Saç Rengi ve Saç Boyama Karamel tonları ve Saç renklerim=)

canım altın sarı saçın harika ben de bu renk istiyorum ama saçım röfleli ve dipleri baya çıktı siyah siyah diplerine ayrı bi açıcı uyguluyormusun boyarken

hayır cnm dırek boyuyorum röflelı saca daha hoş olabılır.dıplerınıde 2 kez boyarsan uçlarıyla aynı renk olur sanırım=)

hepsi harika; özellikle de tarçın bakırla kumral muhteşem durmuş =) beyaz tenli olmama rağmen bana hiçbir açık saç rengi gitmediği için seninkilere bayılmakla kalıcam :-)

merhaba tatlim.. bende bayrama kadar saclarimi koyultsammi yoksa senin 8 numaradaki gibi altin sasrisimi yaptirsam diye düsünüordum ama kuaförde fiyatlar benim sacima ucuk ciktigi icin bende normal boya alip evde boyayim dedim.. 8 numarana bayildim altin sarisi palette diye yazmissin.. süper. benim suanda saclarimda röfle var yani su ekledigim resimdeki benim ve son halim.diplerimde grörüyorsun baya koyu kumral cikmis durumda. simdi ben bunu altinsarisina boyarsam senin ki gibi mi olur yoksa sen den dahami acik olurum?? sen tarcin varmis sanirim tabaninda. o yüzden bu renk olmus. ama benim emin olmam gerekiyor biliyormusun cünkü saclarima cok titrerim:) bana kesin röflenin üzerine bu sendeki olan ton tutarmi yoksa daha acik mi daha koyumu olur ne dersin?

bnce hepsi güzel:nazar:

KAHVELERİM PİŞTİ GEL, KÖPÜKLERİ TAŞTI GEL,
İYİ GÜNÜN DOSTLARI,
KÖTÜ GÜNÜM GEÇTİ GEL.

canım hepside çok ama çok güzel olmuş.herkes aynı soruyu soruyor ama bu saç renkleri sırası ile üst üste boyayarak mı elde ettin?yani 1deki saçın üstüne 2deki saç rengine mi boyadın?kafam çok karıştı

tabiki buarada 6 numaradami tarcin bakir oluyor?? oda simdi dikkatimi cekti

cn merhaba sanırım senın sacın bnden daha acık renk olur.bnm dıpte tarcın bakır vardı bıraz olsun o kumrallastırdı.ama sende sarı ve röfle oldugu için dırek sarıya yakın bı renk olur.6 daki tarcın bakır deıl cnm.karamlden snra akan renk

canım hepside çok ama çok güzel olmuş.herkes aynı soruyu soruyor ama bu saç renkleri sırası ile üst üste boyayarak mı elde ettin?yani 1deki saçın üstüne 2deki saç rengine mi boyadın?kafam çok karıştı

eet cnm aynn öyle süreklı sıkıldım ve üst üste boyadım.oyuzden saclarım cok yıprandı kestırmeyede kıyamıom=)

canm baştan sona okudum cwbımıda aldm..bu arada bütün renkler çok ykşmş..:)kaydirigubbakcemile2

bu arada bn karamel istiodum aama trçn bakrı görnce bayldm çok hoş olmuş çkda yakşmş.. ama kutudaki gbi turuncu olmasndan korkuyorum:S

tugcecım kendı sac rengın ne eger sarı deılse kutudakı renk hayatta olmaz.benım sac acık kumral oldugu halde kutudan daha koyu oldu.halbuki kutudakı rengı ıstemıştım.

canım ya benimde röfleliydi saçım 8.1 e boyadım 2 gü oluyo dipler süper oldu senin 8 dekine benzio ama röflelerim yeşil gibi beyaz gibi bişi oldu offff:nazar: yıkandıkça sararırmıkiii

X