Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaKaramel tonları ve Saç renklerim=)
ayyy valla bi cesaret gidip boyatmak istiyorum.ama ya olmassa hayatta dönemem bıdaha.
bnm ıstedım kömür karası net siyah.
herkes yakışır dıyo da annem boyatma bnce hoşuna gıtmeyebılır dıyo..
arzucugum tesadüfen kendime sac rengi ararken bu topikine girdim iyiki girmisim boylece kendine ait blogunuda bulmus oldum:667 nodaki sacinida görünce ben saaa asik oldum yauwsüper bi renk tarcin bakir demissin ama zemin rengin neydi canim bana bi bilgi verebilirmisin benim suan kestane rengi nerdeyse sacim daha dogrusu komik bi renk oldu uclar koyu ön kisimlar nerdeyse kirmizi.Acaba ben ne renk boyasam öyle olur sacim cooook güzel bayildim,öldüm ,bittim ,geberdim nolur yardim et baaaa
bende çok begendim masallah saçlarında çok güzel cnm çok gür bakım yapıyomusun yapıyosan ne yapıyosun bende boatmayı düşünüyorum ama çok dökülüyo iyice dökülsün istemiyorum
meraba arztez aranıza yeni katıldım saçlarımın rengi karamel şuan ama hep kuaföre boyattım palettenin altın sarısını boyasam 8. resmin rengini tutturabilirmiyim bide kaş rengini nasıl açıosun kendin mi boyuyosun yoksa kuaförmü yardımların için teşekkür ederim:)