- 30 Ocak 2010
- 485
- 4
- Konu Sahibi __karamel__
bayıldım çok güzel ben olsam hiç düşünemezdim koltuk kiralamayı falan nerden akıl ettin bravo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayıldım çok güzel ben olsam hiç düşünemezdim koltuk kiralamayı falan nerden akıl ettin bravo
hımmm :44:
Türkiyeye mi gelin geliosun sen şimdi.. bende inşallah yurtdışına gelin gidicem Bursadan başkaları mutlaka vardır sanırım mekan konusunda yardımcı olamicamm :26: Topperları almak istersen tanesini 1TL den yapıyorlar. + kargo tabi. Ben kendim yapıyorum çok profesyonel olmuo belki ama maliyet 1/3 oranında düşüo :82:
çevirmekle zaman kaybetmiim.. mesela bu var.. sade isimli olanları renkli taşlarla süslicem
Eki Görüntüle 254024 Eki Görüntüle 254025
bnm nişanı atlattığımızda her karemle burda olcammm sonra seninkine başlarız
yok cnm türkiyeden buraya okul icin gelmistim aslinda, ama nerdeyse 10 yil oldu yani, artik oraya gelince misafir gibi oluyorum sen nereye gelin gidiceksin kismetse.
Tebrik ederim :) Bu kadar ince ince herşeyi düşünmüşsün :)
Organizasyon şirketide neymiş
Ben de nişanım bittikten sonra yazmak istiyordum ama görünce dayanamadım artık :)) Benim nişanım bahçede olacak.100 kişi civarı.Öncelikle sandalyeleri bende tülle süslemeyi düşünüyorum.Bahçemizde garaj kapısı olarak kocamannn bir demirkapı var.Elbisemin renginden tül aldım ve kurdela şeklinde süs yapıcaz.Ve aynı renkten gireceğimiz kapıyı balonlarla donatıcaz.pastamızı 3 katlı olarak düşünüyoruz ve pasta maytabı aldık.Nişan kurdelamız kesilirken arkadaşlarımız konfeti patlatıcaklar :))) ilk dansımızı yaparkende meşale volkanlardan yakacaklar.İkramlık olarak klasik ikramlıklar yapılacak.daha değişik süslemeler düşünüyorum.uygulamaya koyduğumda tekrar paylaşırım.hayırlı olsun
teşekkür ederim seninki de şimdiden hayırlı olsun.. 100 kişi gayet çok sayıda bi davetli demek büyük nişan demek biz çekirden aile nişanı yapıcaz sonra eğlence inşallah o yüzden konfeti maytap yok hatta o 3 katlı pasta nasıl kesilir ikram edilir onuda bilemiorum yoksa iki katlı mı alsak diodum ama dağıtamayız die düşünüorum kare pasta en rahatı
merhaba kızlarr..
8 ekimde evde yapacağım nişan için plan yapıorum. Ne ikram edilecek , hangi şarkılar çalacak, evin süslemesi dekorasyonu nasıl olacak diye.
Bunlardan biraz bahsedeyim evde nişan yapacaklara fikir olsun istiyorum..
öncelikle evimiz iki salon iki odalı :) salonlardan birinde oturma grubu tv vs var. Diğeri yemek odası. Koltuklu salona aile büyükleri almayı düşündüm. Ikinci salonda yemek masasını duvar dibine çekerek açık büfe ikramlıkları sıralicam. Ikinci salonda oturma yeri yok (sandalyeler dışında) bu yüzden orası için oturma grubu kiraladım... Eki Görüntüle 253553 Eki Görüntüle 253554 (kiralamak isteyen olursa fiyat ve yer bilgisi verebilirim)
ikinci salonda gençler için böyle bir köşe hazırlicam. Bu koltuklar 3 kişilik 3 tane de tekli puflarından alıcam. Yeterli oturma yerimiz olcak.
Ikramlıklar için klasik şeyler: Börek, poğça, mercimek köftesi, havuç-çikolata topları, tatlı tuzlu kurabiyeler...
Ayrıca dışarıdan cupcake ve nişan kurabiyesi siparişi verdim. Nişan kurabiyesi şöyle bişi olcak tabi sepetiyle çubukların ucunda olcak . Eki Görüntüle 253546 cupcake börek vb ikramlıklar için topperlar hazırladım. şu örnekten esinlendim Eki Görüntüle 253548 Eki Görüntüle 253547 Eki Görüntüle 253550 Eki Görüntüle 253551 Eki Görüntüle 253552
winnie bizim için bi anlam taşıo da .. O arada bi kaç tane olcak. Isimli boncuklu bişiler.. Diğerlerini de isteyen olursa die ekledim..
