Gelinlik Modelleri Karamel'in gelinliği

__karamel__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2011
1.665
3.544
133
39
Kızlarrr merhaba..
Taşlı mı sade mi kabarık mı değil mi derken sonunda gelinliğimi seçtim ve aldımm

Çok fazla seçip incelemek taraftarı değilim, giydim hoşuma gitti ve budur..
Giydiğim demo bana iki beden büyük. Yani benimkisi -inşallah- daha ince ve daha kabarık olcak puf puf
Fotoğraftaki askı dikili değil öylece omzuma koyulmuş bir parça.. Bunun gibi iki askı da yaptırıyorum, oynarken takmak istersem takarım belki hiç takmam yanımda olsun da
2 düğün farklı farklı giyerim
Bir kısa bir uzun duvak ile huzurlarınızda gelinliğimm

İyi kötü yorumlarınızı merak ediyorumm :26:

öncelikle mutluluklar. bide çok dram yapmamışsın gelinlik seçme konusunda beğenmiş içine sinmiş ve almışsın işte o kadar tebrikler. gelinliğin süper kabarık modellerin havasıda bi başka oluyor

öncelikle mutluluklar. bide çok dram yapmamışsın gelinlik seçme konusunda beğenmiş içine sinmiş ve almışsın işte o kadar tebrikler. gelinliğin süper kabarık modellerin havasıda bi başka oluyor

Teşekkür ederiimm
İki hafta sürdü gelinlik maceram.. İnternetten model çok baktım ama piyasaya inişim 4 kere oldu. İkinci hafta aldım çok şükür.
Ne kadar bakarsam o kadar karışacak gibi geldi aklım. Herkesi aynı anda memnun etmek de zor.
gerçekten içinde rahat ettiğim, aynadaki görüntümü sevdiren bi gelinlik oldu bu. allah utandırmasın diyorumm

Çok dram yapmamışsın cümlen gülümsettiii

çok güzel bayıldım canımm benım bı omur boyu mutluluklar...

Canım bayıldım gelinliğine Huzurla mutlulukla giy inşallah Aynen bende katılıyorum baktıkça kafası karışıyo insanın Bende bu haftasonu sipariş ettim gelinliğimi çok benziyolar hatta Sadece benimkinin göğsü daha sivri bi kalp yaka Bu konuda tereddütlüyüm fazla mı dekolte diye :44: Nişanlım gelinlikçiye üzerime dikilende göğsünün daha kapalı yapılmasını söyledi
Ama kayınvalidem ve annem dekoltenin hoş olduğunu modelin esprisinin olduğunu düşünüyolar Annelerim bizden daha modern yani

iyi kötü yorumlarınızı merak ediyorum dediğin için yorum yapmak istedim :) gelinliğinin eteğini çok beğendim, gelinliğin siluetini de beğendim yani arkandan ışık versek duvarda oluşan gölgen çok hoşuma giderdi yaka kısmını, beline oturuşunu da çok begendim sen de çok güzel taşımışsın.. ama ne yazık ki o gri boncuk işlemelerini hiç beğenemedim.. gelinlik dediğin bembeyaz olur gibi geliyor bana, üzerinde gri veya simli veya altın yaldızlı işlemeleri hiç yakıştıramıyorum :/ o işlemeler beyaz incilerle ya da şeffaf boncuklarla yapılsa süper olurmuş ama en önemlisi senin beğenmen, güle güle mutlulukla giymeni dilerim canım

Bence çok yakışmış ve bir kusur da göremedim çok güzel gerçekten

üstteki işlemeler , etek herşeyi harika! çok çok güzel tam kafamdaki gelinlik modeli :) birgün olurda evlenirsem böyle bir gelinlik alıcam kesinlikle

Ben de çok beğendim prenses gibi olmuşsun tatlım
En önemlisi eşin sana bir ömür prenses gibi hissettirsin inş.

Amiiin ve sayısız teşekkürler hepinize..
Alıntı yapamadım ama cevaplamaya çalışıcamm

Gelinliği aldığım moda evi Seren Moda Kadıköyde Söğütlüçeşme Camiisine yakın bi yerde.
Kalp yaka aslında bu modelde daha derin olmalıdır ve gerçekten bu modele o daha çok yakışır. Abartmadan açılacak bi dekolte - göğüs güzelliği de var ise-harika olacaktır eminim

İyi kötü yorum istedim çünkü gözden kaçan şeyler olabilir fikirleriniz çok değerli.. Giydiğim gelinlik demo ve özel dikimde istenilen değişiklik yapılacak. İnci değil ama daha minik swarovski (Böle mi yazılıo bilmem:26:) taşlar aklımdaki. Ama kalp şekli korunacak. MEsela kalbin ortasındaki iki yuvarlaktan da emin değilim şu ara.. O taşların gri gözükmemesi için elimden geleni yapıcamm

Annem beldeki işlemenin kemer gibi olup oynarken düşeceğini düşünüyor ama o taşlar kemer gibi dursa da tek tek işlenmiş ..

Daha pofuduk ve daha ince olcak inşallah ama pofudukluğu şirin taşlı oluşu şık bir ayakkabı sokuyor aklıma..
Ayakkabı konusunda da fikir ve mekan önerileriniz olursa beklerim..

Bir deee askısız modeli daha çok sevildi sizce ? :26:

Bayıldım, çok şık.

İlk fotodaki tek omuz askısı inanılmaz yakışmış. Straplez gelinlikler her yerde var ve bu tek omuz ayrıntısı diğer gelinliklerde olmayan hoş bir ayrıntı ve hava katıyor. Askısızı düşünme bence, sıradanlaştırma.

Kızlarrr yeniden merhaba

Aklımı karıştıran birşey var ve bir de sizden akıl almak istedim.
Daha bir çok kez kafam karışacak eminim :26:

Gelinliğin altı kabarık puf puf olcak ya hani, acaba üstü çok mu ağır kalır? Yani taş işleme yerine inciler olsa ??
Ya da resimdeki gibi sadece inci olsa? (fiyonksuz hali)

Eki Görüntüle 585307

Sırtı da ip yerine inci düğmeli olsa mesela ?

Taş işlemeli olunca eteği de duvağı da süsleyemiorum ayakkabı uyduramıyorum ben..
Sanki incili bembeyaz olunca daha kolay olcak gibi..

Netten bulduğum bazı fotolar da şöyle meselaa ;
Eki Görüntüle 585308
Eki Görüntüle 585309
Eki Görüntüle 585310
Eki Görüntüle 585311

Bu arada fotolardan biri KK üyesi sanırım.. Fotoyu netten buldum ama sanki burda da görmüştüm (müsade etmezse kaldırabilirim ulaş bana ulaşş :))
Sonuç olarakk
İnci diyorum nasıl olur ?:18: :26:

Taşın havasını söndürürsün bence. Beni ilk fotoda tavlayan taş işlemelerdi, inci ise "öylesine gelinlik işte." havasına büründürmüş.
KK'da taş sevmeyen çok, onlar inci diyeceklerdir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…