Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamakaramel renge bi açıklık getirelim arkadaşlar...
Canım buda benim karamel saçlarım ama karamel renk boya zemin renge göre çok değişiklik gösteren bi renk herkezte aynı tutması zor yıkadıkcada baya bi açılıyor
Eki Görüntüle 371930
Eki Görüntüle 371931
Canım buda benim karamel saçlarım ama karamel renk boya zemin renge göre çok değişiklik gösteren bi renk herkezte aynı tutması zor yıkadıkcada baya bi açılıyor
canım saç rengin çok hoş sanada çok yakışmış keşke benimde böyle olsaydı ama olmadı bi karamel sevdası yüzünden güzelim saçlarımdan oldum off offf şimdi kumrala dönmeye çalışıyorum yarın gidip boyatacam inş olur yaaa (
canım saç rengin çok hoş sanada çok yakışmış keşke benimde böyle olsaydı ama olmadı bi karamel sevdası yüzünden güzelim saçlarımdan oldum off offf şimdi kumrala dönmeye çalışıyorum yarın gidip boyatacam inş olur yaaa (
canımm bende az yakmadımm saçlarımı renk değiştirme ugruna siyahken karamel karamelken sarı oldum Ama 1 senedir duruldum doğal rengime döndümm artıkk yeter saçlarıa çektirdiğimm
canımm bende az yakmadımm saçlarımı renk değiştirme ugruna siyahken karamel karamelken sarı oldum Ama 1 senedir duruldum doğal rengime döndümm artıkk yeter saçlarıa çektirdiğimm
Kesinlikle canım benim saçım 2 yıl hiç uzamadı nerdeyse Neler yaptım uzasın diye ama banamısın demedi fazla yorma saçınıı zaten doğal renk gibiside yok
Kesinlikle canım benim saçım 2 yıl hiç uzamadı nerdeyse Neler yaptım uzasın diye ama banamısın demedi fazla yorma saçınıı zaten doğal renk gibiside yok
bana görede karamel bu renk .ama bu açık karamel.benim saçlarım küllü kumral.bu renge çok yakın çok doğal duran bir renk elde etmiştim.önce saçlarımı 10.1 açık küllü sarı ile boyadım saç rengim biraz açıldı ama diplerde özellikle turunculaşmalar oldu.bir hafta sonra numarasını tam hatırlamıyorum ama dore kahve boya ile 10.1 alıp karıştırdım ve saçımı boyadım.turunculaşma hiç olmadı.dore renkler bence karamele yakın oluyor