Yemek masasının sandalyelerini tül ile süslicem. Masada ikramlıklar arasında naza boncukları serpiştirilecek. Pastayı aşkımla seçip yaptırıcaz tahminen masam da şuna benzicek Eki Görüntüle 253549
ayrıca gençlerin salonunda perdenin kornişine renkli iplerle balon bağlamayı düşünüorum. Aşağı sarkacak şekilde. Uçan balonun tam tersi işte :) onlarda havada kalcak. Henüz yere mi atsam havaya mı assam karar vermedim amahavada olsa daha ii sanki :26: Patlarsa korkarız
şarkılar için de
ilk anlardan itibaren özellikle yüzük takılırken vs enstrümental slow parçalar düşündüm. Onları hazırlıyorum henüz bitmedi
Daha sonra büyükler için oyun havası düşünüyoruz.
Ve gençler için de pop ağırlıklı hareketli şarkılar.. şarkı listem isim olarka hazır ama daha toplayamadım. Isteyenler olursa paylaşırım ama zaten az çok akla gelen şarkılardır die düşünüorum kalabalıke tmesin die yazmıorum :82:
Nişanımız evde aile arasında daha sıcak olcak tamam ama bu da eğlenmemize engel olamaz dimi Güzel şeylerle süslemek hoş olur gibi geldi bana
merhaba karamel :) isminde çok hoşmuş :))
sana bi fikir daha veriyim, benimde 25.eylülde nişanım olcak haftaya yani:)heycan hatsafhada..
Sevgilinle güzel bi resminizi seç ozalitçiler yapıyo kuşe kağıda bastır o fotoğrafı üzerinede nişanımıza hoşgeldiniz yazdırıp evin kapısına as.bizimki restaurantta olacak bende rastaurantın kapısına astırıcam aynı şekilde.istersen tabiki bi fikir olur söylemek istedim..
senin çok daha az kalmışş benim bi hafta kala zıp zıp olurum kesin aşkım Türkiyeye gelmiş olacak o ara çünkü
Teşekkür ederim bu arada, karamelliğimin sebebi de var aslında, severim bu ismi
bizde bi ara cafe vs niyetlendik o ara kafe biz böle bişi yapıoruz demişti. Ama evde ve az sayıda olunca gerek görmedim. arkadaşlarım vs gelecek olsa yapabilirdim ama aile içinde olcak işte foto çektir bol bol olur muu ? merak ettim benn
BİZ 200 KİŞİLİK TUTTUK 250Yİ BİLE BULABİLİR OYÜZDEN BÖYLE BİŞEY YAPMAYI TERCİH ETTİK, ASLINDA EVDE AZ KİŞİYLE DAHA SAMİMİ SICAK Bİ ORTAM OLUR KARGAŞASIZ OLUR ENAZINDAN AMA BİZİM ÖYLE Bİ ŞANSIMIZ YOK MALESEF.. SENİNKİDE ÇOK GÜZEL OLCAK EMİNİM BUKADAR ÖZEN İNCE DETAYLARLA ÇOK GÜZEL Bİ ORGANİZASYON ÇIKARCAKSIN ORTAYA.İNŞALLAH HERŞEY GÖNLÜNÜZDEKİ GİBİ GERÇEKLEŞİR.. (bu arada ben kuzenin ayşenin işyerinden arkadaşıyım, bende bi ara nişan elbisesi arama telaşı içerisindeydim o zaman senin beğendiğin nişanlıkla çekildiğin resmi göstermişti ayşe bana, bugünde öyle sitede bakınırken aynı resmi gördüm çok şaşırdım çok büyük bi rastlantı:)
Karamel canım herşeyi en ince ayrınıtısına kadar düşünmüşsün. Nişan organizasyonu bu şekildeyse düğünü düşünemiyorum Umarım çok mutlu olursun ve
herşey gönlünce olsun
en ince ayrıntılara kadar düşünmüşsünüz tebrik ederim sizi.
bence harika olacak gibi görünüyor.
evde yapılacak bir nişan için oldukça yeterli herşey.
çok beğendim fikirlerinizi. ben de bir kaç fikir çalmak isterim izniniz olursa.
mutluluklar dilerim.
