gibi titreyerek girmemi istemediğinden ASLANLAR gibi gircem ameliyata:) Hem doktorumun hem develetin gazı sakinleştirdi beni:)) Bakalım yarın neler olacak.

Şimdiden hayırlı olsun inşallah memnun kalır burdan paylaşırsın.. Cok az kalmış bu arada:)

Hayırlı olsun canım,ben şubata yaptırmıştım,kas altıydı benimkide...evet bir kaç gün biraz ağrılı oluyor kas altına olunca ama dayanılmaz ağrı değil,korkma:)şimdiden geçmiş olsun,bol şans...

umarım amelıyatta ıstedıgın sonucu alarak cıkarsın...kadınlar kulubü benımde bu yonde adım atmamaı saglayan bir site oldu...burdakı arkadaslar ozellıkde arzumm bana cok cesaret verdı...hatta annem bu siteyı yakında bana yasaklayacak :) bu sitedekı deneyımlerı okuyacagım dıye ögrencılerımın notlarını dahi daha giremedım :) bende bu yaz amelıyat dusunuyorum ve suan doktor arastırmasındayım...kas ustuyle ılgılı yaptıgın eleştırını neye baglı yaptın..canlı gördugun orneklerden yola cıkarak mı ?
yoksa doktorun mu soyledı ? buarada doktorunun ismini ogrenebılırmıyım ?

Çok hoşsun canım:)annen bıktı yani siteden:))bence yasaklanmak bir yana daha yaygın hale gelmeli...çünkü burda bizlerin egosu yok,bir beklentimiz çıkarımız yok,tek istediğimiz olumlu yada olumsuz tecrubelerimizden hiç tanımadığımız ama yardımcı olmak istediğimiz hemcinslerimizin faydalanması...çünkü bizde ameliyat öncesi süreçte dr seçimi veya başka konularda endişeler yaşadık,yeni ameliyat olacaklarıda en iyi şekilde bilgilendirelim istiyoruz...annene selamlar buarad:)))
şubatta kas altı mentor yuvarlak protezim takıldı.kas altı olunca daha güvenli demişti doktorum,ona çok güvendiğimden neden daha güvenli demedim bile:)ama sonuçta kişiden kişiye kas altımı deri altuıımı diye dr un önermesi daha mantıklı bence.
fakat şu bir gerçekki kas üstü yaptıran arkadaşlarım var kas altı yani benimki daha doğal duruyor:)
doktorum salih emre üregen,bence düşünüyosan bir görüşmeni öneririm,eli çok iyi.ben burnumu da öncesinde estetik yaptırmıştım ona,şişlik morluk olmadı gören herkez şok geçirdi,hem kemik kırıp düzeltip hem morarmayıp şişmememe:)memelerdede başta birazşişlik oluor.ağrıda 1 gün yoğun,ikigün de hafif ağrı duyuyosun(kasaltı koyunca ağrının lacğını dr um öncesinde söylediği için biliyordum) ama sonrası çok rahat.umarım iyi şeyler olur senin içinde:)
yaşasın kadınlar kulübü:)))

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım,ben şubata yaptırmıştım,kas altıydı benimkide...evet bir kaç gün biraz ağrılı oluyor kas altına olunca ama dayanılmaz ağrı değil,korkma:)şimdiden geçmiş olsun,bol şans...

Cok sagol inşallah kolay geçiririm burdaki birçok kişi gibi;)
İyi geceler herkese

tekrar merhaba.ameliyatım başarılı geçti.325 cc mentor kas altı koltuk altı kesisi ile yerleştirildi. şu an ve ameliyattan itibaren canımın derdine düştüğüm için göğüslerimin nasıl olduğu 2. planda kaldı. aslında nazlı olmamama rağmen çok nazlandım ameliyat sorrası. bu kadar sıkıntılı bi süreç olabileceğini tahmin etmiyordum. ameliyıyattan sonra titreyerek uyandım ve sıcacık bi çarşaf örttüler. biraz uyudum ve biraz çorba içtim. anneme haber vermişler ve iyiki de gelmiş. gece yediklerimi çıkarttım. diren ve sargılar bugün çıktı ve şu an biraz daha rahatım. ama ellerim çok şişti. tek başıma kendi işlerimi yapabilmeyi istiyrm artık. çok şiddetli göğüs ağrım lmadı ama yatarken kalkarken asla tek başıma hareket etmiyorum.arkadaşlarım ailem herkesi seferber ettim. çok zor bir süreçmiş. ameliyuaa olan arkadaşları şimdi gözümde birer kahraman gibi görüyorum.
göğüslerim şu an çok büyük ve füze gibiler. şekillerinin nasıl olduğunu dikkate almıyorum şu an. zaten ameliyat yaralarım iyleşmeden hiç keyfini çıkartamayacağım. pişman olmak ve olmamak arasında gidip geldim ama umarım ilerleyen süreçlerde iyiki diyebilirim

diren ve sargılar çıkınca çok rahatladım.göğsümde ağrı yok. koltuk altı yara olduğu için yine çok zorlamıyorum. şilerim birza indi. 2 gün sonra banyo yapabileceğim. yavaş yavaş göğüslerime barışmaya başladım. şu an çook sert şekil alıp yumuşamasını bekliyorum.

