Saç Rengi ve Saç Boyama Karamel tonları ve Saç renklerim=)

hepsi şahaneymiş cnım son halide mükemmel. ama sarıdan hoşlandığım için 4. biraz falz hoşuma gitti :KK70:

Yerinizde olsam tarçın bakır ve hafif turuncumsu tonlar kullanırdım :) herkese öyle yakışmaz :)

canım benim saç rengim böyle tarçın bakır nasıl olur acaba diplerim koyu yanlız

img52

canım benim saç rengim böyle tarçın bakır nasıl olur acaba diplerim koyu yanlız[/QUOTE]

rose cum saclarında röfle var gibi.sonuçta tarcın bakır boyıcaksın düz bi renk aralardakı sarılar akıcak kesın ozaman karışık bı renk olabılır

bu arada dün boyadım yıne saclarımı vanılya sarıyla acık sarıyı karıştırdım biras daha acıldı ben cok sevdım bu rengi:KK1:

<script src='http://img69.imageshack.us/shareable/?i=kopyas260920101404.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>

bu arada dün boyadım yıne saclarımı vanılya sarıyla acık sarıyı karıştırdım biras daha acıldı ben cok sevdım bu rengi:KK1:

<script src='http://img69.imageshack.us/shareable/?i=kopyas260920101404.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>

canımmm bu renk şu an hepsinden güzel olmuş..:lepi::lepi:
hangi oranlarda karıştırdın boyaları ?
bana da yakışır mı acaba ben kaşım gözüm siyah, orta buğday tenliyim..
bir de kaşlarını bu boyayla mı boyadın ?

artez fotomu da ekliyorum hatta, açık bir renk istiyorum ama bakır tonları mı karamel tonları mı yoksa senin son rengin gibi mi yapsam ,hangisi yakışır sence ?

yenipicture201082110564.jpg

bir de benim anlamadığım içine açık sarı koymuş olmana rağmen renk daha koyu olmuş,daha açık olmasını beklerdim ben halbuki..

Son düzenleme:
kıslar hepınıze ayrı ayrı teşekkur ederım
vanılya sarısıyla boyadım suan ki rengi koleston
aslında az daha actırma taratarıyım ama bılmıyorum nolcak

kaşlarıma gelınce eet baya ugrasıyorum ama istedıgım seklı bıkaç ayda elde edıyorum bnde sevıyorum kasımın suankı halını
resımlerlemı anltıyım nası yapıyım suankı seklımı bütün sekıllerımı anlatıyım

kaş bölümünde topik aç adım adım anlat ben kuaföre anlattım bi türlü yapamadı o kadar da uzatmıştım başa döndük :nazar:

7 numarayı çok beğendim onu boyatmadan önce saçında boya varmıydı benim saçlarım kumral boya yok saçımda direk tutarmı o saç rengi :KK43:

tourmalıne cnm bnce bakır tonları yakışır sana :)

meldam tamam canım acıcam kaş topiği :))

kıslar şimdide siz verin bana akıl..
bıkaçgundur sıyah saca takmış durumdayım.bütün saclarımı gördünüz,brni artık bilionuz.sizce sıyah nası olur bana simsiyahakannehir

siyahında sana çok yakışacağını düşünüyorum ama canım gördüğüm kadarıyla değişikliği sewen birisisin siyahtan dönmek zor ama canım iyi düşünmelisin...ben iki ay önce loreal perferencenın 2.16 ultra viyole siyahına boyamıştım ıkı haftada rengi akmıştı istersen onu deneyebılırsın şimdi bakıra kadar döndüm...

yagmurcum evet sureklı renk le oynuyorum.ama cok taktım bu sıyaha.hiiiiiiiiiiç kullanmadım koyu renk.bu dedıgın boyayla bıyarsam aktıgında cok kötü olabılır ama.karar verıp ani deişiklik yapmam lazım ama cesaretım yok.oyuzden soruyorum size:))

merhaba arztez bence koyu renk saç çok yakışır sana..bende dün koyulttum loreal casting creme gloss bitter çikolata yaptım..şimdilik simsiyah oldu arada kahverengilikler var ben çok beğendim..vede saçımı yumuşacık yaptı tavsiye ederim..

kıslar şimdide siz verin bana akıl..
bıkaçgundur sıyah saca takmış durumdayım.bütün saclarımı gördünüz,brni artık bilionuz.sizce sıyah nası olur bana simsiyahakannehir

canım falla daha önce de söylemiştim, yüzün güzel, gözlerin güzel, koyu renk çok yakışacaktır sana mutlaka..tam simsiyah nasıl olur bilemiyorum ama aşkı memnudaki bihterin saç rengini de deneyebilirsin küllü koyu kumraldı sanırım yanlış bilmiyorsam..koyu rengin gözlerini ve yüz hatlarını daha çok ön plana çıkaracağını düşünüyorum..genelde , bence koyu renk, yüzünde kusur olan insanlara yakışmaz, ama senin bir kusurun yok bence yakışır..koyu renkle daha net bir görüntü oluyor hem..bana yakışsa ben de koyu yapmak isterdim ama beni çok çatık kaşlı gösteriyor malesef..

X