Canım benim senin içine sindiyse gerisi önemli değil. Sade veya süslü fark etmez. Civil civil herşey bence çok yerinde. Düğün için fikirlerini de merak ettim ayrıcaÇok teşekkür ederimm. İnşallah onun için de güzel fikirlerim var bakalım daha zamanı var onun.. Nişan evde diye çok da sade olsun istemedim işte ortaya böle bişi çıktı İnşallah hepimiz mutlu olalımmm
sana inanamıyorumm Çok güzel bi tesadüf gerçekten. Elbise bulabildin mi bari merak ettim :26: ben olmuo bulamıom derken, ayşenin kardeşiyle gezerken farkettim. çok beğenerek aldım. hatta bi davette giydim bile inanılmaz şık duruo insanda. tavsiye ederim
200 kişi düğününü düşünemiyorum ben. Hayırlısı ile sende atlatırsın inşallah. ben 200 kişilik bi nişana dayanamazdım sanırım. :26:
AYŞE OZAMANLAR ANLATIYODU KUZENİMDE NİŞANLIK ARIYO FALAN DİYE BAYA KULAKLARINI ÇINLATTIK BURDA:)ELBİSENDE ÇOK YAKIŞMIŞ GERÇEKTENDE ÇOK ZARİF. BEN NİŞAN ELBİSEMİ DİKTİRİYORUM PAZARTESİ GÜNÜ BİTMİŞ HALİNİ GÖRCEM İNŞALLAH ÇOK MERAK EDİYORUM NASIL OLCAK..
EVET KİŞİ ÇOK OLUNCA TELAŞIDA ÇOK OLUYO DÜĞÜN GİBİ OLDU 1 AYDIR ÖYLE Bİ KOŞUŞTURMA İÇİNDEYİZKİ VE SON ANA KADARDA BİTMİCEK GİBİ SÜREKLİ BİŞEYLER ÇIKIYO. Bİ YANDAN O GÜNÜN STRESİ HEYCANI NASIL OLCAK OKADAR KİŞİ KARŞISINA NASIL ÇIKICAZ NASIL YAPÇAZ ÇOK BÜYÜK Bİ HEYCAN GERÇEKTEN.BAKALIM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA ATLATIRIZ KAZASIZ BELASIZ TEK DİLEĞİM O.SİZDE İNŞALLAH KAVUŞURSUNUZ HAYIRLISIYLA SEVGİLİNLE, EVLENİNCE YURTDIŞINA GİTÇEKMİŞSİNİZ AYŞE ANLATMIŞTI UMARIM HERŞEY DİLEDİĞİNİZ GİBİ OLUR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN HEPİMİZİN ZOR İŞLER..
sana inanamıyorumm Çok güzel bi tesadüf gerçekten. Elbise bulabildin mi bari merak ettim :26: ben olmuo bulamıom derken, ayşenin kardeşiyle gezerken farkettim. çok beğenerek aldım. hatta bi davette giydim bile inanılmaz şık duruo insanda. tavsiye ederim
200 kişi düğününü düşünemiyorum ben. Hayırlısı ile sende atlatırsın inşallah. ben 200 kişilik bi nişana dayanamazdım sanırım. :26:
AYŞE OZAMANLAR ANLATIYODU KUZENİMDE NİŞANLIK ARIYO FALAN DİYE BAYA KULAKLARINI ÇINLATTIK BURDA:)ELBİSENDE ÇOK YAKIŞMIŞ GERÇEKTENDE ÇOK ZARİF. BEN NİŞAN ELBİSEMİ DİKTİRİYORUM PAZARTESİ GÜNÜ BİTMİŞ HALİNİ GÖRCEM İNŞALLAH ÇOK MERAK EDİYORUM NASIL OLCAK..
EVET KİŞİ ÇOK OLUNCA TELAŞIDA ÇOK OLUYO DÜĞÜN GİBİ OLDU 1 AYDIR ÖYLE Bİ KOŞUŞTURMA İÇİNDEYİZKİ VE SON ANA KADARDA BİTMİCEK GİBİ SÜREKLİ BİŞEYLER ÇIKIYO. Bİ YANDAN O GÜNÜN STRESİ HEYCANI NASIL OLCAK OKADAR KİŞİ KARŞISINA NASIL ÇIKICAZ NASIL YAPÇAZ ÇOK BÜYÜK Bİ HEYCAN GERÇEKTEN.BAKALIM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA ATLATIRIZ KAZASIZ BELASIZ TEK DİLEĞİM O.SİZDE İNŞALLAH KAVUŞURSUNUZ HAYIRLISIYLA SEVGİLİNLE, EVLENİNCE YURTDIŞINA GİTÇEKMİŞSİNİZ AYŞE ANLATMIŞTI UMARIM HERŞEY DİLEDİĞİNİZ GİBİ OLUR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN HEPİMİZİN ZOR İŞLER..
