Saç Rengi ve Saç Boyama Karamel tonları ve Saç renklerim=)

arztez canım, saçım için boya markası ve sarı renk ne kullansam derken senin bu güzel paylaşımını gördüm çok mutlu oldum canım. opuyorumnanaktan
kolestonla sarı renk yaptığımda kızıllık oluyordu bu yüzden küllü sarı kullanıyordum buda yeşillik veriyordu saçıma artık senin tavsiyenle palette altın sarısı 10-65 alacağım.
çok teşekkürler

Son düzenleme:
canım eniden baktımda simdi sanırım su 6 numaradan yapıcam bende opuyorumnanaktan

ben de sonuncuya bayildim enn yakin zamanda yaptiricam simdi sacimda rofleler var hem onlarla da ilginc olur gibi geliyo ne dersin?

canım 7 ve 8 çok güzel benimki açık kumral ama daha açık istiyorum peki altın sarısını yapınca rengi ilk başta turuncu olmadımı bende palette boyuyorum ama çok koyu oluyor birde tarçın bakır birkerede tuttumu

canım ya benimde röfleliydi saçım 8.1 e boyadım 2 gü oluyo dipler süper oldu senin 8 dekine benzio ama röflelerim yeşil gibi beyaz gibi bişi oldu offff yıkandıkça sararırmıkiii

canım diplarin turuncu olmadımı altın sarısıyla benim saçım açık kumral boyalaı korkuoyrum altın sarısına boyamaya turuncu olur diye

merhaba saçların hepsi çok güzel yakışmış benim saçımda karamel var ama açık değil 8 numarayı boyamak istesem sen bakırı nasıl yok ettin

canım diplarin turuncu olmadımı altın sarısıyla benim saçım açık kumral boyalaı korkuoyrum altın sarısına boyamaya turuncu olur diye
sacınızı boyarken dıpler ıcın aldıgınız boyanın ıkı ton koyusunu alırsanız ve yarım paketını kullanırsanız turunculasma olmaz ,mesela 8 numara boya aldıysanız dıplere 5 ya da6 numara almalısınız dıplerdekı saclara1,2 cm kadarını dıp ıcın aldıgınız boyanın yarım paketını kullanarak boyamalısınız o zaman turunculasma olmuyor ben oyle boyuyorum hep banada bu boya aldıgım kozmetıkcı soylemıstı

ben birdahakine sarı boyucam 9.0 numara kendi saçımda açık kumral 8.0 palette dibe ne renk alayım ozaman geçen ay 8 boyadım ama turuncu olmadı sarı boyayınca altlar açılırmı acaba birde dipler nasıl olur bu arada saçım koyu kumral

ya tarçın bakır topiği vardı ordaki saçlarla senin tarçın bakırın alakası bile yok.
onların resmen turuncu gibi bilmiyorumkismile
sen bunu düz sarı ve tarçın bakırı karıştırarak elde ettin sanırım.
senin ki çok güzel. zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…