- Konu Sahibi __karamel__
ehehhe haklısın herşey nasip. hayırlı ise olsun dielim Senin çok az kalmışş artık burdan takip ederiz nişanın nasıl geçtiğinii
İNŞALLAH BAKALIM.YAZARIM MUTLAKA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ehehhe haklısın herşey nasip. hayırlı ise olsun dielim Senin çok az kalmışş artık burdan takip ederiz nişanın nasıl geçtiğinii
İNŞALLAH BAKALIM.YAZARIM MUTLAKA
organizasyon süper, mutluluklar canım
dışarıda yap daha iyi böyle ev nişanı mı olur
canım çok güsel düşünmüşsün herşeyi,en ince ayrıntısına kadar..mutluluklar dilerim,Allah tamamına erdirsin inş.
karamellllllllllllll öncelikle 41 kere maşallah sana
fikirlerin harika benimdeekimin sonunda nişanım olucak aynı seninki gibi evde ve bende değişik ne yapabilirim diye düşünürken Allah karşıma seni çıkardı
nişan kurabiyesi fikrine bayıldım internetten bi sürü site buldum bununla ilgili senin dediğin yerlerde konuştum ama model olarak bi türlü beğenemiyorum aslında hepsini beğendim sen fatoskurabiyeden hangisini yaptırıyosun ??
senin nişan 8 ekimdeymiş nişanda yapılması ve yapılmaması gerekenleri daha ayrıntılı yazarsan seviniriz
daha değişik fikirler gelirse aklına mutlka yaz he bide diğer bi arkadaş ayrı bi konu açmış içinde gelin ve damadın kadehleri geliklik ve damatlık şeklinde ben onlardanda bakmayı düşünüyorum sende bak mutlaka
tekrar fikirlerin için teşekkürler tatlımmm
senin seçtiğin nişan kurabiyeside güzelmiş ama sanırım ben biraz daha gelin ve damadı simgeleyen esprili renkli şeylerden hoşlanıyorum nikah kurabiyerleri kısmındaki 1 nolu kurabiyeyi beğendim
bide başka markalarada baktım kafam karıştı açıkçası ama fatoskurabiyede paketleme ve kurabiyelerin görüntüsü daha kaliteli geldi sanki
bide sen kurabiyelerin tanesini ne kdra aldın sölemessen problem değil sadece bilgi amaçlı sordum
ya akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler nişan yastığıda bak mutlaka yüzüklerin koyulucağı yastık hoş bi görüntü kesinlikle
ay daha bi sürü şey üretmek istiyorum
maşallah bizeee