Saç Rengi ve Saç Boyama Karamel tonları ve Saç renklerim=)

1i cok begendim bende canim.süper olmus.cok yakismis sana.canim 1 inci resim hakkinda bana bilgi verebilirmisin?
2 hafta sonra kuaförde randevum var.bu sac rengini yaptirmak istiyorum,o kadar fotograf aradim,ama simdi sen bana bilgi verirsen bende ona göre anlatirim.opuyorumnanaktan

cnm 1 numarada pek bişe yok aslında.koyu kumral sac boyası aralarda cok az röflekaydirigubbakcemile3

arzucummmmm ben seni bayagı takip ediyorum en son rengim senin tarçın bakır rengiydi. ben sarıya dönmek istiyorum onun için üzerine bir kere açık küllü kumral boyadımm. sen o son rengi sarıyı en son olan nasıl boyadın cnmmmm. tarçın bakırın üstüne nasıl sarı yaptın. anlatırmısın. hangi renkleri kullandınnn. şimdiden çok sagolll

cnm tarcın bakır ıyce aktıktan sonra altın sarıya boyadım.sadce altın sarısı boyadım dışında bı renk kullnmadım

8 numaraya bayıldım resmen...fotolara baktıkça ağlamak istiyorum :gitme:
benim kadar saç rengiyle oynayan var mıdır bilmiyorum...siyah bakır çikolata karamel balyaj gölge ve şimdi saçlarım platin sarısı ama saçlarım yandı aynı boyda durmasını geçtim kestimediğim halde resmen kısaldı saçlarım şu an kulak hizasıyla omuz arasında ve daha da kısalıcak gibi gözüküyor n yapsamda bu durumdan kurtulsam bilemiyorum ksein çözüm yine koyuya boyatmak ama bu kadar açık olduktan sonra ynidn koyu yapıp açtıramam aslında istediğim renk senin 8 numarandı şimdi hafiften diplerim çıktı acabba 8 numaraya boyasam platin sarılar ne renk olur daha çok yıpranr mı? ya da biraz daha mı iyi olur hiç bilemiyorum napıcağımı :1no2:
aslında açık kahve boyasam zaten akacak ve belki istediğim renge geçerim hem saçlarım da toparlanmış olur diye düşünüyorum ama işte bilemiyorum:KK43:

cnm cok oynadıgın için renklerle koyuya dönersen ve snra yıne actırmak ısresen kel kalabılırsın.bnce bıkaç ay dınlendır saclarını.altın sarısıyla boyarsan röflelere bişey olmaz sanıyorum sadce biraz daha yıpranır.ama renk önce kapanır.bıkaç yıkamada röfleler yıne kendını gösterır.

Son fotodaki saçını nasıl yaptın canım?
Bende çok seviyorum bu modelleri ama bi türlü beceremiyorum böyle yapmayı :KK43:(((

saçların çok kaliteli..ve gür...tarçın bakırı ve sarı çok çekici duruyor... :nazar:

Son fotodaki saçını nasıl yaptın canım?
Bende çok seviyorum bu modelleri ama bi türlü beceremiyorum böyle yapmayı :KK43:(((

cnm o modelı sac düzleştiriciyle yaptım ama nasıl anltıyımkiikafamçokkarıştı.
şöyle syleyım hanı eskıden rafyaları kıvırcık yapmak için makasla gerdırıp bırakırdık ya buda bıraz ona benzıyoo

tesekkür ederim canim cevabin icin,ben seyi merak ettim röflenin rengi ne renk diye.kimi platinden yaptiriyor,kimide altin sarisi falan ben onu merak ettim.insallah anlatabilmisimdirkaydirigubbakcemile3

cnm o modelı sac düzleştiriciyle yaptım ama nasıl anltıyımkiikafamçokkarıştı.
şöyle syleyım hanı eskıden rafyaları kıvırcık yapmak için makasla gerdırıp bırakırdık ya buda bıraz ona benzıyoo

yaa bugün denedim yapamadım ama :çok üzgünüm:

ben biri hiç beğenmedim özür dileyerek söylüyorum
ama 8numara şahane tek kelimeyle harika yani çok hoşuma gitti.bu arada buğday tenli misin beyaz mı çözemedim sanırım buğday:KK70:çok yakışmş son renk

X