Bugün ameliyatın üzerinden tam 6 gün geçti. Geriye baktığımda ilk 3 günden sonrası daha rahat oluyormuş.Ben koltuk altı kesisi ile oldum.Ne olur ne olmaz diye hala kendim kalkmıyorum yatmıyorum.yani zorlamıyorum kendimi.Bugün banyo yaptım ve geçekten hala inanamıyorum buna cesaret ettim ve şimdi istediğim göğüslere sahibim:)))
Bazı arkadaşlar evlendikten sonra ameliyat düşünüyor ama bana hiç mantıklı gelmedi.Sonuçta ben gençliğimi mutlu ve kendimden emin geçirmek istiyorum:)Ve iyi ki de böyle olmuş.
Genel anlamda iyiyim.Sadece koltuk altım hamlanmış gibi hissediyorum ama hızlı bi iyileşme süreci içindeyim..Göğüslerim çook sert ve şiş duruyor.Zamanla inecekler ve şeklini alacak biliyorum.325 cc takılmıştı ama vucut yapıma da çok uygun olduğu halde yine de bu bile küçük gibi geliyor.İnsanın hiç göğsü olmayınca çok aç göz oluyormuş bu konuda:))
Ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara tavsiyem şu;Eğer imkanları varsa bunun ezikliğini yaşamak zorunda bırakmasınlar kendilerini,benim kendim için yaptığım en iyi şey bu ameliyat, diğer bi tavsiyem ameliyat süreci için kesinlikle size bakacak birileri olsun en az 1 hafta süreyle.

Öncelikle geçmiş olsun.ben de yıllardır silikon taktırmayı istiyorum ama parayı bi türlü denkleştiremedim:(artık bu yıl kesin kararımı verdim,kredi çekip yaptırıcam çünkü kendimi küçük bir kız çocuğu gibi hissetmekten nefret ediyorum artık.senin son durumun nasıl oldu?yumuşama oldu mu,görüntüsü nasıl?

Öncelikle geçmiş olsun.ben de yıllardır silikon taktırmayı istiyorum ama parayı bi türlü denkleştiremedim:(artık bu yıl kesin kararımı verdim,kredi çekip yaptırıcam çünkü kendimi küçük bir kız çocuğu gibi hissetmekten nefret ediyorum artık.senin son durumun nasıl oldu?yumuşama oldu mu,görüntüsü nasıl?
Bugün ameliyattan çıkalı 13 gün oldu. Her geçen gün bir önceki günden daha iyiyim. Yumuşama oldu ama çok az. Henüz doktor kontrolüne gitmedim. muhtemelen gittiğimde masaj önerecek ve daha iyi olacak.Umarım en kısa zamanda olursun.Ben biriktirdiğim paranın tamamını verdim.Bir şekilde oluyor nelere para gitmiyorki sanki.

Karamellim çok geçmiş olsun .güle güle kullan canım.ben de seninle ayni fikir deyim.meme bir kadın için çok önemli.tamamen özgüveni etkiliyor.
Kadınlar kulübü meme estetiği forumu meme estetiğini kadinlarin kafasinda ulaşılabilir bir şey haline getiriyor.diyorsun benim gibi ne kadar çok kadın var mis.
Gencliginizde yaptırin, bu hayata bir kere geliyoruz

Karamellim çok geçmiş olsun .güle güle kullan canım.ben de seninle ayni fikir deyim.meme bir kadın için çok önemli.tamamen özgüveni etkiliyor.
Kadınlar kulübü meme estetiği forumu meme estetiğini kadinlarin kafasinda ulaşılabilir bir şey haline getiriyor.diyorsun benim gibi ne kadar çok kadın var mis.
Gencliginizde yaptırin, bu hayata bir kere geliyoruz
Teşekkür ederim caım iyi dileklerin için:)

Bugün doktor kontrolüm vardı ve tahmin ettiğim gibi masaja başlıyorum artık. doktorumun önerdiği masaj yanlardan öne doğru baskı şeklinde,yani birleşmesi için. Bir de sol göğsümün üstü biraz şiş. Bunun için oraya uygun bir masaj tekniği uygulamaya başladım.Her geçen gün bir önceki günden daha iyi hissediyorum. Kollarımı daha iyi kullanmaya başladım. Koltuk altımda her gün daha iyi oluyor.
Ruh halime gelince çoooook MUTLUYUM. İyiki cesaret edip yaptırdım. Gün geçtikçe kendi göğüslerimmiş gibi hissediyorum. Bütün süngerli sütyenlerimi büyük bir zevkle ÇÖPE attım:)
Gerçekten küçük göğüslü olmak bir özür gibiydi. Bi eksiklik vardı hep.Hatta iki eksiklik:)) Çoook şükür nasip oldu bana. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin.

Bugün doktor kontrolüm vardı ve tahmin ettiğim gibi masaja başlıyorum artık. doktorumun önerdiği masaj yanlardan öne doğru baskı şeklinde,yani birleşmesi için. Bir de sol göğsümün üstü biraz şiş. Bunun için oraya uygun bir masaj tekniği uygulamaya başladım.Her geçen gün bir önceki günden daha iyi hissediyorum. Kollarımı daha iyi kullanmaya başladım. Koltuk altımda her gün daha iyi oluyor.
Ruh halime gelince çoooook MUTLUYUM. İyiki cesaret edip yaptırdım. Gün geçtikçe kendi göğüslerimmiş gibi hissediyorum. Bütün süngerli sütyenlerimi büyük bir zevkle ÇÖPE attım:)
Gerçekten küçük göğüslü olmak bir özür gibiydi. Bi eksiklik vardı hep.Hatta iki eksiklik:)) Çoook şükür nasip oldu bana. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin.

Çok geçmiş olsunn ne güzell ya bende çok istiyorum ama hiç cesaretim yok :(

çok geçmiş olsun....ameliyat için ne kkadar ödediniz acaba?bır de özelde mi yaptırdınız?

Back
X