Teşekkür ederim eminim seninki de çok güzel bişi olucak Seviyorum ben abiyeleri ya Düğünün mini provası gibi olcak sizinki, çok ayrıntıyı düşünüosun ama genelde rayına oturmuş gibi ilerlio herşey, herkes bi ucundan tutuo bişi ile ilgilenio öle günlerde olmuş bitmiş bakıosun İnşallah kazasız belasız sorunsuz geçer senin nişanda.. Ne kadar kaldıı heyecan varmııı bizim durum maceraperestlik gibi gelio herkese öle de aslında, herşey ihtimallere bağlı ama seviyoruz genciz denicez bakalım
Teşekkür ederim eminim seninki de çok güzel bişi olucak Seviyorum ben abiyeleri ya Düğünün mini provası gibi olcak sizinki, çok ayrıntıyı düşünüosun ama genelde rayına oturmuş gibi ilerlio herşey, herkes bi ucundan tutuo bişi ile ilgilenio öle günlerde olmuş bitmiş bakıosun İnşallah kazasız belasız sorunsuz geçer senin nişanda.. Ne kadar kaldıı heyecan varmııı bizim durum maceraperestlik gibi gelio herkese öle de aslında, herşey ihtimallere bağlı ama seviyoruz genciz denicez bakalım
EVET ÇOK AYRINTIYI DÜŞÜNÜYOSUN AMA HEPSİ OLMUYOR OLAMIYOR MALESEF BAZI ŞEYLERE HİÇ SIRA GELMİYO HATTA.
HEYCAN OLMAZMI YA HİÇ AKLIMDAN ÇIKMIYOKİ KENDİMİ İŞE VERİYORUM DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞIYORUM AMA YOK YİNE AKLIMDA BİNLERCE ŞEY :) 25EYLÜLDE İŞTE ŞUAN TAM 10 GÜN VAR KOŞUŞTURMA İÇİNDE HIZLA GEÇİYO GÜNLER..
MACERAPERESTLİKTEN ÇOK KADERİNİ YAŞIYOSUN ŞUANDA, İNSAN KISMETİNDEKİNDEN FAZLASINI YADA AZINI YAŞAYAMAZ, İSTERSE İHTİMAL OLSUN OLACAĞI VARSA BİŞEKİLDE OLUYO AMA OLMAYACAĞIDA VARSA İSTERSEN KENDİNİDE YIRT OLMUYO. BİZ YİNEDE İMKANLARI ZORLAYALIM OLDURMAYA ÇALIŞALIMDA GERİSİNİ AKIŞINA BIRAKALIM KENDİSİ GELİR ZATEN..
EVET ÇOK AYRINTIYI DÜŞÜNÜYOSUN AMA HEPSİ OLMUYOR OLAMIYOR MALESEF BAZI ŞEYLERE HİÇ SIRA GELMİYO HATTA.
HEYCAN OLMAZMI YA HİÇ AKLIMDAN ÇIKMIYOKİ KENDİMİ İŞE VERİYORUM DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞIYORUM AMA YOK YİNE AKLIMDA BİNLERCE ŞEY :) 25EYLÜLDE İŞTE ŞUAN TAM 10 GÜN VAR KOŞUŞTURMA İÇİNDE HIZLA GEÇİYO GÜNLER..
MACERAPERESTLİKTEN ÇOK KADERİNİ YAŞIYOSUN ŞUANDA, İNSAN KISMETİNDEKİNDEN FAZLASINI YADA AZINI YAŞAYAMAZ, İSTERSE İHTİMAL OLSUN OLACAĞI VARSA BİŞEKİLDE OLUYO AMA OLMAYACAĞIDA VARSA İSTERSEN KENDİNİDE YIRT OLMUYO. BİZ YİNEDE İMKANLARI ZORLAYALIM OLDURMAYA ÇALIŞALIMDA GERİSİNİ AKIŞINA BIRAKALIM KENDİSİ GELİR ZATEN..
ehehhe haklısın herşey nasip. hayırlı ise olsun dielim Senin çok az kalmışş artık burdan takip ederiz nişanın nasıl geçtiğinii