• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Karamel'in gelinliği

bence ilk gelinliğin çok güzel inci de iyi olur belki ama çok kullanıldığı için biraz demode oldu gibi taşlı bence daha gösterişli olurve özellikle kemer kısmı ve tek omuz askı süpperrrrr...sen güzel gelinlik güzel inşallah ömründe güzel olur:54:

bence ilk gelinliğin çok güzel inci de iyi olur belki ama çok kullanıldığı için biraz demode oldu gibi taşlı bence daha gösterişli olurve özellikle kemer kısmı ve tek omuz askı süpperrrrr...sen güzel gelinlik güzel inşallah ömründe güzel olur:54:

Amiiiinnn inşallah hepimizin hayatı tatlı olsunn :31::17:
Taşlar gözüme çok sarı gelmeye başladı ama belki bunun tam gümüş yada pırıl pırıl olanı da vardır..
İnci için çevrem kesinlikle aaa çok daha iyi vs dedi
Fiyonklu olan modeli tercih etti herkes.
Akşam bi moda evime gidip sohbet ediiim bakalım orda fikirler nasıl.. Gittiğimde orda da incili bişi varsa deniiicem bakalım belki bana yakışmicak :1:

Kızlarrr merhaba.. :1:
Taşlı mı sade mi kabarık mı değil mi derken sonunda gelinliğimi seçtim ve aldımm :1:

Çok fazla seçip incelemek taraftarı değilim, giydim hoşuma gitti ve budur..
Giydiğim demo bana iki beden büyük. Yani benimkisi -inşallah- daha ince ve daha kabarık olcak puf puf :16:
Fotoğraftaki askı dikili değil öylece omzuma koyulmuş bir parça.. Bunun gibi iki askı da yaptırıyorum, oynarken takmak istersem takarım belki hiç takmam yanımda olsun da :1:
2 düğün farklı farklı giyerim :16:
Bir kısa bir uzun duvak ile huzurlarınızda gelinliğimm :21:

İyi kötü yorumlarınızı merak ediyorumm :26: :34:

Eki Görüntüle 579440 Eki Görüntüle 579441 [/Qçoooooooooooooooooooooooooooooooooook çok hoş olmuuuşş modelde çok hoş bence:)))

Kızlar dün gittim moda evine ve tam da o bahsettiğim gibi bir incili beden denedim..
Sıvama inci deniyormuş ve el işçiliğiymiş. Üç boy inci var içinde. Yalnız denediğimde kalıp gibi geldi konserve kutusuna sıkıştırılmış gibi hissettim. Göğüs kısmı falan kalıp gibiydi ve benim gibi oynak bi hatun için zor geldi..
İyi ki denemişim ,

Sarı gibi gelmeye başladı dedim de, gelinliğin rengi ekru olduğu için taş ve inciler ( evet bnm modelde de inci varmış :1: ) kumaş rengini alıomuş. Kırık beyaz yaparız istersen daha ışıl ışıl olur dediler.
Değiştirmiiicem modelimii.. İlk görüşte aşktı benimki.. :16:

Canım gelinliğim yaaaa :16:

Kızlar dün gittim moda evine ve tam da o bahsettiğim gibi bir incili beden denedim..
Sıvama inci deniyormuş ve el işçiliğiymiş. Üç boy inci var içinde. Yalnız denediğimde kalıp gibi geldi konserve kutusuna sıkıştırılmış gibi hissettim. Göğüs kısmı falan kalıp gibiydi ve benim gibi oynak bi hatun için zor geldi..
İyi ki denemişim ,

Sarı gibi gelmeye başladı dedim de, gelinliğin rengi ekru olduğu için taş ve inciler ( evet bnm modelde de inci varmış :1: ) kumaş rengini alıomuş. Kırık beyaz yaparız istersen daha ışıl ışıl olur dediler.
Değiştirmiiicem modelimii.. İlk görüşte aşktı benimki.. :16:

Canım gelinliğim yaaaa :16:

hadi hayrlı olsun ozaman :))) nekadara diktiriosun peki

Kızlar merhaba,
Gelinliğimi aldım ama resim ekleme fırsatım olmadı :43:

Takip edenler bilir düğünümden 3 hafta önce teslimat istemiştim ben. Olası bi sorunda - ki özel dikimlerde hep olur demiştim - müdahale edecek vaktimiz olsun demiştim..
TEslim almaya gittiğimde muhteşem bi gelinlikle karşılaştım lakin o benim demo olarak giydiğim gelinlikten oldukça farklıydı :1:

Değişmesi gereken yerleri gösterip düzeltilmesini istedim nazik bi dille. Demo gelinliği giydiğimde foto çekmiştim. Faydasını gördüm bak böle diil işteee derken Yoğunlar karışıklık olması hoş görülebilir ama ben de para ödüosam istediğimi almalıyım diye düşündüm. Asla ve asla içinize sinmeyen bir değişikliği kabul etmeyin :36:

Değişikliği bir iki gün içinde yapacaklarını söylediler ve yaptılar da. Giyer giymez evet tamam şimdi oldu dedim. İçime sindi.. Allah herkese bu şekilde net bir sonuç nasip etsin diyeyim..

Eklediğim fotolar son provadan yani değişiklik öncesinden..
Fotoğraflardan değişen ne oldu...
-Etek kısmında saten üstünde 3 kat tül vardı.. şimdi 8 kat oldu yani saten görünmüyo ve daha puf puf...
-Bel kısmı biraz belden kabarık.. O kabarıklık düzeltildi daha sakin A model gibi ..
-Beldeki kabarıklık yüzünden beldeki kemer garip duruodu , o da ilk sayfadaki demodaki gibi düzgün duruyo şimdi..
-Duvakta overlok yoktu.. Overlok çekildi..

Böyle yazınca farketmişsinizdir oldukça başka bi gelinlik gibi :1:
Neyse çok yazdım yine yeaa... Resimler ekte... Yorumlarınızı beklerimm :16:

$IMG-20130415-WA0043.jpg
$IMG-20130415-WA0037.jpg
$IMG-20130415-WA0008.jpg

Back